Bv gianina1983!Hai anagel_lexi,silvi23,annesi!(55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Hop si eu pe forum burtici sau mamici de bulgarasi.
Eu am avut aseara contractii slabe cam la 15 minute care s-au oprit insa dupa o ora. Noaptea a fost extraordinara. Am fost doar de doua ori la baie si am dormit pana la 11 ca un prunc. M-am trezit extraordinar de odihnita si binedispusa. Am stat pe telefoane pana pe la 1 si dupa am pus legumele la fiert ca fac supa crema de legume si cum am gasit in congelator niste spanac o sa fac si un spanac. La carnita insa am dat-o de pereti ca nu mai am decat niste carnaciori congelati. Credeti ca merg carnaciorii cu spanac??????
Mihaela, vad ca astazi am fost mai lenese amandoua
Annesi, cred ca fiecare de aici a trecut prin asta intr-o masura mai mica sau mai mare. Eu am fost cu masura mare Asculta niste muzica si vorbeste cu o prietena si linisteste-te. Noi avem acum o gramada de ajutoare. In primul rand e forumul asta unde daca e ceva ne repezim si ne spunem off-ul sau ingrijorarea si fetele ne ajuta imediat. In al doilea rand sunt masinile de spalat acum, pampersii si sterilizatoarele care ne usureaza viata cu mult. S-au descurcat bunicile si mamele noastre in conditii mult mai grele. Cat despre neauzitul copilului iti garantez ca o sa ti se ascuta timpanele si o sa auzi si firul de praf cum se misca la el in camera.
Cicineata eu mi-am schimbat doctorita in saptamana 35 de sarcina. Cand ma duceam la prima si-mi facea control imi ieseau ochii din cap ca la melc. Asta, cea de a doua face ca totul sa fie ok. Ma deranjeaza putin si la ea si ma doare relativ uneori dar nici nu se conpara cu ce era la prima doctorita. Depinde cred si de sensibilitatea fiecaruia si de rabdarea doctorului. Mai ai putin, iti tin pumnii si sa nu ne lasi fara vesti.
Bulinuta, astept sa ma anunti oficial cand stai acasa,da?
Aerlilian noi suntem burticile cu saptamana 37. Uneori imi vine sa-mi sun doctorita sa-mi faca cezariana si alteori imi impun sa fiu rabdatoare. Tu ce simti acum ca esti sigura de data la care o sa-ti vezi baiatul? Oare esti mai nerabdatoare cand nu ai idee cand se intampla sau e invers?
Alina nu exagera doar pentru ca a mers totul brici pana acum. Nu mai sta atat de mult in picioare.
Lady cum mai e starea ta de spirit? Si tu estti programata saptamana viitoare.
Anangel, liniste de la tine?

+37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

hop si noi
toata noaptea nu am dormit , nu m-a durut nimic dar nu-mi gaseam loul in pat... dar de la 6 la 10 lemn
mi-a gatit sotul spaghete bune ..... cik sa ma rasfete
Matza si noi luni knd am fost la control m-a durut si controlul cu mana si mi-a recoltat si strteptococul b , am simtit fiarele ale a pana in gat .
i-am zis dr ca ma doare si mi-a zis sa stau relaxata dar tot m-a durut ,la care dr ce te faceai dak trebuia sa nasti natural, la care eu cine credeti k nastea natural poate dumneavoastra si va moseam eu ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Daca tot am fost singura acasa pana acum juma de ora mi-am facut ordine la pantofi, am semnat bilantul personal de sfarsit de an si rezolutia pentru 2012 pe blog (care nici nu stiu de ce l-am facut). Am fiert si niste spaghete si acum pun de un sos semi carbonara. Sotul se barbiereste caci la 17 mergem la cursuri, iar data trecuta moasa a atras atentia taticilor sa nu raneasca bebelusii cand ii pupa si ii dragalesc asa barbosi.
Matza eu zic sa ne fie de bine leneveala
Cristina si mult succes in gestionarea timpului. imi imaginez ca uneori e covarsitor si obositor, dar si satisfactiile iti dau putere sa treci mai usor prin zilele aglomerate.
Anda cum stai cu durerea in dreptul cezarianei?

34+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!!!

Annesi la tine m-am tot gandit ieri toata ziua, dar si azi de dimineata. Nu inteleg de ce te lasa sa te chinui atat. O mai dai si in depresii Abia astept sa intri sa ne spui cum a fost la control diseara. Tare bine a zis si Matza, referitor la "ajutoarele" din zilele de astazi. Sunt convinsa ca o sa te descurci tare bine, trebuie doar sa treci de aceasta perioada mai grea

Bulinuta nu-mi vine sa cred prin cate trebuie sa treci si tu. Astept si eu sa-mi zici ca stai acasa linistita si poate se mai aseaza lucrurile. Sanatate multa tie si lui piti si lui bebe

Adriana la ce ora ai fost ieri la dr? Eu am fost de pe la 5 si 10 la medical city, dar am intrat abia pe la 6 si 10 Oare nu ne-am intalnit? Si eu zic sa stai linistita, eu am incredere in doctorasul nostru

Altesa ma bucur enorm pentru tine. Si eu imi doresc sa nasc la fel Ce bine ca alaptezi exclusiv la san. Felicitari

Silvi eu nu stiam ca paturicile sunt pe marimi. Trebuie sa studiez problema si sa ma aprovizionez. Mai scot cateva majorete pentru tine sa vina bebe cand vrea el, dar cat mai repede

Mihaela ce patanii ai avut si tu asta noapte. Si nici macar nu este cazul, caci trebuie sa mai stea printesica cuminte. Bine ca a trecut si ca te-ai odihnit

Alina cum mai esti? Sper ca astazi stai cumnitica si nu mai gatesti nimic Ma bucur ca esti acasa

Legat de creme si uleiuri pt bebe. Eu il dadeam pe David cu uleiuri naturale, dar mereu inainte de baita cand ii faceam masaj, niciodata dupa. Dupa aceea il spalam de ele, nu-l lasam asa cu uleiurile si cremele pe el, caci bine nu fac. Aduna mizerii (mai ales uleiurile) si se irita bebe.

Legat de pompa de san...si-a luat cineva de la Joycare? Eu am o prietena care o foloseste acum si este extrem de multumita. Are si un pret f bun. Eu inca nu mi-am luat si nu ma pot hotara. Mi-as lua de la Avent electrica, dar este scumputa. Insa stiu sigur ca este f buna. Dar ma atrage si asta de la Joycare...

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Am fost si eu ieri la control, caci n-am mai fost demulticel. Cu bebe este totul ok, are 2600 g. Mi-a luat si secretie, acum astept rezultatul. Cu ocazia asta m-am si urcat pt prima data pe masa, in sarcina asta. Cam neplacut, dar trebuie s-o facem si pe-asta. Colul lung si inchis asa ca mai am de asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Gagici, am trimis pe mailul comun niste "instructiuni" de crestere a copilului pe care le-am primit la externare. Eu dupa ele m-am ghidat la mara. Poate va ajuta.
Pupaturi

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

Gata, m-am intors de la control.Doctorul a fost simpatic, cand s-a prins ca deja am 39, a zis ca la 39 e deja "febra", dar era bucuros ca suntem la termen.
Mi-a zis ca nu recomanda depasirea termenului, dupa 40 sapt de obicei recomanda mamicilor sa se programeze pentru declansarea travaliului. Mi-a propus zilele de maine, lunea urmatoare sau joia urmatoare, daca nu se intampla intre timp.
Cred ca o sa aleg luni (daca nu vine neprogramat intre timp), daca as alege joia viitoare mi-e frica sa nu petrec si week-endul in spital, nu cred ca ma externeaza a doua zi.

Matza, nu imi schimb medicul pentru ca suntem foarte multumiti de el, doar ca nu imi place deloc controlul pe masa.

Referitor la pompa, mi-e mi-a dat-o nasa cu imprumut pe a ei, e electrica de la Avent si mi-a zis ca a fost super OK.
Data trecuta am avut una manuala, ma gandeam ca poate crestem productia cu una profesionista. E drept ca e cam scumpa.
Nu m-am gandit sa-l dau pe bebe cu ulei inainte de baie, eu o dadeam pe Daria in timpul baii (asa ne-au zis in spital) si se mai lua din el, nu stiu cum e mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Doamne fereste Cicineata, cum sa-ti schimbi medicul taman acum????
Nu, ma referam la faptul ca durerea nu e universal valabila si ca mai depinde si de doctor.

Olishka, incep si eu sa am incredere ca o sa ma descurc. Desi ma trag singura de mana sa fiu realista ca nu e asa de usor cum pare. Dar cumva trebuie sa o scot la capat. Nici el nu stie sa fie bebelus si nici eu mamica, o sa invatam unul de la celalalt si o sa va sun sau o sa va scriu daca simt ca nu mai pot sau chiar nu am idee de ce sa fac in anumite momente.

Miha, sa ne fie de bine Bine, eu am recuperat acum, am facut luna bucataria, am dat cu aspiratorul peste tot, mai am de mopait si de spalat covorul mare din living cu biocarpet. Am facut supa de legume si are gust pregnant de morcovi desi nu am pus mai multi decat de obicei, da ast6a este, e si morcovelul bun. Astept sa mi se dezghete spanacul si carnatii si intre timp imi pregatesc atacul la covor.

Maine vreau sa-i fac o surpriza sotului si sa-i fac clatite O sa va intreb de reteta pentru ca am mai vrut sa-i fac surpriza asta o singura data si l-a asteptat doar miros de clatite. Am pus zahat in compozitie si mi s-a lipit tot aluatul de tava ceva de speriat. Tot am aruncat.
In week-end as face mancarica de pipotele iar altceva nu-mi vine in minte. Ma gandeam si la un drob de pui dar de unde atata ceapa verde? Oricum, daca nu nasc saptamana viitoare o sa incep specializarea pe prajituri sau mancaruri mai complicate.

+37

Mergi la inceput

Matza pe mine poti sa ma suni linistita, iti raspund cu drag

Legat de clatite, nu ma facut in viata mea si mi se pare o chestie tare complicata da cica nu este chiar asa Apropos de clatite, dupa ce am nascut, imi facea mama clatite cu faina integrala si umplute cu branza, bagate la cuptor. Ce grija mai avea de mine Sper sa poata si acum sa stea macar 3-4 zile cand ies din spital, caci tare bine mi-ar prinde pt moral.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

salutare si de la noi

Gianina, tie si la maria elena, bravo ca ati scapat cu bine ,sa aveti laptic si sa veniti acasa sanatoase

Ileana ,bine-nteles ca a fost si de la Flavia,care mi-a soptit ca vrea macar de la tine sa faci un fecior inalt(lung) ca deocamdata suntem cea mai lunguta de aici...

dr. anca ,super fain siteul ,multumim

Silvi ,acum stiu io de ce nu are fata mea gropite in obrajori, nu am tzucat-o pe obrajori dupa nastere ,doar pe frunte

Cristina si lui Mishu, iar tie LA MULTI ANI! sa fii sanatoasa si copii de asemenea

Altesa bine ca aveti lapte ,80 ml e super bine la san...iar celelalte problemute le vei rezolva pe parcurs de la sine ,o sa stii ce sa faci cand vine timpul...

mami de printesa ,flavia ( 27. 12 .2011)

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput