Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 5
Katy82 spune:
Cami unde faci histero si cat te costa?
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
camcris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katy82 Cami unde faci histero si cat te costa? Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau. |
la medlife, costa doar interventia 700 ron + ce mai gaseste pe acolo se plateste in plus
ai telefonul inchis?
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
miky82 spune:
Neatza! Kmy multumim de cafeluta!
Katy pai nu ai mai facut hsg-ul?
Lore multumim de reteta..... si sunt de acord cu Felicity.
Fetelor aseara am avut o senzatie tare ciudata mai jos de buric cam prin zona uterului, am simtit ca o trepidatie sau un fel de contractie dar cred ca mai mult a fost muschiul of nu stiu cum sa va explic iar de 2 seri ma trezesc transpirata fleasca .... ma gandesc la posibile cauze si nu stiu ce ar putea fi (in afara de bebe, nu cred ca e posibil)
pe toate si sa aveti o zi cat mai frumuasa.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi
gabyv spune:
Katy, pai ce legatura avea cu tine ce am zis? Nu trebuie sa vii zilnic pe aici ca sa faci parte din grup, plus ca mereu ne tii la curent. Eu vb de altceva, dar o sa inchid discutia ca prea se aprinde.
Oricum stiu cat de greu este! Si eu trec prin aceasi situatie, incerc de multa vreme, fara rezultate, cu un dr care ma vede ca un dosar nu ca o persoana.
De aia ma si oftic cand vine cineva, care e noua si ne citeste de mult si ne cunoaste pe toate si in plus are si test pozitiv. Si de aia intra acum sa ne zica ca a reusit! Desi noi nu prea stim despre ce e vb.
Katy, pai daca dr nu mai raspunde, schimba-l, desi cred ca in atatea ani, ai vazut si tu mai multi. Dar trebuie sa gasim niste dr umani, care ii intereseaza de noi ca persoane, nu ca un nr.
gabyv spune:
Ah si Gina, ca na tot ma mananca degetele sa scriu
Dar si tu trebuie sa schimbi dr, pt ca sterilitatea primara se pune ca diagnostic, abia dupa ce ai facut mai multe interventii si in plus ai probleme de ovulatie sau de implantare. Sa cauti putin pe net deapre subiect.
Cum tu ai zis ca nu ai nimic special, totul e ok, iar sotul tau la fel, tind sa zic ca e o infertilitate neexplicata.
Zic asta pt ca eu am sterilitate primara, dar macar la mine asa si este, demonstrata de ani.
gabyv spune:
Miky, dar a cata zi esti? Hai sa speram un pic, ca nu face rau
Chiar luna urmatoare faci inseminare?
Eu inca ma lupt pt dosarul meu, poate primesc si eu un raspuns pozitiv.
Katy82 spune:
Cami mi-am uitat incarcatorul la tara asa ca saptamana asta nu am telefon.
Gabi
Toata nadejdea mea spre tine o pun Maica lui Dumnezeu, pazeste-ma sub acoperamāntul tau.
Katy82 spune:
Miky pai luna trecuta a plecat doctorul in concediu si m-a lasat pe mana unei rezidente care a terminat fac anul trecut. Si nu am vrut sa-mi mai fac. Daca nu citeam despre el ca are competente in histero si laparo nici nu-l alegeam de doctor si acum sa-mi spuna asistenta ca el e plecat. iar luna asta nu mi-a mai raspuns si o cam ratez.
Daca simti ca e ceva mai diferit in luna asta, poate e de bine.
Bob_Pixel spune:
Morning, girls!
Fetelor, nu va suparati, ca sigur nu la voi s-a facut referire ieri. Oricum, se si vede diferenta intre raspunsurile voastre (care v-ati simtit vizate pe nedrept) si... haideti sa nu mai lungim discutia, am rabufnit ieri si gata, acum suntem calme si senine! Cele mai optimiste aspirante!!!
Camcris, faci foarte bine sa mergi la privat, eu am facut o HSG la privat si a fost incomparabil mai bine ca la spital (desi nu am ce reprosa celor din spital ca s-au comportat foarte frumos cu mine, doar ca am pierdut jumatate de zi pe acolo...). Si da, vino si spune-ne rezultatul, povesteste cum a decurs, pentru ca sunt sigura ca sunt fete interesate de interventie. Sa fie cu noroc!!
Katy, de ce nu faci tu HSG la privat? Eu in mai 2011 am platit fix 400 lei si n-am stat o ora la clinica in total. Am avut o trimitere de la doc meu, ca nu mi-a putut face interventia la Elias si analizele de secretie + Papanicolau la zi si banii. Atat ai nevoie. Eventual ma gandesc ca poate merge si cu trimitere de la medicul de familie. Suna si intreaba, ca nu are ce sa strice. Eu am facut la Medsana Cotroceni.
Wishing for rainbow baby dust !
miky82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabyv Miky, dar a cata zi esti? Hai sa speram un pic, ca nu face rau Chiar luna urmatoare faci inseminare? Eu inca ma lupt pt dosarul meu, poate primesc si eu un raspuns pozitiv. |
Gaby sper sa reusesti sa rezolvi cu doasarul chiar vroiam sa te intreb de el si da o sa fac luna viitoare inseminare.
Pai eu nu stiu cand am avut ovulatia ca nu mi-am facut test de ovulatie, ma pot lua dupa sani care pe mine ma dor imediat dupa ovulatie si asta s-a intamplat in z18, ultima menstruatie a fost 24 dec, acum nu stiu ce sa mai zic, in sinea mea eu sper in fiecare luna sa se intample minunea.
In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi, Selezin ACE 1/zi