Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 22
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/happylica/happylica.jpg)
happylica spune:
buna ziua.. am obosit. scriu si ma bag la somn. sper sa reusesc sa dorm. sunt treaza de la 5.
ronina, cica si la 32-33 sapt se poate intoarce bebe. mai ai o 'sansa'.
a mea e fix cu capul pe vezica si cu fundul in stomacul meu cum o sta asa chinuita?
aredwynn, hai k io acum m-am prins k Natalia e bebelusa. vezi.. tacaneala.
si io-s acasa.. din sapt 28 parca. am avut co.. apoi din 5 ian am intrat in prenatal. in decembrie.. alergatura
cu sarbatorile.. in ianuarie .. s-au schimbat datele problemei. citesc, stau pe net, ma uit la tv, gatesc, spal,
intind rufe. nu toate astea odata... ca ma odihnesc zilnic
pt ca stau acasa, m-am dereglat cu somnul din multe motive. lipsa oboseala, mers des la baie noaptea, una bucata
sot sforaitor... atat ca nu merg a 2a zi la munca.
incerc sa si ies. de ex marti am fost la manechiura, azi am fost la sv sa duc medicalul, diseara iesim putin in cora.
chestii d'astea. sfatul meu: odihneste-te pana apare bebe. dupa.. nu mai ai cum
dia, super Adriana. bine ca o accepta pe piticoata. cred ca te-ai topit toata.
magddalena, eu nu am observat modificari
cum stati cu arsurile? la mine au revenit. m-au terminat.31s6z
varsta bebelusei Alexia
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
magddalena spune:
deci m-a mancat in fund sa mut un sifonier mai micut si acum ma doare un pic burta!!! stau in pat o ora ,si abia am facut in doua camere,mai am baia+,bucataria si salonul!!!
cand vinbe sotul si vede ca iar am mutat ma mananca,ii inventez ca ma ajutat frate-su
am uitat sa va intreb,voua va curge colostru/lapte din sani?eu ieri ma dadeam cu crema si la un m0oment dat vad pe sanul drept o picatura de ceva apos,de culoarea laptelui apos asa,ati patit?
ma intind un pic apoi mai fac ceva
pupe
mada 33+
MAYA-ELENA
AMR <7 saptamani!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bia_Mi/Bia_Mi.jpg)
Bia_Mi spune:
Ronina tu cum te mai simti?
Mersi Cristina pentru sfatul in legatura cu gingiile,tu ce faci?
Dara 9700? O gramada de bani; iti recolteaza si celule in banii astia,nu?
Mada in primul rand...lasa naibi mutatul, nu te mai obosi atat,ce ai? Vezi k nu e bn, si eu am asa probleme, mutam la 2 sapt cate ceva, dar acum am renuntat. Vrei sa ti-i se declanseze nasterea? Stai linistita!Iar in legatura cu "dansa" sa stii k si eu o vad cam rar(f amuzant)dar mi-i s-a parut si mie ca sunt unele modificari.
Iar colostru nu mi-a curs deocamdata.Lasa mutatul!
Monica mi-e f frica de dentist! Mor de frica lui ... si mi-e frica ca imi face extractie, ar fi groaznic, sau daca nu imi da antibiotice si sincer nu mai vreau asa ceva...am reactii adverse de la antibiotice(imi scade f mult imunitatea).Tu cum te simti?
Danaela23 e cam mult 4200 cezariana...si nasti acolo?
Restul de burtici cum va simtiti? Eu am niste arsuri groaznice pe gat!
Am fost sa cumpar niste body sosetute si pantalonasi pentru printesa, le-am spalat si apoi vreau sa le calc. Voi le spalati cu dero sensitive,nu? La masina de spalat sau la mana?
Fetelor imi spuneti si mie ce ati mai pus voi in bagajul pentru la spital? 33+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monna3/monna3.jpg)
monna3 spune:
irinaelena imi pare rau de nopatea pe care ati avut-o, sper sa-i treaca repede sa nu va mai chinuiti
Ronina frumos patutul . Mie moasa mi-a zis ca pana la 34 de saptam inca se mai poate intoarce bebe.
Mada, curatenie curatenie dar tu te apuci de mutat sifoniere??? Las-o mai usurel
Bia_Mi te inteleg cu frica de dentist, sunt la fel (adica frica de dentistii din Ro ca de cand am venit aici merg cu placere la dentist ). Eu am fost marti la evaluarea de dupa tratamentul facut si am scapat pana peste 3 luni. Si atunci cica ar cam trebui sa-mi scoata 2 din maselele de minte pt ca nu-s iesite complet si nu le prea pot curata cum trebuie si sa nu revina bacteria de care tocmai ce am scapat dupa tratament.
Monica, fericita 31+ cu
Cezar-Andrei
AMR: 9 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tala/Tala.jpg)
Tala spune:
Cristina merci pt pontul cu smantana (trebuie sa verific insa sa n-aiba si altceva pe langa lapte).
Monna uite ca eu am tot uitat sa-i spun drei de sangerarea nazala si m-am obisnuit asa. Multumesc de sfat si de aprecieri .
JD ce-ati facut la dr cu analizele?
Miha ma bucur sa aud vesti bune . Cum merge cu perna?
Ronina nu stiu daca's chiar harnicuta (n-ai vrea sa vezi cum arata casa...) insa am intrat in vria aceea de 'nesting'. PLus ca facand singura fie imi dau seama de ce unele sunt asa de scumpe (vezi durerile de spate de ieri), fie ma sochez de adaosul nesimtit la alte lucruri
. Tu esti mai harnicuta decat mine - inca n-am strans bradul si decoratiunile de Craciun si nu pot decat sa ma bucur cand imi spune David sa le mai lasam.
Sa-ti traiasca finutul grasunelu'!
Dana eu am incercat o singura data epilat acasa cu ceara in zona aceea cu ajutorul sotului - concluzia lui a fost ca merita toti banii cosmeticiana
Happy, wow ce putin mai este!
Amy sa stii ca nu sunt chiar pietroaie saltele de cocos, oricum nici nu e indicat sa se afunde bebele in saltea. Eu iau una de 7cm si cand creste o folosim pe cea clasica.
Aredwinn idei or sa-ti vina cu ce ai de facut stand acasa, doar sa ai voie si sa incerci sa nu te soliciti prea mult. Eu sunt fie la dispozitia lui David, fie mancare, fie ordine (curatenia este deja cedata lui tati), fie diverse pregateli pt bebelina - si trece timpul!
Dia stiu cum este, si eu am un pui care-si asteapta surioara si ma topeste si pe mine . Eu tot stau cu spaima ca n-o sa-i iubesc la fel (e ca un soi de fobie deja). Abia astept sa aflu mai mult decat teoretic cum e sa se nasca o noua dragoste - cred ca o sa pleznesc de atat iubire
Chito mi-ai dat o idee buna cu prajiturele la colegi. O sa le duc si eu cand mai trec pe acolo cu un concediu ceva.
Bia eu cred ca e f posibil sa se fi lasat putin burtica pt ca s-a mai ingreunat si ea. nu?
Magda legat de 'dansa' eu am citit la inceputul sarcinii de efectul 'hamburger indesat in chiloti" - cam asa arata si a mea
Irina cum e bebe1? sper ca mult mai bine.
Eu ma misc in ritmul melcului, ieri am avut si niste dureri de spate cam suparatoare (de genul bretele prea stranse...dar pe interior)
Azi insa am facut si salteluta de infasat si cu o extensie pt cand se lungeste strengaritza. Am pus-o pe picasa. Altfel ieri la 1 noaptea eu mancam paine cu salata de vinete
Am incercat sa fiu succinta, dra nu-mi prea-mi iese mie asa ceva...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Bia_Mi/Bia_Mi.jpg)
Bia_Mi spune:
Tala sincer mie nu mi-i se pare ca am burtica mare, sau poate ca m-am invatat cu ea. Uite o sa pun poze si eu, apoi imi spuneti voi cum vi-i se pare burtica.
Pup Monica 33+ cu
magddalena spune:
gata m-am potolit,am terminat toata curatenia acum pana saptamana viitoare nu mai fac nimic ,ca nu mai am ce!!
Ma rasfat acum cu o cana de ceai fierbinte,cativa biscuiti,un corn si o bucatica mica de ciocolata nu degeaba sunt prima la kg nu?
Efectul hamburgher-am ras cu gura pana la urechi e tare asta!!!!!
eu ma epilam singura cu ceara peste tot si imi iesea ff bine acum din pacate burta nu ma mai lasa,cu oglinda nu reusesc deci merg la salon ,asta e.eu ma irit ff mult adica dupa o saptamana ce ma epilez,imi ies bubite rosii,sunt fire de par care cresc si care nu mai ies asa bine si ma stresesaza de mor ,sunt ff inestetice!!
va las ma pun in pat si relax pana nu mai pot!
de mult vroiam sa va intreb cum functioneaza cu lasatul nr de tel in caz de nascut?
vroiam sa mai spun ceva ...
pup o seara frumoasa!!
mada 33+
MAYA-ELENA
AMR <7 saptamani!!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SuperMami_1/SuperMami_1.jpg)
SuperMami_1 spune:
Ardwyn, multumesc mult! apropo de activitati pt stat acasa: pregatirea bagajului pt maternitate, pregatirea camerei lui bb , hainutele de bebe trebuie spalate si calcate, dar si taiate etichetele pt a nu se irita, poti sa-ti faci singura perna de alaptare, poti sa te apuci de cursuri lamaze, sau gimnastica pt gravide...sau de sofat......eu imi pregatesc o agenda cu informatii utile pt dosar alocatie, indemnizatie...ma pregatesc sa merg cu baietelul cel mare la un consilier psiholog...sa intampinam cum se cuvine noua situatie cu bebe
Magda, iti recomand cu caldura saculet de sare grunjoasa incisa pe piept cat rezisti...la mine tot timpul da infectia inapoi dupa un astfel de tratament.
Dia,foarte emotionant gestul Adrianei...cred ca de-asta e frumos sa ai fetite...sunt tare lipicioase si dragastoase
Chitosenia, frumos gestul tau
BIa,carnetul gravidei eu nu am si nu cred ca mai exista...dar am dosarul cu toate analizele si echografiile de sarcina
monna ,Ronina,tala merci m-am oprit din lucru...am mai lasat si pe maine ca am obosit la hand-made
Miha, mamica fericita de Rares si
28+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"
irinaelena spune:
Multumesc pentru gandurile bune fetelor, bebe1 adica Andrei a facut febra si azi..a plans dupa mine la somnul de pranz (ieri am stat cu el, dar azi am mers la servici si a stat soacra mea) si mi-a fost o mila de el... ca tocmai atunci am sunat sa vad ce face si il auzeam cum plange . Dar peste putin timp plec si eu acasa sa fiu cu el.
Irina, 27+ cu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SuperMami_1/SuperMami_1.jpg)
SuperMami_1 spune:
irina, sanatate multa lui Andrei sa treaca
tare faza cu hamburgherul
Miha, mamica fericita de Rares si
28+ cu bebe Vlad, zis si "Nuca"