Nu face nimic in casa?
Raspunsuri - Pagina 13
n/a spune:
daca mama ta te-a nascut si te-a crescut ca sa-i fi scalva astuia..... Nu are nici o legatura cu varsta. Putea sa fie si bosorog de 70 de ani, putea sa aiba si 20 de ani. Nu e de tine. Sau daca tie asa iti place ...marita-te cu el si sa vezi ce mirific o sa fie cand o sa gatesti cu copilul in brate si el o sa se uite la monitorul calculatorului sau o sa stea lejer in fotoliu cu telecomanda in brate si tu os a urli exasperata ca faci totul singura.
Fericire placuta si casa de piatra. Ca o sa traiesti singura o drama peste puterile tale de intelegere. Si cand o sa se duca si atractia sexuala care este acum aprig tratata la un subiect mai jos de al tau sa vezi ce mirific o sa te tangui de alegerea facuta si ce pumni in cap ai sa iti dai. Asa si daca se duce sa arvuneasca localul si sa tocmeasca lautarice? nu poti sa-i spui stop: "Eu nu sunt fericita cu tine ca esti incapabil sa simti ceva pentru mine. Nu se vede ca esti miscat de nici o buna intentie a mea si sunt fix de mobila in casa pentru tine. menajera si atat".
Da lasa ca ai sa-i strigi asta la divort.
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
Victoria_mami spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui CorinaDani
dana vio, tic tac, nici chiar asa. o despartire in termeni civilizati e mai potrivita in aceasta situatie. pana la urma el nu i-a facut nimic rau, fizic vorbind, nu a fost agresiv, violent sau mai stiu eu ce, ca sa fie lasat cu bagajul afara, pe presul de la usa, ca un caine fara stapan. are si el nevoie sa-si gaseasca o noua locuinta sau sa faca aranjamentele necesare, sa se mute inapoi la parintii lui. o discutie calma, obiectiva, stabilirea unor pasi de comun acord dupa decizia de a rupe aceasta relatie - mi se par mai normale, in situatia prezentata de maria. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Corina, asta vroiam sa spun si eu. Masurile sugerate sunt mult prea drastice, omul asta e si el om! Si merita chiar si el o explicatie, o 'incheiere', o sansa sa-si gaseasca unde sa plece.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_1 Am ajuns departe cu relatia asta. Am crezut in calitatile lui. Am crezut ca este matur, ca este sensibil, ca este credincios si ca putem avea o familie. |
Maria, ce spui tu aici nu are cum sa fie adevarat. Ai crezut ca e credincios...cum asa? daca ar fi fost credincios ar fi fost de acord sa traiti in pacat atitia ani?
tu esti prea tanara, prea naiva...nu mai crede tot ce ti se spune. ia-te dupa facts si dupa cuvintul Domnului daca vrei sa-ti fie bine.
la fel despre maturitate. sa nu crezi ca doar fiind mai in varsta decat tine neaparat e si matur. unii barbati nu se maturizeaza niciodata.faptele trebuie sa-ti arate asta.
Maria intr-un fel e bine ca ai realizat asta inainte de nunta si de a merge mai departe, complica mai mult situatzia.
Nu conteaza ca ai pierdut timpul, de fapt ai cistigat experientza...
Dragostea daca nu e de amindoua partzile,nu e suficienta,iar fara Dumenzeu e greu de tinut o casnicie.
michelle
anda141 spune:
Sfatul meu obiectiv este sa nu te casatoresti cu el. Nu complica si mai mult relatia. Nu o sa fii fericita si o sa te imbolnavesti de nemultumire.Si pentru ce? Din ce inteleg el sta la tine. E in casa ta, ce iti lipseste tie si iti da el de nu il poti lasa ? Orice ti ar da, nu merita.E asa frumos sa iubesti , sa te simti iubita, apreciata , sa fii rasfatata , sa te plimbi, sa mergi in concedii prin lume etc...Si tu stai si suferi de una singura ?
Faceti pregatiri de nunta `? Esti fericita ca te casatoresti ?
Daca nu esti, nu face pasul.
salcia spune:
Am revenit... Nu trebuie sa-l arunci in strada, asa cum au spus si fetele - Corina si Desiree - va puteti desparti civilizat, cu o discutie, o explicatie, lasandu-i si lui timp sa-si gaseasca altceva. Adica nu-l "arunci" ca pe o masea stricata, mai ales ca e clar ca asa ceva nu-ti sta in caracter.
Dar ii dau dreptate 10000% Corinei, esti prea altruista si iti sacrifici fericirea pentru un om care nu merita. Nu ca-i vreun monstru, ci pur si simplu e prea inert si egoist ca sa-i pese, si s-a obisnuit asa. Te rog, nu te sacrifica degeaba, pentru o viata traita in inertie si frustrare. Fericirea ta trebuie sa fie pe primul loc, si zau ca nu esti un om egoist, sau intolerant, sau iresponsabil daca te gandesti la tine.
msl1 spune:
Maria,
poate ti-ar fi mai usor sa o iei incet; adica discuta cu el si propunei sa stati separati o vreme; si stati separati o vreme; iti va fi mai usor sa te desparti; pt ca la tine este si obisnuinta; poate nici nu il iubesti asa de mult dupa cit crezi daca ai ajuns sa ii vezi defectele si esti nemultumita de cum se poarta, poate este doar obisnuinta;este f greu sa te desparti dupa atita timp petrecut impreuna, dar gindeste-te cum va fi viitorul cu el;
dati-va o pauza la relatie; explica-i cu frumosul ca sa nu se simta prost si ca sa nu il ai tu pe constiinta, ca vrei sa stai o perioada singura inainte de casatorie; si spune stop la pregatirile de nunta pina cind stii 100% daca vrei sa faci pasul asta.
Maria_1 spune:
citat din mesajul lui allinta Am inceput sa citesc o carte : Femei care iubesc prea mult. Link-ul ni l-a dat o userita, Rall. Acolo se vorbeste despre cauzele pt care femeile aleg sa sufere din cauza unui barbat dificil, nedisponibil din punct de vedere emotional. http://www.scribd.com/doc/3760014/ROBIN-NORWOOD-femei-care-iubesc-prea-mult |
Allinta, abia acum am inceput sa citesc carticica. La inceput nu mi-a placut cum suna. Suna a bestseller (seamana cu cartile care iti spun ca daca le citesti, te lasi de fumat). Dar am ajuns la descriere pe puncte (1,2,3,etc) si ma surprinde destul de tare. Am multe in comun cu micile descrieri de acolo. Poate sunt foarte generale, dar au legatura intr-adevar cu trecutul meu si cu felul in care abordez anumite lucruri in relatia asta.
michelle-usa spune:
citat din mesajul lui msl1 Maria, poate ti-ar fi mai usor sa o iei incet; adica discuta cu el si propunei sa stati separati o vreme; si stati separati o vreme; iti va fi mai usor sa te desparti; pt ca la tine este si obisnuinta; poate nici nu il iubesti asa de mult dupa cit crezi daca ai ajuns sa ii vezi defectele si esti nemultumita de cum se poarta, poate este doar obisnuinta;este f greu sa te desparti dupa atita timp petrecut impreuna, dar gindeste-te cum va fi viitorul cu el; dati-va o pauza la relatie; explica-i cu frumosul ca sa nu se simta prost si ca sa nu il ai tu pe constiinta, ca vrei sa stai o perioada singura inainte de casatorie; si spune stop la pregatirile de nunta pina cind stii 100% daca vrei sa faci pasul asta. |
buna idee!
michelle
alexia_21 spune:
maria, tie de fapt iti e rusine sa ii spui ca nu ti-l doresti ca sot?
daca acum ai aceste intrebari, te-ai gandit cum vor suna intrebarile tale peste cativa ani de zile?
sau este primul tau prieten si crezi ca asta e totul?
simplyana_m spune:
Pai, Maria, de aia e bine sa te uiti atent ce-ti iei, ca, foarte probabil, vei ajunge sa cunosti deziluzia casniciei: Femeile isi doresc mereu ca barbatii sa se schimbe, insa acestia nu se schimba niciodata, iar barbatii isi doresc ca femeia sa nu se schimbe, insa ea se schimba intotdeauna.
E bine ca ai deschis ochii, tine-i asa! Si multa bafta pe viitor!
http://www.lucamic.blogspot.com/