O noua sarcina

O noua sarcina | Autor: andreeaklose

Link direct la acest mesaj

Buna seara,mumele meu e andreea si pe 4 ianuarie 2012 am suferit un avort spontan sarcina avea 12 saptamani.Doamna doctor mia recomandat sa astept 6 luni pana sa raman din nou insarcinata,dar as vrea sa raman dupa cinci luni de la chiuretaj.Sper sa nu mai am probleme la viitoarea sarcina si sa o duc pana la capat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Andreea, ar fi bine sa investighezi motivele pierderii sarcinii. Organismul tau are nevoie de o perioada de refacere.

Cat priveste timpul- ai rabdare, nu pune termene. E posibil ca peste cele 5 luni sa nu ramai imediat si sa incepi sa te panichezi.

Sanatate si incredere ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Care este motivul pentru care ai pierdut sarcina?

"Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti ... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

La orice chiuretaj pt. pierdere de sarcina, sarcina oprita ine volutie, tot materialul tisular se trimite la examen histopatologic pt. a stabili cauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

exista topic sarcina,dupa avort cat de curand, la asteptand o minune in viata noastra.
gasestia colo cam tot ce te-ar interesa, plus fete cu experienta asemnanatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia81 spune:

Si eu am pierdut o sarcina, si am ramas de abia dupa 10 luni insarcinata din nou...organismul tau are nevoie sa isi revina...si ar fi bine sa afli motivul pierderii sarcinii...multa sanatate iti doresc!

giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

parerile sunt impartite. mie medicul mi-a zis sa nu raman din nou insarcinata intre 3 si 6 luni de la avort.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput