Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)
Raspunsuri - Pagina 17
andreea88 spune:
analia..cred ca in jur 82-83 cm...si kg avem 10,800...pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
just_me31 spune:
hello
Am zis sa fac act de prezenta
, cand e D treaza nu am ce sa caut la calc , trebuie sa intretin puiul de om.Azi nu am iesit afara , e un vant tare rece .
Bai , mananca copii vostrii ceva de groaza
, eu am noroc cu pranzul dar si ala e blenduit si fara paine . Azi m-a socat , am facut pasta cu sos si carne pentru mine si a papat de la mine
no cine s-o mai intelega .
Noaptea se trezeste in continuare de 2-3 ori si nu o poate impaca tati mereu , striga dupa mine ![]()
....
Am zis sa incepem sa coloram , ca are succes tablita magnetica , azi i-am dat 2 culori cerate , au fost direct in gura
si apoi a tras linii cu amandoua odata .
Am invatat (sper)2 culori albastru si galben ; ne-am jucat azi numai cu bilele albastre si galbebe ; mai tarziu o supun unor teste
.
Vreau sa vina primavara 
mari_paun spune:
just_me
nici Pit nu mananca ...mai mult san...dar o sa incep luna viitoare sa il intarc pt ca mai si musca
Pit inregistreaza tot, are preferinte face si spune PA, striga MAMA si TATA, repeta litere si silabe, exploreaza, canta, mazgaleste pe tablita magnetica si ma pune sa-i colorez, isi sufla nasul in servetel, studiaza cartile si da frumos paginile , foloseste artatatorul pt a-mi indica ceva...cred ca mai am de spus dar nu-mi vine in minte![]()
daca nu art fi mofturos la mancare totul ar fi perfect 
va pup
camisv spune:
Just_me, Mari las ca vine si randul lor cu mancatul ... sa fie ei sanatosi
. Just_me, deja sunteti la culori
. Tudor la 1 an avea preferinta pentru culoarea mov, apasa "fantana" cu mingi si astepta sa iasa cea mov ca sa poata s-o ia![]()
Andreea, a avut succes cartoful, a papat unul intreg (eu am avut cartofi mari, pe care i-am impartit in doua si i-am scobit)!
sa aveti o seara linistita!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
just_me31 spune:
HISTAMNINA - grazie 
CAMI - iti dai seama ca om fi sarit ceva etape ale invatarii
dar am zis , daca tot sunt bilele prin living sa incerc , evident nu sunt edificata
le-a incurcat
dar no, mai incerc si maine ca timp am destul ; afara e un vant , am iesit in geam acum cateva minute si nu am putut respira asa puternic e
.
Am vazut un material cu copilasi din Anglia , unul la 19 luni bea cam 5 canite de la avent de cola 

si manca junk food every day , ca mama-sa nu vroia sa gateasca , isi murdarea bucataria
, evident la final sau dat pe brazda ![]()
O noapte fara treziri 
doina_1984 spune:
Buna seara!
Intru si eu sa fac prezenta, sa nu credeti ca v-am uitat
dar n-am starea necesara sa scriu, s-au adunat cam multe...

Pont pentru a dormi copilul linistit - o pernutza mica - subtire sub cap, M nu se mai agita. Eu pana acum l-am culcat fara perna, chiar nu stiu daca e recomandata sau nu la varsta lor si am uitat sa intreb si pediatrul.
O noapte linistita!!
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
cameluska spune:
Buna fetelor,
Am vazut poze cu copilasi superbi
. (evident cei de aici).
anca, wow, ce cuminte sta micutul la masa, asa decurge fiecare masa la voi? adica nu fugi cu lingurita dupa el? Eu cred ca pana nu va fi la majorat nu voi avea parte de asa ceva.
andreea, bravo pt Elenys. Si Ioana stie si arata ca re 1 anisor, spune si cum o cheama, dar ea nu iubeste pe nimeni, nu vrea sa fie stransa in brate, arata cat de mare va creste daca va papa, isi duce scaunelul langa masa ca sa vada(si sa traga) ce-i pe masa, inchide ochiurile de la aragaz, iar pedeapsa pt tot ce nu e voie, este PATUTUL. Daca face vreo boacana o intreb daca vrea in patut, si spuen ca nu, dar macar renunta la boacana ca stie ca o duc in patut.
Azi i-am cumparat puzzle, o bucata de placaj unde sunt 7 figurine decupate (din acel placaj), a fost tare interesata de el, deja a nimerit cateva forme. Nu stiu ce sa-i mai cumpar, are stativ din ala pe care pui inele de dif culori (forma de piramida) dar stie sa-l asambleze, cateodata mai pun si eu un unel gresit, spune NU si mi-l scoate ca sa puna unul bun.
histamina, cum a fost la vaccin? Am facut azi cuscus in ulei de masline, is curioasa maine ce zice Ioana. Reteta cu brocoli si conopida e printre preferate
. Multumesc pt mesaj.
camisv, ce dimensiuni mai are Tudor? tot manechin? Ioana are 10 kg (in sfarsit), si cred 82 cm. Trebe sa o programez la o consultatie de rutina. (sa mai vada doct fontanela si i-as face si eu analize din degetel).
mari, cum se mai simte mama ta?
tutz, scoatem majoretele? facem galerie? s-a prins?
Fetelor, pe Ana n-am mai "vazut-o" demult, o fi pe FB? stiti ceva?
Intrebare off topic, aveti idee care firma de asigurare o fi mai buna? adica daca e in caz de ceva sa si platesca.
Noapte buna sa aveti, pe mine iara m-a prins noaptea pe aici.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
cameluska spune:
p.s Doina
ca sa-ti revii din starea asta, o fi si de la vreme, e mai depresiva perioada asta.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
Petrecere 1 anisor
doina_1984 spune:
Histamina, multumesc pentru PM
acum am vazut ![]()
cameluska, multumesc 
Nici la ora asta nu pot sa dorm 

Va las o cafea pentru dimineatza 
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
ancamak spune:
Daca s-a racit prea tare cafeluta Doinei, mai adaug eu una
.
Doina
, poate iti face bine sa vorbesti cu cineva.
Noi iar am avut o noapte "asa nu"
.
Mami cu
Andrei Ionut
poze