Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 22

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wali spune:

Lelu chiar ma gandeam la tine c-ai fo ieri la Bacila. Bine ca e bebe bine si tu te simti ok. Chiar vroiam sa-ti pove ce mult am stat miercuri, ptr ca s-au facut programarile de la 3 si el a inceput consultatiile de la 4. Asa ca am stat mai bine de 1 ora. Din pacate, asa ceva nu s-a mai intamplat, ba de multe ori intram mai repede. Si nu mi-a placut ca nu avea monitor si ptr noi, mamicile si nu mi-a mai dat dvd si poza mare color in 4d, asa cum era obiceiul la Grigoras. Dar poate din cauza ca inca nu s-a dotat cu ce-i trebe ca n-are timp, ca bani.........
Ronina draga, nici eu n-am cumparat aproape nimic, mai multe a luat maica-mea din Germania si mi le aduce cand vine. De patut am promisiune ca primesc, ba chiar 2 , ambele fiind de-alea pliante, scaun de masina, scaun de mancat (ptr mai tarziu, binenteles) si ceva hainute de la prietene si de la nepot. Dar toate-s doar in stadiul de promisune, n-am vazut nimic concret inca. Carucior tre sa iau, ca nu s-a oferit nimeni sa ma imprumute. Si cum azi am fo la plimbare prin mall, m-am uitat pe la modele si preturi de carucioare. Si am ramas cu uitatul, binenteles. Dar am vazut in kappa niste caruturi de la bertoni, cam intre 4 si 700 lei. Eu clar nu dau mai mult, ptr ca oricum stau la casa si n-o sa-l plimb atata pe strada. Mi-am mai cumparat chiloti de la auchan, de unica folosinta, i-am luat la Bibi 2 perechi de manusi si 2 perechi de sosetute si cam atat. Vroiam sa-i iau si caciulite, dar n-am gasit decat de-alea cu multe cusaturi. Si la capitolul reduceri la c&a si h&m, unde mai sunt haine de bebei, slaba de tot oferta. Vroiam sa-i mai iau salopete sau body cu maneca scurta, dar erau la pret intreg alea mai faine, ei le-au redus doar pe alea de calitate mai proasta.
Nici camera n-am pregatit-o inca, ptr ca nu ne-am decis daca sa fie tiefel sau tapet. Eu vreau tiefel ptr ca vreau sa-i trag niste picturi murale, ca ma pricep cat de cat. Si mai sunt muuulte de facut, dar parca stiu ca mai e destul timp si nu ma grabesc deloc. La urma urmelor, copilul are nevoie de caldura parintilor, nu de toate nimicurile pe care le pretuim noi, ca fix il intere pe el ce desen i-am tras pe perete sau ca are salopeta pe care scrie eu stiu ce. Nu? Totul e de fapt pentru confortul nostru psihic, ca am facut tot ce e mai bine si mai bun ptr copilas. Na, ca am avut diaree verbala.
Va pe toate.
Super faine pozele noi de pe picasa !!!! Sunteti toate ffffffffff frumoase si cu burtici minunate. Am lasat si eu nr de tel in docs.

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

se intareste toata burta. e posibil sa nu ti se para pt ca se simte mai bine unde are bebe partile mai mari, gen caput, spate, fund.
eu ii simteam f bine capul si fundul.. in diagonala unul de altul.. dar nu ma prindeam cum sta. la eco m-am lamurit. bebelusa mea daca sta cu spatele.. eu nu ii simt aproape deloc mainile si picioarele si eram ingrijorata na.. fiecare cu ale lui. eu am stoluri stoluri

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Nu suntem hotarati asupra numelui, inca ...... parca mai mult am opta pt Antonia, dar majoritatea cunoscutilor spun Sofia si atunci ma gandesc ca poate asta i-ar placea si fetitei + ca este mai scurt si mai usor de pronuntat.
Wali, bime ca nu ai prins ecograful cel vechi ca ai fi fost si mai dezamagita, eu am asteptat jumate de ora dar ma dus intr-o camera cu pat.
A scumpit si consultatia, pana acum era 180 asear am platit 200.
Asta e, cred ca e un doctor bun si mergem cu el cu incredere, chiar daca nu da foarte multe explicatii

26+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput

lelu, eu as opta pt Sofia pt ca se pronunta usor in orice limba. acum depinde de cum gandeste fiecare.

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Buna fetele,

Dara si Dana eu zic sa stati voi cumintele acasa ca nu vedeti cum apar scandalurile din senin? Vreti sa va treziti cu cateva pe cocoasa?
lelu bravo, ma bucur ca e totul bine. Stai linistita ca asa o sa fie si de-acum incolo . Mie imi plac ambele variante de nume
Happy eu n-am probleme cu umflatul mainilor, mi se umfla cate putin picioarele dar inca nu e deranjant si numai daca stau in picioare.
Ronina foarte frumoase bijuteriile
Chito felicitari pt urocultura!
Marci gogosiiiiiiiiiii . Eu ti-am vazut semnatura de ieri si am si trecut in listuta
Lady_X sper sa ai noroc si de data asta si sa scapi de raceala
titi inca n-ati terminat curatenia in beci?? ufff... spor atunci
dia_tm bravo pt vestile bune! Si aici e la fel in spital, din clipa in care s-a nascut mi-l pun pe bebe la san sa suga si apoi non stop in camera cu mine
irinaelena ma bucur ca e mai bine Andrei, sper sa scapati repede de toate simptomele
nelli felicitari pt vestile bune! Las' c-o s-o vedeti la fata pe micuta dupa ce nasti
Bia_Mi partea buna e ca aici nici macar nu se simte mirosul ala care se simte in toate cabinetele de stomatologie din Ro... Azi-noapte am dormit ca un prunc (cu exceptia trezilor de mers la baie), am avut de recuperat
Wali pai inca mai e timp de facut camera

pfiuuuuuuuu cat ati scris se cunoaste ca sunteti din ce in ce mai multe in concediu

pupici

Monica, fericita 31+ cu Cezar-Andrei

AMR: 9 saptamani

Mergi la inceput

Fetele, revin cu rugamintea ca atunci cand puneti poze pe picasa sa le miscorati putin pt ca ocupa mult spatiu. Pe prima pagina aveti detaliile, eu am mai micsorat pana acum dar vad ca se aduna din ce in ce mai multe si la mine uneori dureaza mult pana le micsorez.

Mergi la inceput

am vazut si pozicile noi , sunteti toate niste frumoase, abia astept sa vad si strengareii/strengaritele

Mergi la inceput

slaba miscarea in seara asta pe aici
monna, cand schimbi saptamana?

32 saptamani

varsta bebelusei Alexia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happylica

slaba miscarea in seara asta pe aici
monna, cand schimbi saptamana?

32 saptamani

varsta bebelusei Alexia

ehe... abia miercuri am schimbat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Aredwynn: am apucat sa ma uit si eu la pozici, nici mie nu-mi pare lasata burtica ta, e chiar rotunjoara bine Colul cred ca se scurteaza in timp, nu chiar asa la fiecare lovitura, incearca sa te mai linistesti putin sa nu stresezi bebica. Mie la contractii mi se intareste mai tare partea in care e asezata bebica, dar daca schimb pozitia trece imediat, asa imi dau seama ca nu e nimic grav.
Wali: daca vrei sa zugravesti camera lu' bebe eu iti recomand sa o faci cat de repede sa apuce sa iasa bine mirosul din pereti ca nu e prea sanatos de inhalat. Am vazut si eu ca e modesta oferta de reduceri la bebei in c&a si h&m, ma bucur ca am luat ce mi-a placut cand am avut ocazia, acum is linistita ca pana pe la 3 luni is asigurata. Am in plan sa dau o tura prin Kappa maine sa ma uit la carucioare, poate gasesc ceva interesant.
Lelu: cred ca numele trebuie sa va placa in primul rand voua, ca voi o veti striga zilnic. Ca hint, te poti gandi care se potriveste mai bine atat pt un bebe, cat si mai apoi pt adult, care are diminutiv mai frumos pt. perioada de bebe, care iti suna mai familiar si care se potriveste mai bine impreuna cu numele de familie. Eu dupa criteriile astea m-am ghidat.
Monna: ma bucur ca-ti plac

Eu mai am 2 zile si schimb semnatura, parca asa repede trece timpul! Emotiile sunt tot mai puternice

31+ Bianca

Mergi la inceput