Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Novus, dupa cum se vede, si eu si Chato avem tot atita minte.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

hihihihi, pisicogrix, e normal, doar sintem familie

Novus, io m-as face corsar noaptea, ca sa ma cufund in negura, nu cred ca as putea dormi asa "pe lumina", da motanul mai doarme si cu okii doar pe jumate inchisi si doarme bine

Mergi la inceput

hmm, halii o gramada de fructe asta-seara (ca nu-mi prea era foame) si acu m-a palit un chef de "porcarii", e vina voastra c-ati pus pe facebook scrisoarea aia cu "taiatu porkului"

Mergi la inceput

vad c-am ramas singura pe baricade... asa ca ma duc si io la somn (adik mai citesc, ma mai lalai)...
Gazo, pupici.
De miine cica ma duc la servici: joi zi normala, vineri zi scurta si am terminat saptamina... n-ar fi rau sa fie asa mai des, da fara boala, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Multumim Chato! tu esti mai bine?, nu mai tin minte daca am citit despre o imbunatatire a starii tale.

aaa si, acum, ca am culcat Gazulina fara febra, taaare as bea si eu un pahar de sampanie de la tine, o mai fi ramas ceva pe fundul sticlei?

Cu poza nu m-am lamurit exact. Unele vedeti o barza, altele poza cu gaze, eu de la un calculator vad una, de la altul alta, dar inainte o vedeam pe aceeasi. Nu ma pricep prea mult la chestiile astea cu forumul dar ori e o greseala de la ei ori e ceva tehnic. Poza mea e cea cu gazele. Ma bucur ca macar unele dintre voi o vedeti.

pupici sper sa avem o noapte mai linistita.

Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Hai ca am patit-o si noi acum

Eram la baie si imi faceam treburile, Chiti dormea, Cristi coborase pana jos sa-i conduca pe fini si vine David dintr-o data la mine si ma intreaba "ce-i asta" Cand am vazut mi-a venit sa lesin. Era o pastila de naftalina (am avut la un moment dat fff multe molii in casa si am pus pastile printre haine, David nici nu mergea. Cum le-am gasit apoi le-am si aruncat pe toate de frica sa nu guste David vre-una, dar uite ca acum s-a bagat in dulap, in raftul de jos si a gasit asta). Lipsea de pe ea cam cat un varf de unghie de pe parte si inca unul de pe alta parte. La disperarea mea am pus limba pe ea sa vad ce gust are si apoi i-am bagat limba-n gura lui fii-miu sa-mi dau seama daca a gustat sau nu Stiu ca nu suna ok, dar chiar eram disperata Bineinteles ca nu mi-am dat seama de nimic Am fugit apoi la Cristi sa-i zic, apoi am venit la David si l-am intrebat daca vrea sa guste din pastila si mi-a zis foarte indignat ca nu vrea, ca este beachhhh. Deci clar a gustat-o un pic, dar nu pot sa-mi dau seama cat si daca o sa-i faca rau. Am cautat si pe net dar nu am gasit mare chestie. De inghitit nu cred ca ainghitit caci el scuipa imediat ce nu-i place. Dar ceva, ceva tot s-a dus cred ca in stomacel. Eu am pus doar limba si am si acum o senzatie tare ciudata. Am sunat si la urgenta si ei au zis ca nu-si dau seama si chiar nu stiu ce sa-mi zica Au mai zis sa-i dau lapte si i-am dat. M-am uitat si in dulap si am vazut ca un pic de praf era imprastiat si pe-acolo din pastila, asa ca chiar daca inghitit, nu a inghitit mult, dar nu stiu cat rau poate sa-i faca raul asta. Nu l-am culcat caci am vrut sa vad daca are ceva simptome. Este bine deocamdata. Acum s-a dus in pat cu taica-su. Offf imi vine sa ma bat Si nu stiu ce a fost in capul meu sa gust si eu din pastila, ca doar sunt gravida

Olga, mamica lui David iepurasul si 35+

Mergi la inceput

Ah era sa uit sa o pupacesc tare pe Sophiphi ca sa se faca repede bine.
Ilinca , mai tuseste?
Ieri vroiam sa scriu parerea mea, ca poti sa-i dai Aerius. Mie Dr mi-a explicat asa: Aerius este un antihistaminic usor, adica inhiba reactia organismului la agentii iritativi fara insa a impiedica vindecarea sau evolutia bolii. Desi e folosit in special in alergii Dr il recomanda si in cazul unei tuse iritative puternice care deranjeaza constant somnul. De aceea se da in special seara nu doar pt faptul ca provoaca o usoara somnolenta. Scopul lui e de a linisti reatia iritativa si a-i oferi posibilitatea de a se reface prin odihna. Doza nu o mai stiu dar o caut daca vrei. Trage-ma de maneca.

Pisigri iti tin pumnii sa treci cu bine de operatie. Stiu ca dupa, poate o sa boscorodesti nitel dar mai tarziu te vei bucura ca ai scapat de o grija.

Floric sa termin mesajul meu. Noi am fost la sotia lui, Simona Thiery, pentru ca noi aveam nevoie de un fizioterapeut, ortoped ne consultase deja. Este o profesionista stie foarte bine ce e de facut si nu incearca sa iti bage pe gat proceduri aiurea, ba din contra e forte practica. Noi am fost la Alexandrescu la ea dar e ff aglomerat acolo iar problema noastra, sincer era un nimic fata de cazurile cu care se lupta ea. Deci eu ii recomand cu caldura pe oricare din ei doi. Ideea e sa faci ceva acum cat se poate repara mai usor si sa sti exact daca e de reparat sau e doar o exagerare a unor doctori.

Olishka
pupici si voua. Ce joc jucati? Si noua ne e tare dor, am inceput sa jucam sah amandoi, cand prindem un moment singuri si nu suntem prea obositi dar nimic nu se compara cu o seara intre prieteni. Abia astept sa venim acasa. Pupic si lui Leon sa stea cuminte in burtica pana la termen. Mai tii minte sarcina trecuta cum te plangeai ca vrei sa nasti? Mie imi era tare bine cum eram si nu intelegeam de ce te grabesti asa, dupaia cand se apropria termenul si la mine si mai ales dupa ce l-am depasit ma gandeam iar la tine ca ajunsesem si eu sa zic la fel "Vreau sa naaasc!".

Mergi la inceput

Oli sa nu te superi pe mine dar am ras cu lacrimi cum ti-a trecut prin minte sa verifici. Mai rau traumatizezi copilul.

Acum sa revin la lucrul serios. Eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi mai ales daca zici ca lipseste asa putin din ea, plus praful de pe jos, e foarte posibil sa fi si rupt din ea nu doar sa fi inghitit, sau poate doar a pus limba ca si tine si apoi a scuipat. Pentru siguranta exista un numar special TOXOAPEL, cuata-l pe net, aici suni si-ti dau sfaturi concrete imediat in functie de substanta ingerata, intreaba-i si de tine daca te pote afecta cu ceva. Poti sa-i suni si acum, mai bine te lamuresti cat mai repede.

Uite aici numarul: http://www.spitaluldecopii.ro/toxapel/

edit ca am gasit numarul

Mergi la inceput

Gaza jucam colonistii din catan. Un joc de strategie f fain. Am innebunit pe toata lumea cu el si acum asteapta sa vina pe rand la noi in vizita sa-l jucam caci nu se joaca in multi, maxim in 6, dar in 4 este cela mai fain Am jucat si in seara asta cu finii si maine ne vin ceva prieteni. Mai imi fac si eu de cap acum cat am timp. Si imi place caci si castig des la el Abia asteptam sa-l jucam si cu voi

Legat de nascut, nici acum nu mai am rabdare Abia astept sa nasc. Nu prea imi place formula de 2 in 1, desi chiar n-ar trebui sa ma plang caci am avut o sarcina usoara. Doar ca imi place mie sa fiu stapana pe situatie si sa detin controlul si sa tsiu ca totul este bine, iar cand este bebe in burtica nu prea imi da acea stare. Nu stiu daca ma intelegi...Plus ca abia astept sa-mi bag nasul in el si sa-l miros, sa-l alaptez, sa-l ingrijesc si sa-l iubesc Si sunt tare curioasa ce sentimente ai atunci cand ai 2 copii, caci acum inca nu-mi dau seama.

Mergi la inceput

Gaza ma gandeam eu ca este de ras...dar crede-ma ca la disperare nu prea mai gandesti. Acum sa nu te gandesti ca am controbait prin gura copilului, ci doar am am pus un pic limba sa vad daca are vre-un gust. Nu a durat mai mult de 1 sec

Am sunat si mai devreme la astia, dar nu raspund Insa si eu tind sa cred ca totul este bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

Cap ***388***

Mergi la inceput