Evaluare AKH

Evaluare AKH | Autor: linasobolina

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor,
vreau sa va rog sa ma ajutati cu un sfat!

Am niste rezultate nu prea bune si anume
Analizele de cancer au iesit bine,
insa am facut un RMN la cap si mi-au aparut "MULTIPLE LEZIUNI PUNCTIFORME DEMIELNIZATE!!
Am fost la mai multi neurologi, am facut numeroase analize adica pentru borelia, autoimune, hiv, virussi, colesterol de tot felu, glicemii, reumatisme,coagulari, sange, TOt si surprinzator
TOATE AU IESIT BINE

Am fost din nou la neurologi care au inceput sa preupuna ba reumatisme, ba scleroze multiple, ba circulatie a sangelui,
ba nimic, pentru ca toate reflexele functioneaza - inca!
si sa mai fac alt RMN mai tarziu sa vad daca au evoluat....

Ei bine eu nu prea as vrea sa stau sa astept sa aflu cauza
de aceea vreau sa va rog poate stiti un neurolog pe undeva capabil sa puna un diagnostic, ca asta e problema mea1

Ca si simptome am momente de pauza de perceptie,
adica nu ajunge informatia la mine,pentru moment doar.

Astept un sfat, raspuns sau ceva, o informatie de undeva!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

ce analiza ai facut pentru borelia ? pentru ca daca ai facut testul elisa si/sau western blott, de obicei dau rezultate fals negative, cel mai precis test este microscopia in camp intunecat, care se poate face si la noi. sunt cativa useri pe forum (mariaa, marius, pisigri, ilicidbr, techno, gani), la clinica virtuala la subiectul dedicat, ei te pot indruma unde iti poti face analizele in Bucuresti, la ce medic sa mergi.

multa sanatate ! esti o luptatoare, vei trece cu bine si peste aceasta incercare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu ar fi mai bine sa mutam topicul la actiuni urgente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Banuiesc ca te referi la AKH Viena, nu?
doctorii sunt ok, insa spitalul este cam scump. am fost acolo si stiu despre ce vorbesc. nu este scump in comparatie cu Romania, este scump in comparatie cu alte spitale din Austria si Germania. insa, se pare ca majoritatea medicilor pot fi gasiti si la clinici private, cu aceleasi dotari. sfatul meu este sa cauti ce medici neurologi au, si sa vezi si pe la ce clinici ii gasesti. spitale f bune au si in Linz si Graz.

Mergi la inceput