Buna seara,mumele meu e andreea si pe 4 ianuarie 2012 am suferit un avort spontan sarcina avea 12 saptamani.Doamna doctor mia recomandat sa astept 6 luni pana sa raman din nou insarcinata,dar as vrea sa raman dupa cinci luni de la chiuretaj.Sper sa nu mai am probleme la viitoarea sarcina si sa o duc pana la capat
Andreea, ar fi bine sa investighezi motivele pierderii sarcinii. Organismul tau are nevoie de o perioada de refacere.
Cat priveste timpul- ai rabdare, nu pune termene. E posibil ca peste cele 5 luni sa nu ramai imediat si sa incepi sa te panichezi.
Sanatate si incredere ca va fi bine!
Care este motivul pentru care ai pierdut sarcina?
"Deschide cartea ca sa inveti ce au gandit altii; inchide cartea ca sa gandesti tu insuti ... "
La orice chiuretaj pt. pierdere de sarcina, sarcina oprita ine volutie, tot materialul tisular se trimite la examen histopatologic pt. a stabili cauza.
exista topic sarcina,dupa avort cat de curand, la asteptand o minune in viata noastra.
gasestia colo cam tot ce te-ar interesa, plus fete cu experienta asemnanatoare.
Si eu am pierdut o sarcina, si am ramas de abia dupa 10 luni insarcinata din nou...organismul tau are nevoie sa isi revina...si ar fi bine sa afli motivul pierderii sarcinii...multa sanatate iti doresc!
giulia si alex-raoul (22.09.2002)
"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."
parerile sunt impartite. mie medicul mi-a zis sa nu raman din nou insarcinata intre 3 si 6 luni de la avort.