Piersicute de iul-aug 2012 ( 6)
Raspunsuri - Pagina 19
Fleurdelise spune:
Iuli, scuze ca nu mai retin din urma, dar am citit acum, tu in saptamana a 11 a stii deja ca e fetita? Super, felicitari, nu stiam ca e posibil sa se afle atat de devreme! Vreau si eu!!!
Si, da, e posibil din pacate sa astepti mult intre eco, eu acum o luna exact l-am vazut prima si singura data pana acum pe bb, urmatoarea eco probabil va fi cu ocazia amniocentezei saptamana viitoare. Deci cam 6 saptamani intre, iar daca nu era sa fac amnio, asteptam 10 sapt.!!! (a 2 eco la 20 saptamani, cred ca e ceea ce numiti voi morfofetala). daca nu mai ai rabdare, poti sa iti faci o eco la particular, nu? stiu ca in Ro e posibil, iar in legatura cu inimioara, ce sa iti spun, poate dr. tau de familie are doppler pentru asta? Si eu am vut o perioada cand imi faceam tot felul de ganduri si tanjeam sa i-o aud, dar m-am linistit singura. Ultima oara la dr. mea de familie recent am ascultat-o, dar tot asa dupa cam o luna de asteptare. Daca nu ai probleme vizibile, evidente, nu ai de ce sa iti faci griji (stiu ca e usor de spus, mai greu de pus in practica...).
15 +
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Iuli , pe mine m-a chemat la control din 3 in 3 sapt ... si eu vreau sa stau toata ziua in fara unui ecograf sa vad ce face bebe , ultima oara cand am fost isi sugea degetul . Sunt tare haiosi !
14+
Daconst spune:
Fleur,hai ca ne-ai impacat pe toate cu "anul dragonului".
Sa stii ca eu cred si in zodiacul chinezesc...cel putin dn ce stiu eu s-au cam potrivit toate.
Deci copiii nostri vor fi oricum niste deosebiti!
Iul,pe mine m-a chemat la control acum la 3 saptamani si am fost fericita,ca asta e semn bun.Normal e la 4 saptamani aici si cind am avut probleme ma chema saptamanal.Deci cu cit mai rar cu atat mai bine!
Iar cu "fetitele" vazute la 11 saptamani,nu as vrea sa nu fiti dezamagite daca le va creste putza pina la 16 saptamani.
Eu stiu multe cazuri in care fetitele au devenit baietei.Invers,daca vede mai repede baiat e mai credibil ca putza nu se mai retrage inapoi,odata ce e crescuta.
Scuzati explicatiile filozofice,dar asta e din ce am inteles eu de la dr.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
14 sapt
IIuli spune:
Fleurdelise: AAA, mie nu mi-a confirmat doctorul ca e fetita, dar eu sunt SIIIIIGURA ca e fetita si imi doresc fffffffffff mult fetita si vorbesc cu ea pe nume (Ana). Am facut si calculul conceptiei ca sa fie fetita (bineinteles ca e folclor, dar eu sunt sigura ca functioneaza Prietenii si sotu cam rad de mine, dar eu sunt sigura ca e fetita Inimioara i-am auzit-o la ecografia din sapt 9, cu un doppler. A fost foarte emotionant. Eu oricum merg la un spital privat si as putea merge oricand sa imi mai fac o eco, dar daca doctorul asa a spus nu vreau sa fiu istericuta si sa ma duc toata ziua. E adevarat ca nici probleme grave nu sunt (doar infectia asta pt care iau antibiotice ), ca altfel probabil ma chema mai des. Mi se pare foarte mult cum va programeaza acolo la consultatii, eu nu as avea rabdare. Si cred ca ar fi super sa iti aprobe concediul de care zici, nu e ok daca stai in zone unde esti chiar si putin expusa la toxine.
Laura32 sper ca la eco urmatoare sa vad si eu pe bebe activ :) cand am vazut eu ultima oara pe era de 9 saptamani si doar inimioara batea pe ecran. dar cred ca voi aveti dreptate si daca nu sunt probleme grave ar trebui sa stam linistite si sa nu mai zapacim copilasul cu atatea ecografii, desi nu cred ca ii fac rau.
va pup pe toate, sa aveti un weekend minunat si odihnitor.
10+
Simo_82 spune:
Buna seara fetele,
Tocmai m-am intors de la control. BB e ok, are 21,3 mm si e activ deja.
Va rog pe cele care puteti sa ma adaugati si pe mine la odisee:
UM: 19.11.2011;
DPN: 25.08.2012 -> se pare ca bb meu o sa fie Fecioara ;)
Va pup si sarcini usoare in continuare
9+
Delia21 spune:
SIMO BUN VENIT!!! Bebe poate veni mai repede cu 1,2 sau 3 saptamani si atunci e Leut.Si Fecioarele sunt bune caci sunt ater tare constiincioase si te poti bizui pe ele.
Multumesc tare mult pentru felicitari si ganduri bune.Eu azi uitai apa deschisa si m-am intors acasa doar sa o opresc.Nu ma pot gandi la altceva decat la cele 2 inimioare.Sper sa fac fata mental...si sa fim sanatosi!
Simo_82 spune:
Delia, felicitari pentru cele 2 inimioare! Sa va ajute Dumnezeu sa scapati cu bine. O sa vezi ca o sa faci fata cu brio, ei iti vor da forta necesara ;), Si eu am 2 nepotei gemeni de 6 luni, baietei, sunt niste scumpi. Cumnatelul o ajuta mult pe mama si se descurca de minune!
Bafta, si sarcina usoara in continuare!
9+
iul_aug_2012 spune:
Simo,te-am trecut in lista!
Ma uit daca mai sunt fete noi sa le trec in lista,dar poate mai scrie cineva sa fac si capitol nou,daca tot m-am apucat.(daconst sunt )
iul_aug_2012 spune:
Carmen_80,Danett si Mariuca88 v-am trecut in lista,sa verificati daca sunt bine datele.
Biribu spune:
uite scriu eu
ce v-ati luat de raci pe aici rusinica
fiu-meu e rac si e cel mai cel mai cel, sa ma laud si eu cu el asa un pic... sunt f afectuosi si f legati de familie, asa cum ii sta bine unui baiat, nu?
deci eu tot rac sper sa-l fac si pe asta. durerea mea ar fi sa iasa geaman
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3