Nu face nimic in casa?
Raspunsuri - Pagina 11
miriama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maria_1 eumada, avem cate ceva la activ. Din cand in cand mergem la film. Din cand in cand iesim cu prieteni la bere sau restaurant si destul de rar mergem la munte, la mare sau intr-o calatorie. De obicei stam cateva zile. El are laptopul cu el in orice concediu si are de lucru si la plaja, si in hotel. Cateodata e foarte deranjant, dar am zis ca asta e. La film nu simt ca suntem impreuna pt ca e un film. Noi, fiecare in parte si ecanul, povestea de pe ecran. Cand iesim cu prietenii el se prinde in discutii cu ei si uita ca exist si eu pe acolo. De foarte multe ori ne certam cand plecam pentru ca eu ii spun ca m-am plictisit sau m-am simtit prost ca nu m-a bagat aproape deloc in seama. Cand iesim singuri la o cafenea/ bere discutam o vreme generalitati. De fiecare data eu vorbesc mai mult, aduc subiecte de convesrsatie, vorbim despre altii - ce fac, ce zic - si la extrema ne ducem la o cafenea si discutam problemele noastre. Probleme cu relatia noastra, sau planuri de viitor, o sa facem, o sa dregem. Planuri care nu se adeveresc nici dupa multe luni. Altfel, eu incerc sa fiu jucausa, vesela, sa glumesc, sa il provoc. Cateodata, cand intrec masura, se supara si se enerveaza. Ma supar si eu si ma simt brusc ca la gradinita, grupa mijlocie. Cam asta facem impreuna. Film, intalniri cu prieteni, gratare in aer liber (pe care eu nu le suport), calatorii rare si scurte in diverse locuri. La cumparaturi (piata, haine, orice) nu mergem niciodata impreuna. In parc nu iesim sa ne plimbam niciodata si pe strada nu m-a tinut de mana niciodata. In casa, dupa cat v-am povestit aici, nu facem impreuna nimic - gatit, spalat, aranjat, renovat, reparat. Cam asta ar fi.... |
interesant!!! si tu continui sa te zbati? pentru cine? pentru ce?...
alexia_21 spune:
msl1 , revin la mesajul tau. nu cred ca o persoana autista e o persoana asa cum ti-ai caracterizat sotul.
un autist nu e uscat si gol ba din contra e o persoana prea umpluta de suflet. sotul tau e uscat si gol din alte cauze. poate ar fi bine sa le afli.
msl1 spune:
off topic
alexia, chiar nu ma intereseaza de ce el e asa de fapt, sintem separati chiar daca stau in aceasi casa, si ce ma intereseaza si ma strofoc e cum sa le asigur copiilor mei un viitor in care sa se simta bine, asigurati si iubiti
cleo78 spune:
maria, am citit intr-o carte o fraza frumoasa: "dragostea nu trebuie sa doara".
Tu suferi enorm.
Nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Si nici butoane nu gasesti sa va reglati.
OffTopic: msl1,al tau nu are autism, e in depresie.... clar ceva s-a itamplat.Fie aparitia copiilor, posibil si declansarea problemelor copiilor etc. Ba mai mult, eu suspectez ca el avea mai demultprobleme, nu le identificase, copiii le-au scos la iveala.
CorinaDani spune:
maria, sunt convinsa ca, dupa atatea pagini de sfaturi, dupa discutia purtata cu el, dupa rememorarea momentelor placute si neplacute din relatia voastra, ai reusit sa-ti dai seama ca omul de langa tine nu este cel potrivit pentru tine, alaturi de care sa imbatranesti frumos, cu care sa-ti doresti sa ai unul sau mai multi copii, etc.
acum este momentul sa-ti faci o strategie, un plan pentru viitorul apropiat. da-ti singura un dead-line, pana la data de....iti vei lua inima in dinti si ii vei spune clar ca tu doresti altceva de la viata, ca nu mai poti sta in aceasta relatie care te seaca pe dinauntru, ca ai o singura viata de trait si dreptul de a fi fericita.
ce naiba maria, esti atat de tanara si atat de trista in acelasi timp ! la varsta ta ar trebui sa "zbarnai" de viata si de dragoste, sa fii vesela, sa iubesti si sa te simti iubita. omul de langa tine nu face altceva decat sa te umileasca, sa te desconsidere, sa te faca sa te simti ca un obiect de decor in casa, iti stinge incetul cu incetul acea lumina interioara, nu mai vorbim despre respectul de sine, ca ai ajuns cu el la zero... ca o face cu sau fara intentie, e problema lui si chiar nu cred ca mai sunt sanse sa-si revina vreodata.
te rog, nu-ti sacrifica anii acestia atat de frumosi, pentru ca nu se mai intorc si ii vei regreta. separati-va o data pentru totdeauna, ia-ti o vacanta intr-un loc insorit, mergi si rasfata-te, iubeste-te pe tine in primul rand. pentru ca asa cum esti acum, nu cred ca te iubesti prea mult... esti dispusa sa sacrifici totul de dragul cui, pentru cine ? pentru unul caruia ii este greu si sa respire ? pentru unul care niciodata nu gaseste un cuvant bun pentru tine, un compliment, o apreciere ? doamne, cum vine asta, nu te-a tinut de mana niciodata pe strada, nu mergeti niciodata la plimbare sau la cumparaturi ?
si inca ceva : te-ai gandit putin si la parintii tai ? iti dai seama cat sufera saracii, pentru ca te vad atat de nefericita, captiva intr-o relatie care nu-ti ofera mai nimic ?
maria, lasa jena, rusinea, bunul-simt la o parte si iesi din aceasta relatie "toxica". meriti pe cineva mai bun alaturi de tine. il vei gasi, cu siguranta, totul e sa vrei sa faci ceva si pentru tine, nu numai pentru altii...
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani maria, sunt convinsa ca, dupa atatea pagini de sfaturi, dupa discutia purtata cu el, dupa rememorarea momentelor placute si neplacute din relatia voastra, ai reusit sa-ti dai seama ca omul de langa tine nu este cel potrivit pentru tine, alaturi de care sa imbatranesti frumos, cu care sa-ti doresti sa ai unul sau mai multi copii, etc. acum este momentul sa-ti faci o strategie, un plan pentru viitorul apropiat. da-ti singura un dead-line, pana la data de....iti vei lua inima in dinti si ii vei spune clar ca tu doresti altceva de la viata, ca nu mai poti sta in aceasta relatie care te seaca pe dinauntru, ca ai o singura viata de trait si dreptul de a fi fericita. ce naiba maria, esti atat de tanara si atat de trista in acelasi timp ! la varsta ta ar trebui sa "zbarnai" de viata si de dragoste, sa fii vesela, sa iubesti si sa te simti iubita. omul de langa tine nu face altceva decat sa te umileasca, sa te desconsidere, sa te faca sa te simti ca un obiect de decor in casa, iti stinge incetul cu incetul acea lumina interioara, nu mai vorbim despre respectul de sine, ca ai ajuns cu el la zero... ca o face cu sau fara intentie, e problema lui si chiar nu cred ca mai sunt sanse sa-si revina vreodata. te rog, nu-ti sacrifica anii acestia atat de frumosi, pentru ca nu se mai intorc si ii vei regreta. separati-va o data pentru totdeauna, ia-ti o vacanta intr-un loc insorit, mergi si rasfata-te, iubeste-te pe tine in primul rand. pentru ca asa cum esti acum, nu cred ca te iubesti prea mult... esti dispusa sa sacrifici totul de dragul cui, pentru cine ? pentru unul caruia ii este greu si sa respire ? pentru unul care niciodata nu gaseste un cuvant bun pentru tine, un compliment, o apreciere ? doamne, cum vine asta, nu te-a tinut de mana niciodata pe strada, nu mergeti niciodata la plimbare sau la cumparaturi ? si inca ceva : te-ai gandit putin si la parintii tai ? iti dai seama cat sufera saracii, pentru ca te vad atat de nefericita, captiva intr-o relatie care nu-ti ofera mai nimic ? maria, lasa jena, rusinea, bunul-simt la o parte si iesi din aceasta relatie "toxica". meriti pe cineva mai bun alaturi de tine. il vei gasi, cu siguranta, totul e sa vrei sa faci ceva si pentru tine, nu numai pentru altii... Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Imi pare rau ca nu pot aproba mesajul de mai multe ori!!!!
Maria, iti fac harta: ii faci bagajele, ii pui laptop-ul deasupra si-l scoti in strada/in fata usii!
Alexandra Maria
14.12.2007
n/a spune:
maria... nimeni nu are nimik cu relatia ta
dar te inchizi cu aceasta relatie la foarte putin.
Daca ai stii cate se pot face in cuplu impreunaaaaaaaaaaa!!!! Da impreuna nu separat. Nu la film, nu cu prietenii. Doar voi doi.
Ce nu intelegeam eu cand eram cu fostul meu sot era ca nu tre sa te straduiesti sa fi iubita sau sa ti se eda atentie. Nu tre sa faci ceva anume sa fi apreciata. Dragostea adevarata iti da siguranta pentru ac e acolo in orice gest. Nu exista mandrie in dragoste sau nu vreau.
http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com
szivarvany spune:
daca tot nu sunteti casatoriti, mai bine luati o pauza si apoi vezi cat de dornic e sa te recucereasca.
asta ca sa nu fiu radicala si sa spun sa-i dai un mare sut in dos precum merita.
_
eumada spune:
Probabil ii vei ma da o sansa si inca una....si timpul trece si tu te vei stinge,tineretea ta va fi stinsa...si vei fi uscata sufleteste..langa un om batran,in primul rand matusalemic in suflet...
Radical,da,un sut in spate,eu i-as lasa bagajele la usa cand vine de la servici si as schimba intre timp yala.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....