Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Andiaroro, iar intamplari palpitante la voi, sanatate multa si voua !!
Iat tie un mare

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Floric eu am vazut chestiute mai ieftine pe miorlau .ro este al unei fete de pe forum...dar depinde ce cauti!

Roroinsanatosire grabnica

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Floric, la Metro pana la sf lunii ianuarie e reducere de 50% la jucarii, sunt unele si cu 90% reducere drept e ca ff putine dar sunt, poate gasesti ceva !

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

dodo, eu sint bine acu, merci
nu intelesei, daca ai avea banii ai cumpara papusa sau nu?

roro, sanatate la copilasi! sper sa plece asa repede cum a venit gastro asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dodo, acel site mai functioneaya. Eu am mai intrat pe el si nu mi-a lasat impresia ca mai functioneaza.

Novus,

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

eu am vazut multe reduceri de dimi, cind m-am uitat dupa papusa aia, dar aici, la noi. Din pacate... nu cred ca livreaza in ro

monn, sanatate si voo cu bronsita aia. Cica aerosolii nu fac mare lucru daca mucii sint curgatori Amazonu nu vrea sa livreze ceasuri in ro, imi zisa chiar acum, chiar daca plata pleaca de aici... deci e dubios rau asta cu livratu ... o data da, o data ba

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

dodo, eu sint bine acu, merci
nu intelesei, daca ai avea banii ai cumpara papusa sau nu?

NU,nu as cumpara-o .
Cel putin asa gandesc acum cand nu am bani...eu stiu daca o sa ma imbogatesc ce voi face
Citat:
Citat:
Dodo, acel site mai functioneaza

In vara funstiona,chiar daca nu mai eran nici o miscare pe site.Acum ,proprietara site-lui a nascut a 3-a fetita.Daca vrei o intreb.Sau lasa-i scris in fereasca aceea

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Cat a facut Bogdi tema la romana,am facut si eu o bratara cu gargarite.
El prefera sa ma vada ,langa el cand scrie ...si fiind in timpul somnului hunei pot sa ma relaxez

Mergi la inceput

hihihi, dodo, daca te imbogatesti ne dai de veste si venim sa bem cu tine :))

in rest, toate bune cu si fara bogatie, daca este sufleteasca de materiala chiar nu e nevoie mai mult decit necesarul.

Pune la ziua hunei un bulion de la mine si vezi ce poti lua cu el (am vazut bucatarii care intrau in pret).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Roro, multa sanatate copiilor si tie multa rabdare Ma bucur sa simt ca ai un ton optimist, ca de obicei!

Pisigri, suna aiurea sa zic dar io ma bucur ca ai hotarit sa scapi de apendice. Si eu cind m-am operat numai la faptul ca Ian nu-si va aminti de mine ma gindeam . Acum rid cind ma gindesc si asa vei face si tu cind ne vei povesti cum au decurs lucrurile. Of course, ma bag si eu la spirala. Multi

Mergi la inceput