LMA Licurici de ianuarie-februarie 2009 (160)
Raspunsuri - Pagina 15
bebelusi spune:
La multi ani Rox si multa sanatate
Deseara o externeaza pe Irinus, nu mai putem de drag
Naty spune:
Cu scuze de intarziere, zic si eu
LA MULTI ANI ALEXIEI, lui LUCAS, STEFAN si celoralti sarbatoriti!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
LA MULTI ANI, EVA!
Sa cresti mare si sa le aduci numai bucurii parintilor si fratiorului!
cami cum adica alta structura?
Cred ca la internist trebuie sa mergi.
Nu stiu daca v-am zis, Nadiei i-a iesit la eco ficatul marit. Am fost la dr., a zic ca nu crede ca e grav dar sa facem totusi analize. Fetelor, nu a zis Nadia nici "pas" cand i-a luat sange, mie imi era rau de frica, iar ea micuta nu a zis nimic, ba chiar dupa aceea era fericita ca are un leucoplast roz.
In fine, cea mai mare parte a rezultatelor a iesit, sunt OK, cu exceptia monocitelor f. putin cresute (8,1 fata de 8) si a unui PDW destul de scazut.
Stie cineva ce inseamna asta?
La dr. voi merge dupa ce am toate rezultatele.
Aalina spune:
La multi ani EVA!!!!! Roxi sa iti traiasca piticii si numai bucurii sa iti aduca.
Cu intarziere La multi ani Alexandru, Stefan, Isabella, Alexandra.
Fetelor la noi e o iarnaaaa ca le-am dat la copii vacanta o zi si imi iau si eu concediu Chiulim in gasca
miereamara spune:
La multi ani Eva!
Nadia a facut o reactie urata la leocoplastul care i-a fost lipit peste locul unde i=au facut vaccinele. a plans in continuu vreo 6 ore, i se umflasera picioarele, noi am crezut ca de la vaccin dar dupa ce ne-a zis doctorul sa luam leocoplastul in 10 min i s-au desumflat piciorusele.
avea 4900 saptamana trecuta, a luat 900 de grame intr-o luna, e rotunda ca o mingie:))
Baby gator
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aalina Fetelor la noi e o iarnaaaa ca le-am dat la copii vacanta o zi si imi iau si eu concediu Chiulim in gasca |
Ce frumos! Distractie placuta, adica bulgareala placuta
roxanaz spune:
merci frumos tuturor!
Miere mai sa fie!!! era plasture din ala cu anestezic???? sau doar de la lipici facu alergia aia.
Aalina ce tare!! vreau si io asa conced!!
Raluca ce curajoasa e Nadi!
miereamara spune:
Cred ca de la lipici (si noi idioti am lasat plasturele acolo toata ziua, da' cine s-ar fi gandit??)
Baby gator
Carmen_Marieta spune:
Miere si Elena la primul vaccin a facut alergie la leucoplast. Apoi ii aminteam pediatrei si nu-i mai punea.
Patricia ce ma bucur ca o luati pe Irina acasa!
Cami ale tale ce fac?
Am cantarit-o si eu pe Elena si am ajuns la 9 kg.. un record, insa voi discuta cu pediatra ac isi creaza senzatie de voma si-mi varsa cam o data la 2 zile insa numai la pranz.. sa vedem ce-mi recomanda.
EVA!