Copilasi iubiti de sept-oct 2010(5)
Raspunsuri - Pagina 14
pianna spune:
Am vazut niste poze foarte frumoase. Asta imi aduce aminte ca eu nu mi-am facut curat la poze din septembrie......
Eu am cateva nopti albe la activ. Ziua ma simt de parca m-ar fi batut cineva. Cred ca ies premolarii de sus, plus inceput de raceala luata de la mine. Norocul meu ca a venit socrela de 2 zile si dimineata mai pot dormi o ora jumate fara griji.
O sa revin cand mi se limpezesc apele.
camisv spune:
Pianna, chiar la tine m-am gandit cand l-am culcat pe junior, daca a mai mers dormitul in camera ei. Imi pare rau de noptile nedormite si sa va treaca repede raceala la amandoua

Mari, Harianae imi si imaginez strengarii cum se sterg pe limba
Lui Tudor daca nu-i place ceva isi face greata
Mari, asa "muschi" avem si noi cand suntem dezbracati![]()
sa aveti o noapte linistita!
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
andreea88 spune:
noapte buna mamici si copilasi iubiti!!!
multa sanatate pianna
va doresc o noapte linistita...
![]()

https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata. Cafeaua si micul dejun sunt gata!
CAMI, ..muschii'' aceia erau dupa saptamana in care V a fost bolnav si nu mancase, acum e culturist de-a binelea ![]()
Mari-Mariuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pianna Am vazut niste poze foarte frumoase. Asta imi aduce aminte ca eu nu mi-am facut curat la poze din septembrie...... Eu am cateva nopti albe la activ. Ziua ma simt de parca m-ar fi batut cineva. Cred ca ies premolarii de sus, plus inceput de raceala luata de la mine. Norocul meu ca a venit socrela de 2 zile si dimineata mai pot dormi o ora jumate fara griji. O sa revin cand mi se limpezesc apele. *********** |
si insanatosire rapida!
anaalina spune:
Neataaa si o eugenie la micul dejun ca m-am trezit cu o foame de lup
o sa ma fac cat CHINAA
.
Frumoase poze cu zapada , fara zapada ...la noi inca nu e , e doar un asfalt negru si urat si un soare de primavara .
Alynta da te pot ajuta cu dilutiile , noi sincer scheme lungi nu am avut ci doar focalizate pe boala de care sufeream in acel moment . Singurele pastilute pe care le luam mai mult ca sa zic asa sunt Osteocinezine (10 zile), eu nu dau alta forma de ca la copii.
doina_1984 spune:
Neatza!
Beau si eu cafelutza cu voi
Ne-am trezit cam devreme azi, la 7.45
de obicei dormeam pana la 9-9.30, sper sa-i revina obiceiul.
Anca, cum ati dormit?
O zi buna!
Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
ancamak spune:
Neatza!
Ionut a dormit mult mai bine, dar eu n-am putut sa dorm deoarece mi s-a intors mastita

Mami cu
Andrei Ionut
poze
andreea88 spune:
buna fetele! dau si eu un capuccino
ne-am trezit la 9...am papat la mic dejun :1 ou fiert,o felie sunca presata,2 rosii cherry,o felie paine fara coaja,si o feliuta cascaval...si putin suc de portocale...la pranz ii voi da un biberon cu lapte ca nu am gatit nimic....astazi m-am apucat sa fac ciorba si am ramas fara butelie
acum pana o veni sotul meu...offf
ancamak insanatosire grabnica 
o zi buna!
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
anaalina spune:
Anca ...iti recomand pentru mastita Phytolacca CH 30 (granule)luate cate 2 bilute de 3 ori pe zi . Sau facut cu metoda paharului , adica pui putina apa intr-un pahar si acel pahar il asezi pe o hartiuta pe cate scrii denumirea remediului Phytolacca CH 30 . Il lasi la intuneric cam 20 minute dupa care agiti bine apa acoperind cu palma , ca sa nu sara apa din pahar . Bei cate o gurita la interval de 2 ore . Stiu ca ai sa zici ca e o tampenie dar eu zic ca merita incercat