Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (22)
Raspunsuri - Pagina 9
elena_gd spune:
Elly ieri mi-a masurat prima oara si a fost 3,5 cm...cred ca am sa evit sa mai stau in fund pe scaun de dim pana seara.
Elena 19+ poate cu
Deea_Deeutza spune:
Si eu la fel cu refresh-ul!
O astept pe Diana cu rezultatele!
Ma doare in gat cand inghit ...
Deea 18+ cu dolofanel
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elena_gd Elly ieri mi-a masurat prima oara si a fost 3,5 cm...cred ca am sa evit sa mai stau in fund pe scaun de dim pana seara. Elena 19+ poate cu |
Eu zic ca e ok, daca n-ai avut probleme cu el(intepaturi, contractii in col).
Mai ales, conteaza ca ambele orificii sa fie inchise.
Elly 24+ cu Babyboom
elena_gd spune:
Deea daca simti ca te incearca raceala baga preventiv un oscilococcinum si un ceai caldutz cu miere inainte de nani.
Elena 19+ poate cu
Deea_Deeutza spune:
Am baut un ceai acum vreo 2 ore, cu multa miere si lamaie si tot nu simt nici o ameloirare. Mi-e teama sa nu se intoarca raceala aia nenorocita
Oscilo nu am, dar o sa cumpar maine.
Hai Dianaaaa! Da cu vestile bune in noi!
Deea 19+ cu dolofanel
Anitta_O spune:
Ma ingrijoreaza Diana... Imi pare asa de rau ca nu i-am cerut numarul de telefon, si doar am vrut sa i-l cer sau sa i-l dau pe al meu, macar un mic sms sa ne fi dat.
Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 18+
joana2672001 spune:
Offf ce o fi cu Diana? Doamne sper din suflet sa petreaca acum, si cand se trezeste din betie sa ne spuna ca totul este foarte bine.:D
Ioana, mamica lui Cristian 24 saptamani +
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
joana2672001 spune:
Legat de col, eu am avut colul de la bun inceput intre 3.3 si 3.7 cm.
Mi a spus dr iosup ca asa e de la mama natura si pot sa stau eu mult si bine in pat ca mai lung mu va fi. Important este sa fie inchis.
Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)
joana2672001 spune:
Deea, eu am rezpolvat durerile in gat si inceputul de raceala cu apa calda cu sare. Stiu, e scarboasa insa isi face treaba instant. gargara de cateva ori pana te bagi la somn si maine dimineata inca de cateva ori si esti ca noua.