Cel putin 10 kg jos (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Boti, asa e, cele care au mai multe kg, au de unde da jos , dar eu cum tin de cativa ani buni cura, eu sunt in faza de stabilizare. De asta ma tot gandesc sa schimb doctorul si poate si cura. Eventual sa gasesc ceva sport care sa am voie sa fac.
Chiar, daca imi cumpar un stepper, credeti ca ar ajuta?
Eu mai folosesc si greutati de facut sport, gen bradari de 0.5-1 kg, pentru maini, picioare...
Oricum abia astept sa se mai incalzeasca sa reiau alergatul meu saptamanal si mersul pe bicicleta. Stiu ca merge si acum, daca nu e zapada, dar eu sunt friguroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Alergatul saptamanal? daca alergi o singura data pe saptamana nu te ajuta nici sa te mentii, nici sa-ti mentii rezistenta. La mine se cunoaste imediat daca lipsesc o sedinta de la sala, iar cand alergam daca treceau 4-5 zile deja imi era la fel de greu ca la inceput.
Si daca alergi te incalzesti
Era sa te invit sa alegam impreuna
Eu alergam in herastrau. Imi e oarecum peste mana sa ajung acolo, pentru ca traversez o zona foarte algomerata la ora la care imi doresc eu sa merg si dureaza prea mult. Dar imi placea tare mult cand mergeam.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Androix, din pacate nu am voie sa fac prea mult efort, asa ca fortez si eu un pic cu o alergare pe sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Gaby, si eu sunt limitata acum in alegerea programului de sport. As putea face (dpdv fizic) inot , dar costa f mult pt mine si nu am cu cine lasa copilul cat timp lipsesc. La fel si cu mersul la sala.

Din motive de burta hacuita pe 3 directii am ales sa fac programul lui Leslie Sansone care e facil, dupa cum zice chiar ea, daca inca mai poti sa mergi, poti sa faci si exercitiile ei. Nu necesita greutati (gantere) sau alte aparate, nu te tavalesti pe covor, nu faci abdomene (pe care le poti face gresit si sa faci rau coloanei vertebrale). Pt nivelul meu actual de fitness (relativ slabut) e la fix. Il recomand tuturor fetelor de 80 si peste kg, asta-i o greutate unde tre' sa fii atent la ce si cum depui efort, ca sa nu-ti bulesti inima/articulatiile.



Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Da mi se pare interesent programul. Cum il faci de pe youtube?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:


Boticelina super programul tau!..am dat cu ochiul pe-acolo si mi-a placut!
Am insa o intrebare:de unde stii cate calorii ;arzi;..atunci cand faci sport???


PS:...mai nou desktop wallpapers....am o poza cu mine in bikini si sutien! Pe frigider n-am cum s-o pun ca mai vine lume...si n-am de gand sa ;admire;...peisajul!!!
Sper sa nu-mi fure cineva laptop-ul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Esthera2011


Boticelina super programul tau!..am dat cu ochiul pe-acolo si mi-a placut!
Am insa o intrebare:de unde stii cate calorii ;arzi;..atunci cand faci sport???


Esthera, uite de-aici stiu: http://www.nutristrategy.com/activitylist.htm

Leslie face aerobic, high impact, 68 minute programul de 5 mile, eu am 70 de kile (155 lb) deci consum cca 500 cal/full program. Daca fac doar 4 mile din 5, consum cu 20% mai putin (aproximativ), deci cam 400. Simplu, nu?

Gaby, trebuie sa gasesti toate partile programului pe youtube, faci bookmark la ele si apoi (daca ai conexiune buna, le faci de acolo). Eu le-am descarcat



Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Salut!
Am reluat in forta:
dimineata iaurt
gustare un mar f mic
prinz piept pui la gratar cu ardei copti
Suplimentar fac pilates ,tae bo si trag tare in fiecare zi ,pina luni.
Va pup si va doresc sfirsit de saptamina placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele!

Ma bucur sa va vad sportive si ambitioase...o abatere pe ici pe colo nu conteaza, important e sa ramaneti pe baricade...

Eu tocmai am venit de la zumba, am facut niste exercitii (la zumba) pentru abdomen, si acum simt muschii (sau ma rog, sper ca sunt si muschi pe acolo...) 30 minute am mers in pas alergator spre casa si 20 minute sauna...
Cu mancarea stau bine saptamina asta... cum am zis, doar cappuccino nu reusesc sa il las.Problema nu ar fi daca ar fi un cappuccino, dar sunt 3 duble, adica 6 pe zi... macar la 4 sa ajung... dar nu am reusit.

Dulcetica, a woman to my heart, si eu cu tocurile mai incerc sa salvez situatia, hahaha....

Boticelina, bravo pentru kilogramul in minus...

Fetelor, nu va mai cantariti zilnic, ca va zapaciti de cap... o sata pe saptamina, dimineata..(si eu faceam chestia asta dar m-am lecuit... in anumite perioade ale lunii aveam intr-o zi cu 1,5 kg mai mult decit cu o zi inainte, fara sa maninc ceva in plus, si ma deprima chestia asta...acum folosesc hainele ca masurator de slabit...)



Boticelina si Gusta...daca ajung sa ma incapa cele doua rochii superbissime imi cumpar si eu o pereche de blugi faini. Eu nu sunt cu blugii sau pantalonii in general(am 8 perechi de pantaloni din care 4 sunt de sport si pentru sport, si port pantaloni cam o data pe luna), si acum am blugi de dinainte de a le avea pe fete, de acum 6 ani...ma incap ei, dar nu sunt cum as vrea eu....

Boticelina, ce idee frumoasa cu premierea.... eu zic oricum sa o premiem pe Esthera, pentru cum stie sa motiveze fetele si cum face sport si maninca sanatos!

Maine dimineata iarazi zumba si dupa-masa... la restaurant japonez... de pe acum stiu ca voi manca prea mult sushi, dar nu ma pot abtine, si o sa incerc sa fac si duminica sport acasa... duminica ne vin prieteni in vizita si trebuie sa ma chiar abtin ca doua zile cu exagerari nu se poate...

Va pup si un weekend frumos sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Buna dimineata!

Cu cafeluta in fata, imbracata in trening (intotdeauna cand fac sport am si sutienul pe mine ca doar...le vreau si pe...dansele..ferme)butonez pe net inainte de-a incepe programul!
Si-am citit ce-a scris Iris!
...si m-am gandit pe mine cine m-a motivat?
Fotomodeala lui Mircea Badea!!!!
Cramen Bruma care intr-un an, pornind de la 87 de kg!!!!!!! a ajuns sa se ;elibereze; de 30 de kg!!!...si cum povestea tipa ca indiferent de ce diete a tinut n-au fost de ajuns decat in momentul in care s-a apucat de sport!!!
Povestete si despre dependenta ei de dulciuri...dar acum mananca la 2 saptamani si cu moderatie!!!...cum a ajuns sportul sa faca parte din viata ei!!
Si-atunci am inceput sa analizez! De ce in Romania reuseam sa am un echilibru privind raportul kg-mancare haotica si acum metalobilsmul meu a luat-o razna!!!
Daca in Romania aveam un job super stresant!!!....aici nu!...daca in Romania nu aveam masina deci eram nevoita sa merg pe jos(si mergeam mult)aici am masina!
Si-am realizat ca baclavalele, inghetatele, cartofii prajiti, painea si ingeneral mancarea haotica...n-aveau cum sa nu se depuna cand eu nu ajutam organismul sa arda aceste calorii!!
Pe 2 ianuraie cand am decis sa incep sa introduc si sportul in viata mea...frigiderul era plin de dulciuri(de la Revelion). Imi place sa gatesc...si mai ales dulciuri!!
Timp de 2 zile grecul meu...se ascundea de privirea mea cand incerca sa manance ceva dulce! Si-am decis sa manance in fata mea!!!...tocmai din ideea de-a lupta in fata tentatiei(puteam sa ma mint si pe furis...sa gust si eu).Dar atat de inversunata am fost...si inca sunt impotriva dulciurilor incat, credeti-ma nici macar nu am salivat!!!
Scuze daca m-am intins prea mult(uite ca am facut un exercitiu si al degetelor...tot tastand)...dar m-am gandit(multumesc frumos Iris) ca poate va ajuta!!!!

In final eu pot spune: Esthera manca dar acum Esthera face!!
MD: acelasi iaurt+2 morcovei+1 portocala
P:peste proaspat la gratar cu salata de conopida si broccoli
C:...mai e pana atunci!!!
Va urez o zi superba

PS: Iris si eu tot o data pe saptamana ma cantaresc(abia astept luni sa vad ce-mi spune cantarul)si recunosc ca si eu sunt o amatoare de cappuccino!!!! Cat despre sushi....daca faci si sport...de ce sa nu le savurezi?!

Mergi la inceput