LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (160)
Raspunsuri - Pagina 17
anna-mama spune:
La multi ani, Alexutu si Stefan si Issabela! sa cresteti mari si sanatosi, fericiti si norocosi!
La multi ani, Andrew si Alexandra!
sa cresteti mari si sanatosi, fericiti si norocosi!
La multi ani, Eva si Edith!
sa cresteti mari si sanatosi, fericiti si norocosi!
La multi ani, Razvan!
sa cresti mare si sanatos, fericit si norocos!
Noi suntem raciti, adica Vlad, Eva si cu mine. Sunt terminata de raceala si stres. Eva are o tona de muci, oricat as curata nasul tot nu se termina
Vlad a facut febra de joi pana ieri, ieri a zacut toata ziua si nu a vrut sa manance, azi e mai bine, dar tot nu mananca. 
Eva, la o luna are 4710 g si 57,5 cm. Draga de ea, acum cu boala asta nu prea ma papa nici ea bine 
Pati, ma bucur tare ca e bine si e acasa Irinuca! 
Carmen_Marieta spune:
Anna multa sanatate va doresc! 
Alinuk intr-un mod dragut a fost anuntata respectiva mamica. Ma intrebam ce fata o fi facut?
Andre_ea Stefan nu o mai cere, ia direct una de-a sora-si!
bpaula spune:
Am ramas in urma cu urarile![]()
buna dimineata
la multi ani sarbatorilor din zilele trecute, Alexia, Alexandru, Stefan, Isabella, Alexandra, Eva!!!!
SA fiti sanatosi si fericiti!!!
Patricia ma bucur ca ati venit acasa. Crunta situatia prin care ati trecut. Petitia o semnasem deja.
Anna si Nadia...bravo, ati crescut foarte frumos!!!
Din ciclul cum e cu 2 copii acasa va las si voua ce am scris azi pe FB la un moment dat la starea mea
"Incercand sa asamblez un tort
Marius (mazgalit din cap pana in picioare): Mamiii, mamiii, Paua, Paua s-a desfacuut (eugenia)
Bogdan (trezit din somn): Uaaa, uaaaaa (disperat dupa mancare)
Eu (o palma peste cap): Ptiuuuu parca aveam si sarmalele pe foc
Happy happy joy joy :)) "
Alina ce tari sunt astia mici![]()
iuliacris spune:
Anna, multa sanatate va doresc!
Bebelusi, imi pare bine ca ati revenit pe taramuri mai fericite!
Andreea, m-am imprastiat de ras!!!!
Alinuk, super spectacolul! Va invidiez!
crisspy spune:
'Neata,
Hai sa va dau o
ca vad ca nu prea e activitate in zona.
CLARA
de Spic de grau. Poate mai intra mami sa ne povesteasca despre voi.
Eu sunt cu auditorii pe cap, ii iubesc de numa'
...dar scap eu de ei curand.
Carmen_Marieta spune:
Crisspy multam de cafea! Spor la scapat de auditori.. ce-mi mai suna cunoscut!![]()
andre_ea spune:
Buna seara,
Raport irelevant despre prima zi la cresa. Irelevant pentru ca am fost si eu cu ea si fata mea s-a simtit ca la un play-date.
I-au placut jucariile. A vrut din proprie initiativa sa faca activitatea pe care o faceau copiii de dimineata: pictat cu lipici lichid si pus hartiute colorate - toate intr-un contur de fruct. Dar a refuzat sa-si puna sortulet.
Apoi la ora mesei a vrut sa manance, dar a mancat doar un strop. In rest, in timp ce copiii erau la masa - toate grupele asezate frumos la scaunelele lor - fi-mea singura alerga peste tot
.
La final nu vroia sa plece si pe drum ma intreba cand va mai picta cu lipici :).
Si m-am inselat, nu a vrut vreo suzeta de la bebelusi. A tintit mai sus. La plecare o tinea una si buna sa luam unul din carucioarele aliniate la intrare. Da' insista, nu gluma ![]()
.
Dar toate astea nu sunt relevante pentru ca eram si eu acolo. Maine o sa incerc sa stau mai putin langa ea. Dar e destul de greu si pentru ca nu intelege ce i se cere. Clar nu ii va fi usor de saptamana viitoare incolo.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
Nu vreau la doctor, nu stiu cum se spune "a" in franceza.
roxanaz spune:
neata
Andre_ea tinem pumnii tare pentru gradi azi, sa fie bine! 
Paula, dupa cum ziceam... distractie mare la voi! ![]()
o zi frumoasa va doresc!