Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***387***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mi-a spus prietena mea ca m-a vazut pe feisbuc la petrecerea de simbata cea unde v-am spus ca afost fain

https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=146082682173741&set=a.146020135513329.30931.100003160313145&type=3&theater

Ooo cat am avut de mers in urma ca sa vad si eu pozele, mi-au placut ! faina si locatia
As fi vrut sa iti vad mai bine tinuta, cred ca aveai cizmele noi in picioare, nu?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Aeriusul nu are efect imediat. A fost o intamplare ca s-a calmat tusea (alergica, ca la alta nu are efect) fix in seara in care i l-ai dat. Nu fac pe desteapta ca sa ma bag in seama, dar si eu i-am dat lui Alex (pe langa altele) tot in ideea ca....si mi-a zis dr ca asta-i pentru tratam de lunga durata.

Ati vazut ce sporovaim eu cu spor aici, daca ati sti cate s-au intamplat intre timp. M-a sunat tanti sa ma anunte ca A tuseste rau (gras) si in + o doare burta si a facut 2 diarei. Am sunat la dr si (minune mare) a rspuns el la tel. Cum sunt printre pacientele preferate (nu va gandisti la) mi-a propus sa vin intr-o ora. Am taiat baletul de pe lista si ne-am infiintat la cabinet, unde nr de pacienti s-a dublat ca Alex a incepiut sa vomite in valuri. Anastasia urla (ca niciodata) ca vrea acasa. De fapt o chinuia ultima sarja imprastiata. Ma rog, la consultatie au fost dulci, ca intodeauna, ca doar se golisera. Asa ca ne-am captusit cu 2 bucati de gastro la care se adauga o faringita la unul si o raceala (spre final) la altul. Si in seara asta lipsesc la sport.
Altfel, sunt veseli si fericiti, se uita la Ocolul Pamantului cu Mickey SI Alex ii explica de ce n-are voie branza

Pisigria - Sa fie intr-un ceas bun si sa-ti iei de-o grija!
Poate la prima trezire o sa-ti zici: Cine naiba m-a pus!, dar e clar ca scapi de un stres.
Si stai linistita..sigur nu mori ca spirala e invincibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Novus..nu m-am suparat ...am repetat caci am avut impresia ca nu m-am exprimat clar

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

fetelor, daca aveti timp si chef, va servesc cu sampanie si asta-seara, in sfirsit sint si eu in forma ca sa beau un pahar (de sampanie, ca de tuica fiarta am baut doua canite aseara ).

Pisicagrix, ramona, spiralam si tinem pumnii pentru amindoua.

Dodo, sper ca nu te-ai suparat tu stii ca io-s cam "rustica", ca sa nu zic "neaosa" si spun exact ce gindesc, dar fara rautate. Pur si simplu nu pot sa inteleg cind un om care are bani doar de masina vrea sa ia o limuzina (si, iara, nu o lua personal, e vb de multa lume aici ).

Pisicogrix, nu am observat ca te-ai ofuscat cu "anticonsumerismele" mele :) da imi pare bine ca ti-a trecut... si ca nu ai insistat, ca-ti faceam capul calendat (sau ti l-oi fi facut?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Noi avem o bronsita. imi trebe aparat de aerosoli. ma duc sa cat.

alt simptom decat tuse si nas nfundat n-avem.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Of, atatia copilasi bolnavi. Nu prea imi palce trendul asta.

Sanatate tuturor.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
Dodo, sper ca nu te-ai suparat tu stii ca io-s cam "rustica", ca sa nu zic "neaosa" si spun exact ce gindesc, dar fara rautate. Pur si simplu nu pot sa inteleg cind un om care are bani doar de masina vrea sa ia o limuzina (si, iara, nu o lua personal, e vb de multa lume aici ).

Eu am fost suparata pe mine,caci am intrebat-o,in decembrie.
Vorbind ffff serios ,daca Doamne ajuta!,as avea (bani )in plus cat face o papusa NU as cumpara-o ,m-ar durea sufletul;si vorbesc f sincer.Stiu exact cum se obtine fiecare banut,dar-mi-te jumatate din salariu mediu pe economie

all

Pisigri si eu o sa fiu in spirala...chiar daca-s baba si nu scriu

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Monnvas, sanatate multa Injinerului !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Fetele, daca stiti siteuri cu jucarii la reducere va rog sa ma anuntati. M-am uitat acum pe vestitul Noriel si parca tot nu m-a atras nimic. Sunt in cautare de o ceva pt finuta mea caci acu vine motzul. Adica in iunie, dar eu am invatat ceva de la Novus si sa stiti ca pica tare bine. Din vara trecuta cand au fost reduceri la car4 am cumparat, acum iar incat poate veni iunie. Bine mai am cate ceva de cumparat dar speculez cat pot pe unde is reduceri.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Chato mai esti "fierbinte"?Cum iti mai este?

Mergi la inceput