Operatie polipi maine dimineata

Operatie polipi maine dimineata | Autor: Mada

Link direct la acest mesaj

Sunt asa de stresata, maine dimineata il operam pe Rares de polipi, pt ca nu se mai termina cu otitele si cu amgdalitele, faringinte si muci si febra mare de ficare data, de la Craciun a facut 2 otite bilaterale.
Ideea e ca desi am trecut si cu Ilinca prin asta, acum 4 ani, sunt tare speriata.

Nu mai stiu daca au voie sa manance in ziua aia ceva.
Si inca ceva daca ati operat de curand copilul, care mai sunt scorurile pt medic si anestezist. Il operam la Grigore Alexandrescu.
Si nici nu ma simt bine, cred ca ma incearca un atac de panica de stres.
O zi buna va doresc

Ilinca si Rares

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Nu au voie sa manance inainte.
Incearca sa te linistesti, o sa fie bine ! Multa sanatate va dorim , sa scapati de probleme !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Nu are voie sa manance in ziua operatiei, pt ca i se va face anestezie generala. Noi am operat-o pe cea mare in iunie anul trecut la Budimex. Iti trimit un PM.
Bafta multa maine si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Nu se da mancare dimineata pentru ca se fac analize si anestezie. La tine trebuie sa ai ceai si apa, de mancat oricum nu are voie, pai sau canuta cu pai sa mai bea cate o gurita dupa operatie, servetele, prosop, pijama si papuci, nu uita de acte.
Curaj, tot stresul va trece in momentul in care il vei avea in camera cu tine. Eu simteam ca s-a oprt timpul din loc pana l-a adus in salon. Am avut noroc de un medic extraordinar care ne-a dat multe amanunte care ne-au ajutat. daca ai in casa ia niste magnezi, te va mai linisti.
In ce privesc tarifele, difera de la spital la spital. Poti sa mai intrebi si pe acolo prin spital dimineata. In general sunt operati muti copii intr-o dimineata. Pana la urma dai cat ai si cat vrei. Sanatate multa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna seara, va multumesc pt mesajele voastre, vad ca eram tare stresata ieri, acum sunt mult mai bine,
Rares este bine, nu a plans ff tare dupa(ILinca a avut dureri mari si a plans tare, tare) a si mancat cum am ajuns acasa.
Suntem ff bine, e vioi si bine dispus.
STiam ca inainte de operatie nu are voie sa manance, eu vroaiam sa inteb dupa operatie ce au voie (de stres am intrebat aiurea), ca nu stiam ce sa fac de mancare pt azi
Multumesc inca o data.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_seby spune:

La ce medic l-ai operat daca nu te superi? Ai spus ca era cineva de la Gr.Alexandrescu.Si cam ce soruri s-au practicat?

Multa sanatate micutilor tai. ma bucur pentru tine ca nu a avut foarte multe de indurat.

Mergi la inceput

Dr Adelaida Iorgulescu

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Rares a facut febra de aseara, nu mare 38 si azi noapte, avea si dimineata, cam la 8 ore face .
Dr mi-a zis ca e normal sa faca cateva zile dar nu mai mult de 38, asa ca ii dau Nurofen si atat.
Cat face febra se plange si de dureri.
Dar mananca binisor si e destul de vioi.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

mada:OF BIETUL DE EL...TARE MI-E MILA CAND AUD ASA CEVA si ma si sperii gandindu-ma ca poate face si Andrei asa; de ce oare unii copii nu au nici un simptom negativ dupa operatia asta si altii...

Mergi la inceput