analize
BUNA! nu stiu daca este ok sa postez aici ,insa de vineri de cand am luat rezultatele baietelui sunt ,,praf'' ...ia iesit marite putin tgo si tgp..adik tgo---44 valoarea maxim afiind 34 si tgp 52 val maxima 38,v arog sa mi spuneti daca sunt motive sa ma ingrijorez ,sa ma gandesc la hepatita..multumesc..
Raspunsuri
diannaalex spune:
Nu e cazul nu sunt foarte mari poate sa fie din cauza unui medicament. I-ai dat antibiotic sau vreun medicament recent? Alex a avut transaminazele foarte mari aproape 200 din cauza tratamentelor, dar si-a revenit dupa ce i-am administrat LIV 52. Sanatate multa si nu iti fa griji nu e ceva grav.
mami de Alex nazdravan www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
poze Alex http://www.flickr.com/photos/72360957@N03/6573967211/in/photostream
ale1212xa spune:
am trecut si noi prin asta in decembrie...tot asa transaminazele marite, medicul de familie impacientat
m-am dus la pediatru cu el si prima intrebare a fost daca i-am dat antibiotic sau antitermice...si bingo..baietelul fusese bolnav si i-am dat antitermice o saptamana...apoi i-am facut analizele...mi-a spus ca de la astea au iesit transaminazele asa mari...tot asa mi-a dat liv52..am repetat analizele la o saptamana si revenisera la normal
asa ca eu una zic sa nu te stresezi..mergi sa vorbesti cu un dr care se pricepe si peste o saptamana repeta analizele...
gabrielle74 spune:
multumesc mult ! i-am dat doar o pastiluta de algocalmin dar cu o sapt inainte ..azi m-am dus sa -i repede tgo tgp si sunt tare curioasa sa vad cum ii ies...peste 4 ore ma duc sa 0i iau rezultatele ,,mi se pare mult 4 ore ...ufff
oanarus spune:
si baietelului meu de 1 an si aproape 8 luni i-au iesit transaminazele f mari,in luna noiembrie,tot dupa o saptamana de antibiotic,la noi valorile fiind f mari, adica tgo-154,iar tgp-99,noi am continuat investigatiile atunci,inclusiv pt hep.A,B,C,la care a iesit negativ.Tot atunci am facut si coprocultura ,si i-a fost descoperita giardia.Am luat helmiflores, acum suntem pe hepaid junior, iar la inceputul lunii februarie vom repeta analiza la transaminaze.La noi cauza cea mai probabila a valorilor marite (dupa excluderea hepatitei) a fost giardia+antibioticul+antitermicele.
gabrielle74 spune:
am luat rezultatele ...sunt in limitele normale ..cred ca afost eroare de laborator...va sfatuesc sa nu faceti analize la ,,grall'' din policlinica titan...multumesc pt rasp..
michelle-usa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrielle74 multumesc mult ! i-am dat doar o pastiluta de algocalmin dar cu o sapt inainte ..azi m-am dus sa -i repede tgo tgp si sunt tare curioasa sa vad cum ii ies...peste 4 ore ma duc sa 0i iau rezultatele ,,mi se pare mult 4 ore ...ufff lidiana |
off topic,
inca se mai algocalmin la copii?
stiam ca sunt f. toxice si in multe tari scoase de pe piatza. in Rom inca mai sunt in farmacii si mai sunt prescrise de dr.?
michelle
msl1 spune:
Nu sint scoase de pe piata, dar sint cu reteta acum; parerea mea este ca e o chestie de marketing- productia lor este prea "ieftina"...este mult mai profitabil pt companiile de medicamente sa vinda altele mai scumpe si importate decit agocalminul...
si de toxic...paracetamolul este mult mai toxic decit agocalminul...de aceea vor sa il puna pe reteta in USA!
sper din tot sufletul ca agocalminul nu va fi scos de pe piata in ro pt ca este singurul medicament cu care imi pot trata durerile!
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanarus si baietelului meu de 1 an si aproape 8 luni i-au iesit transaminazele f mari,in luna noiembrie,tot dupa o saptamana de antibiotic,la noi valorile fiind f mari, adica tgo-154,iar tgp-99,noi am continuat investigatiile atunci,inclusiv pt hep.A,B,C,la care a iesit negativ.Tot atunci am facut si coprocultura ,si i-a fost descoperita giardia.Am luat helmiflores, acum suntem pe hepaid junior, iar la inceputul lunii februarie vom repeta analiza la transaminaze.La noi cauza cea mai probabila a valorilor marite (dupa excluderea hepatitei) a fost giardia+antibioticul+antitermicele. Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010) www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
exact asta mi-a spus si mie pediatra cand am fost la ea..zicea..pana sa ne gandim la heptatita avem combinatia paraziti, antibiotice, antitermice care trebuie investigata
anya spune:
Algocalminul e cel mai bun pt scaderea febrei mari. Paracetamolul si Nurofenul sunt "frectie" in cazuri grave. Chiar si in spital, unui copil copil adus cu febra mare intai i se face un algocalmin, apoi mai vad ei...