LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (160)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

LA multi ani Robert!Petrecere frumoasa!

Anna-mama, o sa-si revina cu mancarea. din cauza racelii din primele doua saptamani, Nadia nu a luat mai deloc in greutate, dupa doua saptamani ea era sub greutatea de la nastere, e normal...stiu ca e greu sa o vezi asa dar o sa treaca.

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Si Andra a fost racita saptamana trecuta si a luat 0 ( a se citi ZERO) grame . Bine ca a trecut.

Stiam ca Colargolul este bun pt nasuc infundat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Robert Porumbita sa-ti traiasca flacaul, si sa ai o sarcina usoara in continuare!

Crisspy La cat mai multe lunite in continuare. Sunt sigura ca Andra isi va reveni.. oricum mai asteapta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Robert La multi ani!!!!!!! Sa fii vesel si sanatos! Porumbita sa iti traiasca flacaul!

Ana sanatate multa va doresc!

Eu mi-am inceput ziua in bucatarie incercand sa fac putina ordine in dulapuri. Nu mai gaseam nimic, mai ales ca inainte mai era si mami si le punea ea. Ajunsesem sa o sun sa o intreb daca nu stie unde este ce caut eu . Asa am descoprit ca am vreo 9 bureti de vase si eu nu stiam de ei

Sa aveti o dupa amiaza placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am uitat sa va zic ca mor de dragul celui mic. "Vorbeste" cu noi, rade si gangureste. Seara cand ajunge taica su e tot o veselie. Suntem toti incantati si eu si sotul si MArius. Imi tot zice: " Ai auzit mami, a zis gg? Auzi mami?"
Dar daca vede aparatul se opreste din ras si ia o fata mai serioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumim frumos de urari!

azi i-am dus tort la gradinita si a fost foarte fericit;

diseara vin bunicii sa il serbeze

si sambata facem petrecerea cu copii; sper sa iasa bine ca sunt 14 copii cu varste intre 2 si 5 ani si parintii aferenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Porumbita iti doresc succes pt sambata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

avem experienta ;

la ziua mea in dec au fost 29 de adulti si 8 copii (si tot ap de 3 camere - da un dormir inchis pt prietenele care alaptau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Anna imi pare asa rau ca sunteti bolnaviori, nu te necaji cu mancatul ca o sa isi revina dupa ce trece perioada asta

\Vlad aseara s-a vaietat de burtica si a vomitat si a facut diaree, ca sa vedeti ca la noi nu se termina niciodata. A luat de la vecina mea care a luat de la scoala, ea a bolit toata noaptea. Inca Irina nu a facut, de ea imi e cel mai frica, ca NU MAI VREAU in spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani, Robert! Sa cresti mare, sa fii sanatos si voios!

Crisspy, la cat mai multe lunite domnisoarei!

Bebelusi, Anna, sanatate pruncilor!

Mergi la inceput