LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Pyc nici al meu nu vroia/putea sa pedaleze cand i-am luat tricicleta. Dar iara asta a invatat el singur in casa, deci o sa invete si al tau. Succes cu casa si noul job.

Off Patricia, nici nu vreau sa stiu ce ai simtit. Poate pana la ziua lui o sa reusiti sa i-l luati.
Sanatate multa si Irinei!

Noi am fost ieri sa facem vaccinul de 2 luni. Atat de agitat a fost aseara Bogdan. A stat treaz de la 5 la 12 noaptea dar macar nu a facut febra si a dormit binisor peste noapte.
A nins si la noi si aseara am fost la o bulgareala cu Marius. Era asa frumos in parc si ne-am intalnit si cu un baietel cu care se juca in vara. Nu am avut sanie dar s-au dat de-a rostogolul pe un delusor. Sper sa mai tina si astazi zapada.

Noi am avut botezul sambata. Au venit si ai mei. Bogdan a fost tare linistit si la biserica si la restaurant. A dormit, s-a trezit sa manance si iar somn si s-a trezit cand plecau invitatii sa ii conduca.

Mai complicat a fost pentru Marius cand au plecat ai mei. Il iubeste tare pe sotului surorii mele. Nu s-a dezlipit de el de joi pana luni...si la masa si la somn si afara. Asa ca de luni dupa amiaza e trist. Seara imi zice ca e noapte si cand vine unchiu Ai (Mihai). Ziua ma pune sa il sun sa vina de la servici. Ieri a gasit un tricou pe care si l-a uitat aici si s-a culcat la pranz cu el ca sa i-l dea cand vine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata
Patricia uite aici: http://www.crazytoys.ro/jucarii/Personaje-de-film-2056/Disney-Cars-127/Bullyland-2241/14248/Disney-Cars-2-Figurina-Mater.html mater 25 de lei, e mai mic decat cel de 100 de lei dar macar are copilul pe Bucsa.... si mai sunt pe acolo variante. si pe toyz.ro.
Porumbito, mie la Patrick imi zise ca e baiat la 12s si 2 zile. oricum baietii sunt depistati mai devreme
Crina, felicitari pentru jobul nou. sa va fie bine!
Paula am vazut ca aveti zapada... va invidiez! bine ca a trecut ok vaccinul.
o zi frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Uitasem sa va zic si rezultatele controlului la bebe. A luat 1 kg si ceva luna asta, are acum 5350 si s-a inaltat tare, are 61 cm. Se pare ca vrea sa il ajunga si el pe Marius, ce daca s-a nascut mai mititel
Cel mai tare ma bucur ca nu se mai aude nimic la inima, dar am emotii pentru luna viitoare cand ii repetam si ecograful. Sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Porumbita mie mi-au spus de la echo de 12 saptamani la ambele sarcini si previziunile s-au dovedit a fi corecte. Ma bucur ca toate sunt bine cu bebe. Robert ce zice?

Andreea sanatate multa si voua si readaptare usoara la cresa .

Patri cum ati fost azi-noapte? A mai facut Irina febra? Imi pare rau de masinuta lui Vladut, poate reusiti cumva sa o cumparati. Intr-adevar sunt foarte scumpele jucariile la noi si mai ales astea din Cars. Acum ca s-a lansat si Cars 2 comerciantii exploateaza la maxim si pun niste preturi enorme .

Kora sanatate multa lui Iannis.

Pyc bafta cu noul job si cu casuta si felicitari pentru dezvoltarea lui Paul. Am vazut poze pe FB din vacanta, a crescut Paul, e baiatel mare acum . Razvi a inceput sa pedaleze pe la sfarsitul anului trecut, mai ca nu s-a speriat cand l-a vazut pe tati mergand pe langa el (el stia ca tati e in spatele lui si impinge constiincios la tricicleta).

Carmen Dzeu sa-l odihneasca pe unchiul tau, e tare greu cand pierzi pe cineva drag. Eu cateodata nici nu constientizez ca tati nu mai e, mi-l inchipui ca e acasa la Rosiori, parca e mai suportabila lipsa lui asa. Insa in fiecare seara ma cuprinde panica ca nu o sa-l mai vad niciodata. Si mor ca nu ma pot duce si eu la mormantul lui cum as vrea de des, simt asa ca parca l-am abandonat acolo .

Paula si Andra a reactionat ciudat dupa vaccinul de 2 luni, a fost maraita si de atunci nici nu a mai mancat cum trebuie. Sper la voi sa nu fie deloc asa. Imi pare rau ca Marius sufera dupa unchiul lui. Felicitari pentru parametrii lui Bogdanel, stati foarte bine, Andra are 5,600gr si dublu varstei.

Razvi a fost mai bine ieri, sa vedem cum evolueaza saptamana asta si luni back to gradi. Insa Andra nu e bine. Ieri daca a mancat 10 masuri toata ziua, iar de aseara de la 7 cand a mancat 60ml de lapte pana de dimineata cand am plecat la munca la 8 nu a mai mancat deloc. Am vorbit cu mami acum si mancau mar cu banana. Sper totusi sa manance si lapte.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor, Irina a facut febra 38.7, i-am bagat un novocalmin DIRECT, de frica si e plina de bube, Vlad a avut un sfert din ce are ea, E PLINAAAAAAAAAAA, imi e o mila de ea de morrrrrrrrrrr. Ma bucur ca macar mananca dar imi e frica de febra de nu mai pot, in viata mea nu mi-a fost asa frica de febra , sper sa trecem cu bine si de noaptea asta.

bebelusi dupa parerea mea (si nu sunt doctor) i-ai dat mult prea repede novalmin
pai dc ii dai novocalmin la 38.7 la 40 ce ii mai dai?

Mergi la inceput

bebelusi oare nu il gasesti SH jucaria?

carmen imi pare ff rau pt unchiul tau, condoleante!!

pycma bucur sa te citesc si felicitari pt casa si job; robert mere pe bicileta din aia cu doar 2 roti; l-am pus de la 2 ani dar acum merge f repede, isi tine ca lumea echilibrul; eu nu am de gand sa ii iau bicileta pana la 4-5 ani si atunci o sa il trec la bicicleta normala, fara roti ajutatoare pt ca deja isi tine eechilibrul pe 2 ori

paula sper sa treaca repede si fara efecte faza cu vacinul

Mergi la inceput

noi am fost ieri la doc, pt ca de vineri tuseste si luni seara a facut 38.8;
dar e cum ma asteptam, doar o raceala, oricum nu a mai facut febra de luni
ii dau nurofen, prospan, sinupret, tantum verde si vitamina c

azi e mama libera si il tin acasa (ieri a stat juma de zi cu sotul si apoi cu mine dupa ce am venit de la ecograf)

crisspy robert e f incantat ca o sa fie frate mai mare; el vrea sora (ca asa au cei mai buni prieteni ai lui) dar dupa ce o sa am confiramrea sigur ca e baietel sau fata o sa incepem o "strategie " ca sa il accepte pe bb cat mai bine

momentan stie ca bb isi face casa (numita placenta) si e foarte greu ca bb e mic si de aia mami se simte asa rau (ca m=am simtit execrabil in ultimele 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita nu le-am dat in viata mea novocalmin dar nu stiu de ce de data asta mi-a fost atat de frica,.....probabil de frica internarii, de-aia i-am dat. Nu o sa mai fac asta, dar acum asa am simtit.

Irina e plina, azi noapte i s-a umplut fata si gatul, corpul era deja plin, imi e mila de ea de mor.

Fetelor va multumescd e sustinere, o sa facem noi cumva sa il luam pe ala sau altul. Ma enerveaza sa ma simt neputincioasa. El nici nu e un copil care cere jucarii prin magazine. daca mergem in supermarketuri el cere iaurt, sau cereale....e asa scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Patricia nici Stefan nu cere jucarii, am fost cu el sambata si am vrut sa-i mai iau un dvd cu Mickey 9 care este aproape 40 ron) erau 2 noi, dar el a vrut unul cu Garfield care era 10 ron, motivand ca cu Michey are multe (2). Oricum ii iau eu pt ziua lui ca mie imi plac ca sunt si educative, Stefan numara din 5 in 5 dupa ce a vazut al Michey..
Si el daca vreau sa-i iau mai multe sa zicem kinder (felie de lapte) ca din alea mananca imi spune sa iau doar 2 una pt el si cealalta pe Enena( care oricum nu mananca).
Multi pupici catre Irina.. ma doare sufletul cand citesc ca e plina de bubite..

Mergi la inceput

bebelusi ... ... sper ca nu ai priceput mesajul meu ca si cearta; te cred ca esti speriata si ingrijorata pt pitica!

Mergi la inceput