Proteste in tara - 2

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina
zau ca nu citesc ce zice Pinalti....

Daca ar fi fost cu adevarat dictatura, Ceahlaul ar fi avut deja in vitrina cateva titluri de campioana a Romaniei.

Poate ma trezesc cu-n cartonas rosu de la Laura pentru ca ma leg de echipa ei favorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xenia2006 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BESTUTZA

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Culmea ca eu cunosc o gramada care nu agreeaza aceste proteste, si nu sunt de la partid..

Sunt convinsa ca exista, poate ne expun si noua din motive...

Mami de viezurici:TUDOR-CONSTANTIN 9.02.2005, ILINCA-CRISTIANA 31.07.2006, DIMITRIE-DANIEL 21.04.2010
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

de ce-ar face-o?

si... daca ar face-o, ce-ar schimba asta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:
citat din mesajul lui Xenia2006
este opinia mea, si nu incerc sa te conving in nici un fel

aceasta miscare este o convulsiune a unei parti a populatiei, nemultumita de pozitia lor economica in contextul actual
miscarea nu este in nici un fel reprezentativa pt intregul electorat, si nu are nici o legatura cu pb de interes universal (libertate de exprimare, coruptie, drepturile omului)

ca atare, orice alt segment al populatiei, care nu este de acord cu protestele (pt ca nu sunt in aceeasi situatie) are tot dreptul sa dezavueze manifestatiile; poate o fac, poate raman tacuti

Da' de unde esti tu sigura, sigura de toate acestea ?
Deocamdata se pare ca, in afara de "Jos Basescu !" nu exista in rest prea multe revendicari (sa le spunem) comune protestatarilor.
Exista oameni care manifesta pentru lucruri ce nu au legatura directa cu salariile, pensiile, alocatiile etc. Sunt oameni cu solicitari politice privind alegerile, de exemplu, sau cei cu Rosia Montana, sau altii care protesteaza impotriva clasei politice in general.

Manifestatiile din Bucuresti au fost "testate" pe viu cam de toate partidele politice care incercau, bineinteles sa-si asume o parte din nemultumiri si sa le contabilizeze, ca doar e an electoral.
A fost in multime Dan Diaconescu (PP), Orban (PNL), Igas (PDL), Irinel (candidat independent la Primarie). Toti, dar absolut toti au fost huiduiti.

Deocamdata este greu de coagulat ceva si de negociat ceva multumitor sa spunem pentru majoritatea celor din piata. Practic s-a oficializat un loc de protest universal, fiecare cu ce-l doare.

scrii de ca si cum ar fi fost stabilit, intr-un mod misterios, ca protestatarii "au dreptate", ca reprezinta "majoritatea", si ca au un fel de intaietate morala - niste motivatii care nu sunt pur egoiste

de unde si pana unde toate astea?

pt ca asa ti se pare tie "normal"?

sorry, eu vad altfel. mi-am exprimat opinia deja
oricine poate manifesta pt ca-i nemultumit

asta nu inseamna ca are si dreptate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Culmea ca eu cunosc o gramada care nu agreeaza aceste proteste, si nu sunt de la partid..

Mami de viezurici:TUDOR-CONSTANTIN 9.02.2005, ILINCA-CRISTIANA 31.07.2006, DIMITRIE-DANIEL 21.04.2010

de ce-ar face-o?

Always the dullness of the fool is the whetstone of the wits.

Eh, mai sunt si persoane care nu detin adevarul absolut si sunt interesate sa cunoasca alte pareri. Ideal, chiar si atunci cand combati ceva (sau mai ales atunci), e sa incerci intai sa intelegi despre ce e vorba.
Asta daca incerci sa combati cu argumente, nu doar sa-ti impui punctul de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Marina
zau ca nu citesc ce zice Pinalti....

Daca ar fi fost cu adevarat dictatura, Ceahlaul ar fi avut deja in vitrina cateva titluri de campioana a Romaniei.

Poate ma trezesc cu-n cartonas rosu de la Laura pentru ca ma leg de echipa ei favorita

Eu sunt stelista

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:

Citat:

Citat:

de ce-ar face-o?

Eh, mai sunt si persoane care nu detin adevarul absolut si sunt interesate sa cunoasca alte pareri. Ideal, chiar si atunci cand combati ceva (sau mai ales atunci), e sa incerci intai sa intelegi despre ce e vorba.
Asta daca incerci sa combati cu argumente, nu doar sa-ti impui punctul de vedere.

nu cred ca intelegi...

sigur ca cei pro-proteste ar vrea sa afle opinia celor anti, dar de ce-ar vrea cei din urma sa-si expuna motivele?

pt ca se tem de-o sfanta manie proletara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
dar de ce-ar vrea cei din urma sa-si expuna motivele?

Nu, ci pt a face un schimb de idei si parerei. Se cheama ca se discuta /dialogheaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:
este opinia mea, si nu incerc sa te conving in nici un fel

aceasta miscare este o convulsiune a unei parti a populatiei, nemultumita de pozitia lor economica in contextul actual
miscarea nu este in nici un fel reprezentativa pt intregul electorat, si nu are nici o legatura cu pb de interes universal (libertate de exprimare, coruptie, drepturile omului)

ca atare, orice alt segment al populatiei, care nu este de acord cu protestele (pt ca nu sunt in aceeasi situatie) are tot dreptul sa dezavueze manifestatiile; poate o fac, poate raman tacuti

Da' de unde esti tu sigura, sigura de toate acestea ?
Deocamdata se pare ca, in afara de "Jos Basescu !" nu exista in rest prea multe revendicari (sa le spunem) comune protestatarilor.
Exista oameni care manifesta pentru lucruri ce nu au legatura directa cu salariile, pensiile, alocatiile etc. Sunt oameni cu solicitari politice privind alegerile, de exemplu, sau cei cu Rosia Montana, sau altii care protesteaza impotriva clasei politice in general.

Manifestatiile din Bucuresti au fost "testate" pe viu cam de toate partidele politice care incercau, bineinteles sa-si asume o parte din nemultumiri si sa le contabilizeze, ca doar e an electoral.
A fost in multime Dan Diaconescu (PP), Orban (PNL), Igas (PDL), Irinel (candidat independent la Primarie). Toti, dar absolut toti au fost huiduiti.

Deocamdata este greu de coagulat ceva si de negociat ceva multumitor sa spunem pentru majoritatea celor din piata. Practic s-a oficializat un loc de protest universal, fiecare cu ce-l doare.

scrii de ca si cum ar fi fost stabilit, intr-un mod misterios, ca protestatarii "au dreptate", ca reprezinta "majoritatea", si ca au un fel de intaietate morala - niste motivatii care nu sunt pur egoiste

de unde si pana unde toate astea?

pt ca asa ti se pare tie "normal"?

sorry, eu vad altfel. mi-am exprimat opinia deja
oricine poate manifesta pt ca-i nemultumit

asta nu inseamna ca are si dreptate

De unde ai dedus tu ca toti oamenii aia au dreptate nu stiu zau, eu nu am scris asa ceva. Nici ca reprezinta vreo majoritate.
Cred ca ai confundat raspunsurile.

Sunt pancarde acolo si cu pentru legalizarea marihuanei sau pentru revenirea traficului low cost pe aeroportul Otopeni ! Unul oferea baloane si cerea zambete.

Mie mi se pare ca tu ai generalizat bagandu-i pe toti la "nemultumiti de pozitia lor economica".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
dar de ce-ar vrea cei din urma sa-si expuna motivele?

Nu, ci pt a face un schimb de idei si parerei. Se cheama ca se discuta /dialogheaza.

dialogul presupune niste premize

nu sunt indeplinite in exemplul de fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ma bucur ca a ajuns discutia in punctul asta, pentru ca as vrea sa ma lamuriti, daca aveti chef/timp cine si contra a ce protesteaza la Bucuresti/in tara.

Am citit putin pe hotnews si pe site-urile unor TV romanesti, dar nu am reusit sa imi fac o imagine clara. Am inteles ca oamenii sunt nemultumiti de Basescu, de noua lege a sanatatii si... ce mai zic? Ce efecte au acum protestele astea? M-am uitat la cursul valutar si nu e mare diferenta. Deci cat de in serios sunt luate protestele? A intervenit iar BNR?

Mergi la inceput