Ajutati-ne sa strangem povesti!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

neata !

coffe

Miha , multumim .....ne intalnim live si povestim .

Mamici cu pitici ce mai faceti ? toata lumea sper ca este bine .
pupici si un weekend minunat !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Bun gasit dragilor!
Mie imi lipseste cafeaua Wnimrei ca am una bucata fetita care nu doarme noaptea.

Sper ca saptamana aceasta sa putem anunta data lansarii campaniei pentru strangerea de fonduri necesare constructiei centrului de recuperare.
Asteptam in continuare sa ni se alature cat mai multe familii si sustinatori!

Mergi la inceput

Buna ziua !

Putina miscare pe aici , cred ca de la ger .
Va invit la o coffe sa va mai incalziti putin .

Sunt intr-o dipozitie de zile mari , am dormit mult si bine , am primit vesti bune , copilul si-a inceput ziua vesel , cana de coffe e calda si buuna , viata e frumoasa .
Poate intra cineva si doreste o cana de cafea , ceai si sa mai vorbim ....va astept .

O zi buna mamici si pitici !

Mergi la inceput
Mergi la inceput

buna dimineatza !

cafeluta pt toata lumea

Azi mergem sa ii scoata ghipul lui Alex .In sf s-a terminat cu statul numai la domiciliu , plansete , maraieili , i-am promis ca o sa doarma bine la noapte.

pupici mamici si pitici

Mergi la inceput

Sunt bucuroasa sa va anunt, lansarea primei noastre campanii de strangere de fonduri. Data lansarii campaniei : SAMBATA, 3 MARTIE 2012 !
Multumim pt povestile voastre , asteptam povesti in continuare si sper din suflet sa ne vedem visul cu ochii , un centru-modern , pt copii cu dizabilitati, la noi in tara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dragele mele mamici,

Mada - Multumec ptr cafeluta.Ma bucur ptr Alex ca scapa de ghips micul de el.
Am reusit sa depun 20 de formulare ptr donarea celor 2% din impozit.Sper sa reusesc sa mai adun cateva.
Sunt alaturi de voi si ma rog sa existe candva un centru de recuperare modern si in Romania. Noi mergem in Ucraina din nou in perioada 25 martie - 7 aprilie.
Va pup!!

Mergi la inceput

Multumim stefanut !!! si multa bafta in Ucraina .

Noi mai avem o saptamana de stat pe bara , apoi incepem kineto si restul terapiilor , e mai linistit fara ghips , numai ca din nefericire , la piciorul stang are doua rani provocate de ghips , una din ele e chiar urata si il doare . Asa ca ma ocup in continuare de bandajat copilul , pupat si iubit , tinut in brate si tot ce tine de nevoile lui.

pupici la toti picii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluiana spune:

Buna, multumim de cafea, mie dor sa-mi beau cafeaua de dimineata impreuna cu voi...dar va citesc in fiecare zi...noi suntem foarte ocupate, eu cu scoala"" da e bine, beneficiez in fiecare zi de-o iesire chit ca e cu emotii si fluturi in stomac cand avem lucrari...dar e si placut sa te simti din nou elev...am ales sa fac aceasta scoala ;postliceala de asistente medicale de balneofiziokinetoterapie; in ideea ca o sa pot sa fac gimnastica cu Anamaria. Noi ne pregatim de plecare, pe data de 3 martie plecam pt. 3 saptamani la Oradea la baile 1 mai, este asa greu sa pleci de-a casa lasand inca un copil sa se descurce fara mama. Chiar daca este mare 11 ani, inca plange cand plec chiar daca ve vedem pe tel si vorbim zilnic...dar cred si sper ca mai avem putin si poate Anamaria ne face o surpriza sa plece in picioare pana de Craciun, cand vine seara de vineri atunci incepe plansul si vrea sa dorm cu ea si eu ai explic a suta oara ca Anamaria o sa fie bine si atunci nu vom mai pleca de acasa. Anul acesta ne-am propus mai multe investigati pt. Anamaria, dupa ce o sa revenim de la oradea, trebuie sa plecam la cluj pt cateva zile, EEG in somn si in stare de veghe, analize medicale si control psihologic, apoi daca se deschide camera hiperbara la targu mures vom merge acolo daca nu vom pleca la constanta (dupa pasti)apoi avem programare iarasi la oradea.
Speram sa ne ajute Dumnezeu in tot ce ne-am propus si poate ajungem si in germania tot la un control neurologic, sa fie bine si binenteles sanatoasa.
Va pupam cu drag si toti copilasii.

http://anamaria-teodora.blogspot.com/

Mergi la inceput

Buna seara !

mamaluiana va urez drum bun la oradea , sa va intoarceti sanatoase si sper din suflet sa vi se indeplineasca visul sa o vedeti pe pitica pana de craciun pe picioarele ei.E suuuper ca esti la scoala , mi-ai dat de gandit sa sti . pupici multi si te asteptam cu vesti .

Fetelor , azi am avut onoarea sa particip la prima campanie organizata de Asociata Copii.Suflete.Sperante.Am sa dau copy/paste de pe pagina mea de facebook.

Spune "Da" proiectului "Construieste Sperante"!!!

Dragi prieteni , dupa cum bine stiti , fac parte din asociatia umanitara Copii.Suflete.Sperante , care astazi , 3 Martie , a lansat oficial prima parte a campaniei Construieste Sperante.Un proiect prin care se doreste constructia la Constanta a unui Centru modern de recuperare si reabilitare pentru copii cu deficiente neuro-motorii.
50.000 de sperante , inseamna 50.000 de tricouri , 99 de lei tricoul , fiecare tricou fiind inscriptionat cu cate un numar unic ( de la 1 la 50.000) simbol al faptului ca fiecare din noi putem contibui la realizarea si construirea centrului pentru copii cu deficiente neuro-motorii.
Pt achizitionarea unui tricou ma puteti contacta pe facebook, sau pe adresa de mail jianumadalina@yahoo.co.uk , ori direct pe pagina de facebook a Asociatiei http://www.facebook.com/#8203;copiisuflete sau pe siteul http://copiisuflete.ro/#8203;index.php?route=common%2Fhome .
ps . daca aveti rude , conostinte , prieteni ai caror copii sunt "copii cu nevoi speciale " , spuneti-le de noi , ajutati-ne sa ii cunoastem, impreuna putem construi Sperante.
Va multumesc !
Mady jianu - sunt numarul 30
Alex Jianu -nr 27
va rog, Share

Va multumesc inca odata ca ne-ati fost alaturi , tuturor , parintilor care ne-au impartasit povestiele impresionante ale copiilor lor, celor care ne-au trimis un gand bun , celor care doar ne-au vizitat si citit , multumim http://forum.desprecopii.com/forum/ pt sustinere .Sper sa ne fiti alaturi in continuare si sa faceti cunoascuta cauza noastra . Vreau sa cred ca acest centru chiar se va ridica.
Diseara la 7:30 pm pe tv neptun constanta , veti putea urmari un scurt reportaj despre cele intamplate azi .

Mergi la inceput