Ajutati-ne sa strangem povesti!
Raspunsuri - Pagina 6
wnimra spune:
Buna dimineata !
cafea buuna pt toata lumea
Bine ai venit mikaeela. Asteptam povestea ta si toate povestile care vor aparea pe viitor.
Am trecut noaptea cu bine , doar 3 treziri si un calmant.Alex e bine , sta la desene, ma asteapta sa beau cafeaua langa el.
Diana, ne dai o veste buna , sper ca Alex sa se opreasca din muscat.
Katy
si pe restul mamicilor si va urez un weekend placut
wnimra spune:
Am citit povestea Deliutei , o poveste dura ,ca toate povestile , o lectie de viata .Respect pt parinti , care au facut tot ce le-a stat in putinta ca fetita lor sa fie bine si tratata omeneste, si nu in ultimul rand apreciez restul europei , in acest caz Italia .
Trebuie sa gasim solutii ca si copiii nostri sa fie intergrati in societate si nu marginalizati.
diannaalex spune:
Doamne ajuta!!!!!!!!
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
http://www.lesch-nyhan.eu/
mamaluiana spune:
Multumim de cafea...am baut-o de dimineata asa cum procedam in weekend, fara a ne uita la ceas ca intarziem ba la scoala ba la servici...liniste ...Anamaria a fost foarte vioaie si ne-a amuzat cu incercarea ei de a vorbi...mai mult scuipa decat sa vorbeasca, dar noi intram in jocul ei , in special sora ei mai mare, ea se bucura ca-i facem jocul.Asteptam sa mai treaca frigul si zapada si ne pregatim pt. inca o sesiune de sedinte la camera hiperbara de la Constanta, din pacate la Tirgu Mures inca este in constructii.
Multa putere mamicilor si toti copilasi speciali.
Multa sanatate!
wnimra spune:
Buna dimineatza ....va doresc o sapt cat mai scurta
coffe pt toata lumea
Sunt treaza de la 4 dim , copilul meu doarme f greu in ghips . Ziua este mai ok ,la desene , ba il mai mut prin casa , trece, dar noaptea este crima si pedeapsa , doarme doua ore si dupa incepe circul , plange si maraie , suspina .......la 2 jumate cu ochii lipiti am crezut ca imi sare din pat , dar incerca sa se intoarca intr-o parte , pt ca este spastic are dureri mai mari.Nu vreau sa ma plang ca am vazut cazuri ff grave si multi copii curajosi dar este al meu si ma doare sufletul cand il aud.
Am mai bifat o zi in calendar , maine face o sapt de la op , mai raman 3 .
Asteptam povestile in continuare , sper sa vina cat mai multe .
Va poop fetelor
Dodo-pui spune:
Va citesc de la prima postare...
Sper sa pot fi/fim,si noi, cat mai mult alaturi de voi si impreuna sa reusim ceva...
Doamne ajuta!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
wnimra spune:
Multumim Dodo !!!
calda si cu lapte iamiii
Am avut o noapte mai buna , s a trezit mai rar si am putut sa il intorc intr-o parte. Am mai bifat o zi si s a facut saptamana.
Inca 3 si a scapat .
Acum se uita la "'neata cu razvan si dani", cat imi sorb cafeaua.
o zi calduroasa va doresc
katteryna spune:
Buna dragelor!
Sunt si eu pe aici, un pic mai inceata sau in ceata zilele astea.
Ieri am discutat cu mamica unui baietel din Galati. Ei sunt singurii din Romania care lucreaza exercitiile Doman. Au luat legatura cu terapeutii clinicii pe mail care dupa o evaluare a copilului i-au trimis un set de exercitii, mai precis 30 pe care le fac zilnic acasa timp de 4 ore. Lucreaza astfel din noiembrie iar mamica e foarte incantata de rezultate. Voi incerca si eu sa iau legatura cu ei de indata ce imi va trimite datele de contact si voi vedea ce se poate face. Sper sa ni se alature si ea in "clubul" nostru de prietene, sa ne trimita povestea lor pentru ca fiecare avem de invatat din experienta celuilalt.
Mada pentru cafeluta! Numaram impreuna cu voi :"one...two...three
Dodo
Mama lui Anamaria te rog sa ne povestesti cum este sa fii din nou in bancile scolii Noi tinem pumnii la examene, stiu ca esti mamica silitoare!
wnimra spune:
neata' !!!
Dupa o noapte aproape intreaga , ma declar fericita si multumita.
Alex sta in fundulet si mi se pare extraordinar , inainte statea doar cu genunchii in flexie.
Nu mai are dureri ,suporta mult mai bine ghipsul si abea astept sa treaca zilele.
va poop
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wnimra neata' !!! Dupa o noapte aproape intreaga , ma declar fericita si multumita. Alex sta in fundulet si mi se pare extraordinar , inainte statea doar cu genunchii in flexie. Nu mai are dureri ,suporta mult mai bine ghipsul si abea astept sa treaca zilele. |
Mada,super vesti despre Alex!mult noroc in continuare!
De abia astept sa ne intalnim la o cafea,pt detalii live!va pup!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...