Mamici de ian-feb 2004 (17)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Si am uitat sa va spun despre greutate- am luat pana acum 10 kg si dr s-a declarat multumit, dar mi-a atras atentia ca pana la nastere voi mai luat vreo 4-5 kg.

Andra- in sapt 30 & bebe burticos Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

'Neata, 'neata, 'neata!!!
Ce faceti, dragi burtici?
Hai ca e frumos afara, in asa o zi e si pacat sa nu fim vesele si increzatoare in noi!!!

VA aud (pardon, citesc...) ca va treziti noaptea...Eu in ultima vreme simt o presiune f. f. mare pe vezica urinara, am momente cand de-abia ies de la toaleta si-mi vine sa ma intorc... Azi noapte m-am trezit de 3 ori...Una din "iesiri" a fost pe la 3 noaptea, dupa doar doua ore de somn...Insa merg ca teleghidata la baie, incerc sa nu-l calc pe Taboo pe labe, ca sta la picioarele patului tolanit, si cu ochii intredeschisi, sa nu ma trezesc prea rau, rezolv problema... Si ca visul sa nu se termine, bag "reclame" intre timp...cand revin in pat continui de unde l-am lasat!
Dar nu ma simt tare obosita, m-am obisnuit, nu e placut si ma gandesc ca nu dureaza o vesnicie...
Ieri seara (noapte???) am (re)vazut o emisiune despre sexul in sarcina, pe "Descopery...Nimic nou, doar ca ne-a facut ceva pofta...
Chiar remarcam cat de adevarate sunt studiile facute de diversi cercetatori...femeile in trim.III au dorinta de a face dragoste chiar puternica, insa datorita noilor transf. hormonale (altele?), finalul se cam lasa asteptat!!!

Ehh, mult a fost, putin a ramas!

Helen, Adriana, si mie imi este mai greu sa ma deplasez, normal ca nu mai suntem suplele de odinioara, insa parca nitzica miscare nu strica...Eu una merg destul pe jos zilnic, insa sunt oarecum limitata de jena ce se instaleaza la un moment dat in zona inferioara a abdomenului, cand tare mi-as dori sa am un fel de "ham" in care sa-mi tin burta...

Layla, spuneai de dimensiuni...Eu chiar ieri mi-am masurat "burtica" in zona cea mai "proeminenta", mai jos de buric: am 103cm...La cei 1,73, ai mei nu e chiar mult...Simt insa ca burta mea se intinde din ce in ce mai mult, dimineata chiar ma trezesc cu dureri dc. stau intinsa pe spate, fara perna(asa dorm...insa se pare ca nu se mai poate fara perna, care sa ma ridice nitzel, sa nu mai simt tensiunile...)Dar vorba cuiva (scuze ca nu am retinut): are loc sa creasca destul in sus!

Lia, promit sa ma odihnesc cat mai mult! Cand nu ma agit!. Maine merg la medic si vad exact ce s-a mai intamplat cu colul meu cel scurt si intredeschis...NU, nu sunt inconstienta!!!

Pumpicei la toate,
Ramona (sapt. 31, DPN: 22 ian. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

mi-am mai revenit si eu din apatia care ma cuprinsese, am intrat un pic in priza la birou.
am intrebat de curiozitate de dimensiunea burticilor, cred ca nici eu nu am burtica prea mare, asa cum imaginam eu ca ar trebui sa fie la 7 luni si un pic.
este cam moleseala in dimineata asta pe forum, multa lume este deja in concediu...
Layla -cu BB "Dulci" 32 saptamani si 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Buna ziua dragi burtici!

Nu am mai scris de mult, dar v-am citi zilnic mesajele - sunteti tare harnicute la scris! Eu am multa treaba la birou, desi voi mai veni la servici si in luna decembrie, ca nu vreau sa stau acasa, macar daca vin la servici mai fac miscare si tare-i place la bb!
Si eu am probleme cu somnul (ma trezesc de cateva ori pe noapte, au inceput iar excursiile la baie, dar stiti vorba aia: "mult a fost, putin a ramas"!
In rest noi suntem bine, parca am si eu o jena in partea de jos a burticii, in stanga, mai ales cand ma grabesc!
In legatura cu dimensiunea burticii, la nivelul buricului eu am 103, in crestere...... Vergeturi nu am facut desi pielea este foarte intinsa si ma dau cu crema dimineata si seara pe tot corpul! (Nivea Body Milk). In schimb mi s-a facut ceva celulita!!!!
Hai ca mai povestim, trebuie sa termin ce am de facut!
Va doresc la toate o saptamana super si sa fim sanatoase si noi si bb-icii!
-ici pe burtici!
Corina si bb Bogdan (30 sapt), DPN: 2 februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Layla, eu la burtica masor 102 cm. Burtica mea este mai mult tuguiata decat lata!! Si ale voastre la fel?

Andra- in sapt 30 & bebe burticos Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nasa mea e GRAVIDA! Ura! Ura!
Ma tot amagea ca ba ca i-a venit, ba ca nu i-a venit, ba ca sangereaza, ba ca nu sangereaza chiar asa de tare... Am luat un test de sarcina si m-am dus peste ea la birou. Am bagat-o mai mult cu forta in baie...Era emotionata... Testul a iesit POZITIV!
Am fost asa de bucuroasa (am plans), intrucat ei se chinuie de ceva timp (de peste 1 an), si nimic-nimic. Si-au facut toate testele pamantului si tot nimic.
Ii era si frica sa faca testul de sarcina...sa nu fie dezamagita. Asa ca... avem mai multi BB in familie!
Adriana, eu stau pe langa Obor dar ajung oriunde cu masina. Pot sa va iau si pe voi daca trebuie. Numai sa va mai intalniti!
Layla, ai burtica OK, te-am vazut in poza. Ai sa vezi ce urmeaza de acuma...nu te plange...
Eu, spre deosebire de voi, dorm de rup. Daca as putea, as dormi si ziua la birou. Probabil ca dupa ce mai creste burta e mai greu cu somnul...
Tineti-mi pumnii pt nasa-mea. A mai sangerat dar sper sa fie OK, sa nu fi eliminat BBul cumva.
PS: Citesc in continuare romanul vostru (volumele anterioare).
Va pup,
Adina&BB25W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Care mai de care cu laudele!
Si eu, si eu...103, cum spuneam, in zona cea mai proeminenta, sub buric cu cativa cm...Si a mea e tuguiata, din spate nu se observa ca sunt insarcinata...Si bb-ul meu are labii, nu outze!
Si nu am linia nigra, si nu am vergeturi, celulita, oooo, daaaaa, speram sa scapam de ea cu creme si gimnastica si regim, DUPA!
Si ce sa mai spun? Nu m-am patat pe fatza...
Deci miturile cu patatul, forma burtii functie de sexul bb-ului, linia nigra, etc... pica in cazul meu!

Fetelor, voi mai aveti chef de nebunii cu ai vostri soti? Ca pe mine ma mai apuca din cand in cand cate-o dorinta...am ajuns sa am si vise "dezbracate"...Si imi cer drepturile!!!
Numa' ca dragul meu are grija sa nu patzesc ceva si vrea sa ma menajeze, isi pune pofta in cui, dar ce te faci cu nebuna???

Pupicei, haideti la taclale, Layla, wake-up!

RA (sapt. 31)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavv spune:

Si eu ma laud cu burtica de aproape 105 (peste buric) si tot tuguiata este ca e baietel :-)

Sper sa nu avem surpiza unei colege care mi-a zis ca pana la ultima eco avea baiat , ca apoi sa nasca..fetita ! Nu cred ca e cazul meu ca prea zglobiu "Bocanila" cel mic (asa ii zice tati). Si care de-abia ma lasa sa dorm pe stanga, am ajuns sa-l rog frumos (sic!)sa ma lase sa dorm si eu nitel pana la ziua ca mai am de mers la serviciu inca 1 luna! :-) Ce ti-e si bu baieteii astia..daca de-acum ma rog de el..o sa-mi puna si coarne cand va iesi la lumina!
Cam greu e cu respiratia de cateva zile incoace..am luat 12 kg pana acum (deja am 81 kg!!) si VIN SARBATORILE! Ce-o sa mai mancam...asa ca dupa Anul Nou ...ne ducem gata ingrasati la maternitate !

Lavv si "Bocanila" Alex (in sapt.32-a)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna tuturor!

In primul rand multumiri de la Adlemi penntru incurajari. Este in continuare la orizontala in Pantelimon, azi a primit o perfuzie, continua cu inj la 6 ore dar incearca sa stea optimista.

De cand n-am mai deschis net-ul la mine s-au schimbat cam toate. Va amintiti ca v-am spus ceva de-un dop gelatinos care mi-a creat multa panica. In panica aceea, mi-am intins antenutzele si am aflat din surse sigure ca daca mi se nasc Arturicii la varsta asta spitalul Pant nu are aparatura sa-i tina in viata. Si uite asa, sambata seara am impachetat tot si m-am mutat la spitalul de care aveam nevoie.
Dr-ului Ancar nu am absolut nimic sa-i reprosez, chiar dimpotriva. Dar in decizia mutarii a primat sanatatea Arturicilor.
Am stat internata in noul spital de sambata pana azi. Dr care ma va urmari a spus ca nu are sens sa stau internata si m-a trimis acasa. Trebuie sa-l sun in fiecare seara sa-i spun ce fac. Acasa am voie sa merg pana la baie si atat. Trebe sa stau in pat (a carui 2 picioare stau mai sus astfel incat sa stea picioarele mele mai sus). Peste 4 sapt, daca bu se intampla nimic rau pana atunci, ma internez pana scoatem Arturicii.
Cel mai bine ar fi sa se nasca dupa SAPT 32.

Despre nasterea la 8 luni: in anii trecuti, unui copil nascut la 8 luni nu i se acorda, asa cum ar fi trebuit, atentia care se dadea copilului nascut la 7, desi el avea nevoie. De aceea mureau bbii la 8 luni si asa s-a creat mitul cu nasterea la 8 luni. Asta stiu de la cursul pt gravide.

Burtoiul meu masoara 120 cm (am in el 3kg bbi...)

Eu nu vreau sa iau nici o zi din cele 126 (nu sunt obligatorii) si vreau sa intru direct in Concediul de crestere de 2 ani (sigur, daca se nasc anul acesta Arturicii).

Ioana si "Arturicii - sapt 30"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_b spune:

Fetelor, v-am promis saptamina trecuta ca o sa scriu lista de obiecte necesare de la Loris, dar a doua zi m-am mutat acasa de la mama (ca am terminat smotrul de dupa lucrari), mama a racit cobza a doua zi si nu m-am mai dus la ea la internet. Aseara mi-a adus sotul calculatorul acasa, am stat pina la 3 noaptea sa citesc tot ce-ati mai scris in ultima saptamina si gata.
Imi pare rau pt. fetele care au probleme, sper din tot sufletul sa le rezolvati cu bine.
Si acum lista:

1. PUERICULTURA MARE
- Carucior
- Patut cu lenjerie si saltea
- Cadita cu masuta de infasat
OPTIONAL
- Scaun masina
- Marsupiu

2. PUERICULTURA MICA

a) ACCESORII
- Cantar
- Sterilizator biberoane