Hai sa ne crestem sansele la FIV

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

spre sfarsitul curei mele de coenzima,de anul trecut am luat si eu din cea de la Alevia de 120 ca ma plictisisem a inghit prea multe pastile-asadar e aparuta de acum un an.

pentru cea mai buna absorbtie eu stiu ca vitaminele se iau dimineata.
Aspenterul seara,inainte de culcare pentru ca pe timpul noptii sangele "sta" mai mult pe loc.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Nu le mai iau pe toate "Hap!" pt ca asa le luam pana acum . Interactioneaza cumva intre ele, macar 2 ore intre hap-ri sa lasi
Azi am inversat Coenzina cu resveratrolul pt ca aseara am adormit f greu si cred ca din cauza lui.
Eheee, stai ca o sa mai introduc Maca si L-arginina dupa analize, alte hap-ri

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+omega3+Coenzima Q10
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

In principiu, pentru o buna absorbtie. vitaminele hidrosolubile se iau pe stomacul gol, iar cele liposolubile dupa ce mananci; cele "energizante" sunt de evitat seara.
Aspenterul, asa cum a zis si Samira, e bine de luat seara; de asemenea, Clexane e bine sa-l faci seara.

Mergi la inceput

De azi voi lua aspenter seara.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute obtinute prin RUAM (2 sub tratament cu clexane 0,4 si 0,6)

Mergi la inceput

Samira tu iei 240mg Coenzima Q10 /zi pt ca ti-a recomandat un medic sau pt ca ai citit ca e buna? Stiu ca dr U mai recomanda dar nu stiu ce doza .

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

am luat 240 de capul meu...dupa ce am citit pe forumurile din UK.
am vazut ca fetele pe acolo luau si 300mg,la recomandarea medicilor lor.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

am luat 240 de capul meu...dupa ce am citit pe forumurile din UK.
am vazut ca fetele pe acolo luau si 300mg,la recomandarea medicilor lor.

Zilele trecute am citit de un studiu care va avea loc anul acesta in SUA pe un grup de paciente cu varsta de 38-40 ani carora li se vor administra de 2 ori pe zi cate 300mg. Ajung la sapa de lemn cu doza asta

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput

Astazi zi 1 , mi-a venit la fix 28 zile . Maine ma duc sa dau sange pt analize si apoi incep maca

Stie cineva sa-mi spuna din ce este obtinuta Coenzima Q10? In prospectul celor de la Alevia scrie "cea mai buna sursa , japoneaza"

Sper... sa devin mamica

Mergi la inceput