Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Crissy, bravo pentru Bea, pentru progresele facute.
Sanatate multa lui Elise

Iuliana mami fericita de minune Tudor
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, ma superbucur pt superBEA!!!
La noi V se trezeste inainte de 7 doar asa, de control.
Sanatate multa scumpei Elise.

Roxana. Nici noi n-am fost in Turcia. Daca am avea finantele, am merge.

Si compilul meu e tot tacsu', parca n-am participat la procreere, dar nu m-am indragostilit degeaba de sot.

Eladea, prima experienta la olita!

Crisu', ai incercat sa-ti cauti altceva de munca? Poate se iveste ceva cu un program mai uman pt tine..

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Alice, nu-ti place berea in general, sau doar cea FA? Stela Artois si Bergenbier FA sunt f bune la gust, Schlossgold e zeama de sosete de student.

ainotna, crispro, cred ca a facut indigestie. Acum se simte bine, nu a mai avut niciun episod de voma. Nu am dus-o la camin, jale mare ca azi aveau pictura pe sticla si evaluare la matematica. Sper sa scapam doar cu atat. La B care au fost cauzele?

eladea, haha, taica-miu si acum rade de mine, eu ma luam dupa fratele meu, ma urcam pe wc (imbracata), faceam ce aveam de facut si la urma trageam apa si ziceam "gata kk"

histamina, eu nu m-as da cu ci as fi bucuroasa ca l-a dus mintea sa faca asa ceva.

Cred ca e ceva prin aer, prea multi delfinasi agitati. Si eu m-am simtit ametita zilele astea, azi am si un nod in gat...

In Turcia parca a fost si ooana, dar cum maine e ziua ei banuiesc ca e ocupata, mai ales ca merge si la servici. Si michelle tot in Turcia a fost.

baby, bumble

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Paula, fac si eu ca Oana, inca n am terminat de amenajat, am mai pus si niste perdele de la ap vechi si la noi in dormitor vin cam urat, cand o sa avem bani le om schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainotna spune:

Crissy, nu stim cauza, dar ciudat e ca doua zile nu avea nimic, a treia il apuca, apoi alte doua trei zile nimic, apoi iar...Cand am ajuns la dr sa-i dea analize, nu mai pot sa iau proba din scaun ca e constipat. Acum sper sa nu faca la gradi, ca acolo nu-i recolteaza nimeni Ce probleme am si eu...

Cat despre alimente nedigerate, i-am dat ieri lui Sasha morcov ras si a iesit asa cum l-a papat...e drept ca lui nu i-am prea dat pana acum cruditati, dar nu ma gandeam ca si morcovul e o problema..
Maslinele nu le vad de obicei in kk, cred ca le digera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Salutare fetele!!

Hai ca usor usor se face ziua roz.Imi vin idei :D
Fi-miu fura masline, le roade nitel si pe urma le scuipa...nu am observat sa fie probleme.Si al meu copil da trezirea la 7, parca e ceas :)).nu tre sa ma uit cat e ora, ca anunta el, la 1 de exemplu incepe sa cheraie de foame, cauta ca disperatu sa manance, zice:dai, dai :)).azi a tot probat sepcute, le-a gasit in dulapul lui de haine (pe care l-a rascolit), se ducea la oglinda si de admira, ii mai ziceam eu:ce baiat frumos, sa vezi mandrie pe el.Fotomodel il face mama :)).

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Aia cu alcool imi place si toata sarcina am avut pofta de bere. Pana sa aflu daca e baiat sau fata ii ziceam lui marius ca daca e fata e cam naspa la ce pofte de alcool am :))) asa a iesit un betivan mic, care ar sta doar la tzatza mea toata ziua

Cand va aud cu problemele de digestie imi aduc aminte ce mi-a zis maicamea la scurt timp dupa ce am nascut-o pe mara: " sa vezi ce-o sa mai citesti in pampersi.."

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

laurica,
e doar leu,adica s-a nascut gata centru!

pupacim

ma duc,ca am schimbat medicul de familie al strumfului si ma duc sa schimb hartogaraia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Anca, mara mananca si cartof crud. Pastarnac, morcov, dovleac.. Nu stiu daca sunt bune sau nu dar daca ma vede cu ele nu mai am scapare. Nu le-am vazut niciodata in caca

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Multumim pentru primire fetelor.

Voi astepta atunci un raspuns de la Oana sau Michelle, daca vad mesajul meu bineinteles.

Despre legume crude.....Theo nu mananca asa ca nu am ce gasi in pampers.

Mergi la inceput