Nu face nimic in casa?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

MElise, am incercat asta....n-am mai gatit, am lasat casa vraiste mai mult de o saptamana....Nu se schimba nimic....cand are nevoie isi pune doar lucrurile lui la spalat si le tranteste pe un calorifer....apoi, probabil ca mananca in oras sau isi ia un sandwich de pe drum....
Daca il las asa si nu fac nimic....tot eu trebuie sa fac dupa aia, dar volumul de munca dupa doua saptamani de 'lasat asa' este groaznic. Marius are perfecta dreptate....nu se schimba absolut nimic pentru ca pur si simplu nu il intereseaza cum arata in jur cu asta, basta. Nici daca e totul curat si aranjat nu prea pica pe spate.....adica nu vine niciodata sa imi spuna: "vai, iubito, cred ca ai muncit ca o nebuna....e asa placut asta seara, miroase frumos si ma simt asa bine...." Cel mult imi spune: "Ah, ai facut curat? Ihi..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_1 spune:

M-am gandit de multe ori la asta.....dar refuz sa cred ca asta ar putea fi realitatea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

maria, imi pare rau pentru tine.
repet, meriti mai mult, atat ca om, cat si ca femeie. dupa cum scrii, pari o persoana inteligenta, echilibrata, dar te consumi pe dinauntru atunci cand ceva te supara/deranjeaza si nu rabufnesti decat atunci cand iti ajunge cutitul la os, cum se zice. nu cred ca acest barbat te va face fericita si implinita. cu riscul de a parea dura, cred ca barbatul de langa tine iubeste mai degraba viata comoda si tihnita langa tine, nu pe tine...iar tu, din prea mult bun-simt si rusine, taci si inghiti, nu poti pune definitiv piciorul in prag.
am inteles eu corect, voi nu sunteti casatoriti inca ? tot el este cel care amana si acest moment ? oare de ce ?
si mai cred ca erai foarte "cruda" cand l-ai cunoscut, nici nu ai apucat sa-ti traiesti tineretea ...
eu cred ca esentialul l-ai spus deja: "cred ca il iubesc". acest "cred" spune totul...
multa intelepciune si putere sa treci peste probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Fugi.....nu se va schimba,nu face absolut nimic,nu-si va asuma raspunderea unui copil.Tu esti tanara,esti cruda.....da,lasa-l...nici macar asa nu va face nimic...tot in fata televizorului va sta.

E pacat,ne intrebi pe noi ce are el in cap?Asta ar trebui sa stii tu....se pare ca nu are nimic..la 25 de ani eu margeam la munca,mergeam la petreceri,schimbam barbatii ca pe sosete...aveam foarte multe cerinte...tineam contabilitati...si imi traiam viata.iN NICI UN CAZ NU SPALAM DUPA VREUN FATALAU BATRAN.

Iar cu copilul...asta presupune responsabilitate..crezi ca un copil poate creste chiar cu un indolent langa el?Mainwe vad vreun subiect cu tine gravida si tatal sta la calculator.
Lasa-l inainte de afi prea tarziu...L-ai cunoscut cand aveai 21 tu si el 38.....da trebuia sa-ti dai seama....daca tu nu ai sa mai poti ce va fi?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

atitudine tipica pt majoritatea barbatilor romani, asa au fost ediucati, sa fie serviti, ajutati, inconjurati de atentie, sa li se puna pe tava, sa le fie bine, astfel incit mentalitatea de asistat nu ii mai paraseste toata viata, iar cind femeia nu mai poate si are nevoie de ajutor, atunci incepe dansul!!!
mamelor din lumea intreaga, de ce va puneti la treaba doar fetele iar pe baieti ii tineti in puf?
no offence pt restul barbatilor romani care nu se comporta asa, ii consider exceptii si ii admir si apreciez pt ca isi fac partenera sa se simta iubita, sustinuta si respectata in cuplu!
M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

maria nu se pune problema daca meriti mai mult, se pune problema daca vrei mai mult si daca pentru asta esti dispusa sa renunti la el. Nu incerca sa-l schimbi ca nu e de schimbat nimik la el, se pune problema daca esti ok cu relatia cu el sau nu

http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

E pacat,ne intrebi pe noi ce are el in cap?Asta ar trebui sa stii tu....se pare ca nu are nimic..la 25 de ani eu margeam la munca,mergeam la petreceri,schimbam barbatii ca pe sosete...aveam foarte multe cerinte...tineam contabilitati...si imi traiam viata.iN NICI UN CAZ NU SPALAM DUPA VREUN FATALAU BATRAN.

Ce exprimare grosolana......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

maria, nu merge cu pufneli, subtilitati, si mici rautati si mesaje subliminale intr-o casnicie, ca poate se prinde si el. Ci discutat clar: ii spui ca ai obosit, si ca o parte din treburile casei sa le preia el si sa ocupe inmod expres. Si ii dai loista:
-dus gunoiul seara
-strans toate hainele din casa 1 data pe zi
-aspirat 1 data pe sapt. camera 1 2 3 4
-spalat vasele 1 data pe zi
etc.
Comenteaza? spune-i ca te ocupi tu cu mare drag tu de aste task-uri daca preia el gatitul, calcatul, stersul prafului, aranjatul dulapurilor etc. Ca ai si tu o limita, si asta e. Daca tine la tine si la faptul ca esti obosita, te va ajuta.
Nu stie? ii arati.
Pt problema cu hainele, ia niste rafturi/separatoare, unde sa se poata ordona singur dupa propria lege.

Nu exista ca e batran si asa a fost invatat. Ganditi-va ca sunt copii de la casa de copii unde educatie nula. Ei nu au nicio sansa in viata? ba da.

Din pacate, eu vad la voi o lipsa de comunicare. ba mai mult, stat cu ochii in tv/calc - suna a depresie la el. Nu e bai, ca nici tu nu o duci pe roze.
viata sociala aveti? pune taget-uri: gatiti, mancati si iesiti la un film. Ti-e prea greu? dupa job intalniti-va in oras si mergeti la un restaurant. La naiba, treburile casnice sunt ca sa traim, nu traim pt treburi casnice.
In plus, as comenta ceva: ti-e prea greu sa intretii 4 camere. Mutati-va intr-o garsoniera! vei munci mai putin, mult mai putin. Sau ia o femeie la menaj, 1 data pe luna, sa va frece cuptor, aragaz, gresie, faiaNTA, geamuri etc. cot la cot cu tine. Ai o viata inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maria_1

M-am gandit de multe ori la asta.....dar refuz sa cred ca asta ar putea fi realitatea....

Nu este nimic de spus de aceea am fost scurt. Am caz in familie absolut similar dar nu-ti bate capul cunsoc si de sexul feminin nu foarte departe de ceea ce descrii tu, te apuca groaza de nici nu stii ce sa mai faci sa-ti iei campii sa pleci sa te enervezi sa razi sa plangi... nimic nu functioneaza.
Nu vei reusi nimic. Ai sa ajungi sa ai depresii si pana la urma tu vei fi cea care va pierde. Imi pare rau, stiu cum e.
Zis si eu ca restul - croieste-ti alt drum ca ai timp. Aici este drum inchis one way.

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Maria, din pacate, nu-l vei putea schimba. Incearca ce ti-a scris Cleo si daca nici asa nu merge atunci spune-i clar ca ai tai nu te-au educat sa ajungi menajera lui si ca ai aspiratii mai inalte de la viata si pur si simplu iti vezi de treaba ta. Daca nu te respecta nici pe tine si nu-i respecta nici pe parintii tai in casa carora sta atunci ce pretentie mai ai de la el?

----------------------------------------------
mama de Alexa,mandria ochilor si sufletului meu, 23mai1997 si Sandra ingeras frumos 4septembrie2004/august2007

O palma sau urlat la copil nu inseamna educatie!Inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC ! NU EXISTA MOTIVATIE SI NICI SCUZA! Aceeasi intoleranta pentru abuzul de orice fel.

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT PE CEI CARE AU ATATA NEVOIE AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput