Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***
Raspunsuri - Pagina 8
inapreda spune:
Roro, fain din partea ta ca incerci sa ma scoti
M-am suparat nu pentru reactia mea, ci tocmai pentru ca mi-am dat seama ca am ranit pe cineva; cred ca am mai spus: asa "patzesc" si-n viata reala: ranesc numai persoanele care-mi sint mai dragi Habar n-am cum reusesc "performanta"...
Floric spune:
Anca, bine ai revenit. Baga tare si repede caci as avea si eu ceva de povestit pe aici.
Eu propun sa ne retragem sa o lasam pe Anca sa isi termine povestirile, sa vedem daca poate umple un capitol singura.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
andiaroro spune:
Io nu am nicio o intentie sa te scot de unde te-ai bagat singurica, dar chiar asa am gandit.
inapreda spune:
Pt Alexandra:
Ieri
-9- banana
-11- am impartit picnicul cu Ian: struguri, mere, kiwi, clementine
-14- ochiuri cu salata varza
-19 - 2 chiftele cu salata varza
AZI
-8.30- BANANA
-11- MERE, PERE
-15- CARTOFI CU USTUROI SI ARDEI
-19 IDEM
Scuze pt caps
anca_nicolae spune:
Aaaa, nu vreau sa va retrageti, mie asa imi place, la inghesuiala!!
Scrieti toate, cum si cand simtiti voi in viata voastra live. de fapt, ASTA este una din provocarile forumului virtual: puteam sau nu sa surclasam virtualul prin implicarea noastra live?
am corectat mesajul anterior!
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Roro, fain din partea ta ca incerci sa ma scoti M-am suparat nu pentru reactia mea, ci tocmai pentru ca mi-am dat seama ca am ranit pe cineva; cred ca am mai spus: asa "patzesc" si-n viata reala: ranesc numai persoanele care-mi sint mai dragi Habar n-am cum reusesc "performanta"... |
Inapreda, stai linistita ca tuturor ni se intampla sa ranim neintentionat
Recunosc ca si eu am asteptat cu sufletul la gura cadoul si eram nerabdatoare sa-l primesc, sa-l desfac si mi-am exprimat toate aceste stari aici,pt ca asa sunt eu, nu cred ca Pisigri s-a suparat, asta a fost, o conjunctura nefavorabila in ambele cazuri , la noi macar s-a potrivit fain ca am primit ambele cu intarziere
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anca_nicolae spune:
Mai am de scris despre cel putin 3 idei distincte, insa o sa scriu dupa 6, acum vreau vreo 3 ore sa muncesc un pic [v-am mai zis, harnic de nevoie, lenes de placere]
ne vedem un pic mai incolo
si roro, inca 1 data pt ce i-ai scris lui ina. Ai inteles si explucat mai mult decat perfect, adica mai bine ca mine .
Bravo, ai tu un dar cand, chiar si pe teme ne-spectaculoase, scoti cate ceva uimitor de profund si in acelasi timp relaxat, uman. Nu ma refer doar la sub de acum cu ina, ci de ex, tu si cand povestesti despre vreo reteta, o faci altfel, impletesti multe nuante din viata asta, nu doar legume...
stiu ca ti-am lispit, stiu ca ma stiai undeva, stiu ca ma asteptai... ;)
ups, nici la un iubit nu am scris pana acu asa ceva :))))
Poze cu noi
Veronica-Elena 14 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori
andiaroro spune:
Lasa, Anca, c-am inteles, ne iubim diferit.
Recunosc, tie chiar ti-as face un cadou...taman pentru ca si eu trec cam prin aceleasi stari cand aleg.
Edit: Unde-i Pisigria?
Ea chiar are nevoie de spirale acum, ca banuiesc ca se framanta in continuare...
Floric spune:
Ei, daca a luat Anca o pauza,sa intervin si eu.
Pentru clubul "silfidelor", adica slabutzelor -sa se inteleaga- eu tin disociatul meu, vesnicul disociat pe care l-am tinut intotdeauna, cu rezultate si mentinere pe termen mediu, nu lung. Disociatul meu spune asa:
luni - legume; marti - oua (4-6), miercuri - fructe; joi - lactate; vineri - salata si grefe; sambata - carne; duminica - combinate, dar pe criteriu sa nu se amestece proteine cu carbohidrati si altele.
Acu, eu mai pacatuiesc, ce sa zic, adica, astazi (zi de oua) am mancat si un mar. Ieri, am mancat salata de rosii cu masline. Si seara o bucata de placinta cu branza, caci am fost in vizita la finuta.
Stiu ca multe fete nu is de acord cu regimul meu, dar mie nu mi-a reusit cu nimic altceva. Pentru ca NU stiu sa mananc daca ar trebuie sa le combin pe toate intr+o zi.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Chato- Strangi acu toate relele si nu mai ai treaba multi ani dea ici incolo. (asa imi zic eu in per nasoale). Altfel, explicatai logica ar fi ca ai intrat in per friguroasa cu sistemul imunitar slabit si n-ai avut timpul sa-ti revi, de fapt, 100%. ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
Sa ai gura aurita, roro :) ca m-am saturat sa tot bolunzesc!