Secretie vaginala fetita 11 ani

Secretie vaginala fetita 11 ani | Autor: hmirela

Link direct la acest mesaj

Fetita mi-a spus ca are o secretie vaginala destul de abundenta, lichida, alba si nu stiu unde as putea sa o duc la consultatie, la medicul de familie cred ca nu e o solutie, imi da tratament fara analize in general pentru orice sau o sa imi spuna ca e normal.
Voi ati avut asemenea probleme cu fetitele voastre? Sau e normal la varsta de 11-12 ani?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Fetita a urmat vreun tratament cu antibiotic recent?
Sau poate a racit un pic jos sau se poate pregati organismul pt CM.
Poti face cateva analize pt a te lamuri. Nu cred ca este ceva grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

La un dr. ginecolog, eventual sa fie femeie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mi-aduc aminte ca la varsta fetite tale aveam mereu aceatsa problema. Desi ai mei nu m-au dus niciodata la ginecolog, acum banuiesc ca aveam candida pentru ca am tot trasul de-a lungul anilor cu aceasta nenorocita de bacterie. Cumva cele doua sarcini m-au scapat de ea.
Se poate activa dupa un tratament cu antibiotic si de multe ori se reactiveaza pe fond de imunitate scazuta.
Indicat ar fi sa mergi cu ea la ginecolog si sa-i ia o proba de secretie. Pana atunci, nu-i afecteaza cu nimic daca se spala cu ceai de galbenele si cu putin bicarbonat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hmirela spune:

Multumesc pentru raspunsuri. Da, trebuie sa ii fac analize totusi. Am aflat pana la urma ca este o doamna ginecolog in policlinica de copii, desi cand am mai intrebat mi s-a spus ca nu este, si o sa ii ia o proba din exterior doar, asa se face la copii. O mamica mi-a spus ca a fost cu fetita de 5 ani acolo, dupa un concediu la Felix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Este posibil si sa fie secretia normala, hormonala, care ii apare pentru ca urmeaza sa-i vina ciclul. Au inceput sa-i creasca sanii?
Eu pariez ca e asta si ca e normal.

Secretia de candida e branzoasa-lipicioasa si da mancarimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

Este probabil o candidoza.Intreab-o daca are cumva si mancarimi(nu neaparat tot timpul), asta e asociat cu candidoza.La ginecolog,se preleveaza secretie si se face analiza.

Mergi la inceput