Piersicute de iul-aug 2012 ( 6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Carmen_80

Buna fetelor,

Sunt si eu o viitoare mamica de 16 saptamani si ma bucur ca v-am gasit. Va citesc de cateva zile si deja am gasit multe informatii folositoare. Am inteles ca nu sunt singura cu dureri de cap in perioada asta a sarcinii :). Chiar ma bucuram ca pana acum nu am resimtit simptomele de graviduta... fara greturi, pofte speciale, mofturi, sensibilitati, etc, doar ceva foame si somn.

Imi pare rau sa constat ca se mai intampla si evenimente neplacute.

Ma bucur sa va cunosc si sper sa ma primiti si pe mine alaturi de voi in calatoria puiului din burtica. Data estimata a nasterii este 05.07.

16+

Buna dimineata burtici cu piersicute,

Bine ai venit Carmen_80, sper sa ai o sarcina usoara. te primim cu mare drag alaturi de noi!
Dureri de cap...ohoooo....ai nimerit bine grupa avem din plin.
DAR....sa incepem ziua intr-o nota pozitiva, asa ca va invit la o maaaaaaaaarrrrreeeeeee

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Buna dimineata fetele.Carmen, bine ai venit si sarcina foarte usoara. Carmina, multumim de acfea. Vreau sa va spun ca eu am baut o cafea de dimineata asa cum o beau eu , lunga si m-a luat o stare de agitatie de nu m-am vazut.Acum, sa nu spuneti ca am luat-o razna, ca va cred, ma gandesc sa nu am ceva la inima. Uneori, foarte rar, parca imi bate prea repede ptr,. cateva secunde. poate de la oboseala, nu stiu ce sa zic, sau poate e impresia mea.Ca mila nu vorbi de lene, ca eu nu marecunosc uneori. Eu care mergeam pe jos la serviciu si faceam multa miscare,acum sar direct in taxiu si dau vina pe frig, dar iarna trecuta ce nu era frig si ce frumos mai mergeam eu. E clar, nu e in regula cu mine.b_1403 si eu mi-am pus mereu aceleasi intrebari, acum zic ce da Domnu. Simo bafta la medic si sa ne aduci vesti bune.Danette sa ne spui ce-ai mai facut.Mealex, dar doctorul nostru ce a zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!

Mealex,si eu as vrea sa mai intri si cum spunea mai sus cineva,as avea si eu intrebari,mai ales ca tu ai avut cam aceleasi simptome ca mine.
Ieri am avut iar o chestie din aia,sangerare maro-gri si desi incerc sa nu o bag in seama,tot ma bantuie gandurile.Eu o pun pe seama mea ca nu stau locului si ma tot agit,dar as vrea sa stiu daca la tine la fel erau de culoare?sau la tine au incetat si nu mai aveai?

Ali,nu stiu ce sa zic de cumnata ta...dar ea nu a vazut masuratorile la echo?parca nu mi se pare normal sa nu stie nimic.
La mine din contra mi-au zis de la inceput faze de genul ca nu e sacul rotund si nu-mi poate garanta nimeni ca o sa tin sarcina,apoi cu sangerarile ca sa ma astept la orice dar e important sa raman pozitiva ca bb-ii sunt luptatori.in fine,eu am fost de 3 ori la un pas cind am zis ca e dus,dar uite ca DD are alte planuri cu mine.

Biribu,si ce faci dupa 3 luni?ai pe cineva sa te ajute?
Asa e si in Elvetia,tot 3 luni,nasol.
Ca norocul ca aic poti sta 3 ani acasa,dar primesti doar un an bani.Am zis ca daca la Lucas am inceput dupa un an,la asta stau 3 ani ca alta ocazie nu mai am.

www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)

14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

B_1403, poti sa nu simti nimic si sa afli la ecografie. Uneori apar sangerari, dar sa fim seriosi, eu nu am auzit in ultimii ani de sarcina fara sangerare cat de mica...Eu am fost si mai tare: am avut hemoragie.
Daconst, nu cred ca ai avut ca mine, tu ai avut sangerari, eu am pierdut brusc sange, ca si cum s-a spart o punga (am simtit ca si cum facusem pe mine)...cred ca a fost cam 1/2 litru de sange.
Adarev, dr. nostru nu are ce sa zica momentan, trebuia sa mai investigam...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineata.
Carmina, multumim de invitatie la cafea! Nu am baut de loc azi si chiar se simte nevoia.
Bun venit fetelor noi si multa sanatate.
MeAlex, ma bucur ca mai intri pe la noi si ma bucur foarte tare ca esti optimista. Sa ne ti la curent cu ce zice dr. tau si cu ce mai faci.
Eu acum vin de la dr. Bebele e super in regula, ii bate inimioare repede repede si are aproape 2 cm. . Urmeaza sa merg la analize si peste o luna facem eco si analize pt dublu test. Mi-a zis dr. ca examen de secretie si citologic imi face numai peste o luna sau doua, la urmatoarele consultatii. E normal oare?
Oricum, sunt mult mai linistita decat zilele trecute si varicela tot nu a aparut.
Va pup pe toate.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariuca88 spune:

Buna ziua!

As vrea sa ma inscriu si eu la Piersicutele lunii august!

DPN: 16 august 2012

UM: 4 noiembrie 2011

Ma puteti ajuta, va rooog???

Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmina_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mariuca88

Buna ziua!

As vrea sa ma inscriu si eu la Piersicutele lunii august!

DPN: 16 august 2012

Multumesc!!!

eu sunt nascuta pe 16 august asa ca te sustin maxim
bine ai venit in grupul nostru si sarcina usoara iti doresc.
te intamoin cu un maaaaare si daca nu ai baut cafea, te servesc eu cu o cana mare

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!
carmina_s-si eu vreau sa incepem ziua mai vesele.cu toate ca dorm pe mine si nu am chef de nimic
adarev-si eu am cateoadata acele stari da palpitatii de cateva secunde si eu am observat ca mi se intampla asta cand ma trezesc mai devreme ca de obicei sau sunt foarte obo.stai linistita ca nu ai nimic la inima
Daconst-sincer nu mai stiu ce a vazut sau nu la eco ca s a intamplat acum vreo 6-7 ani.dar am retinut esentialul stiu cu siguranta ca nu i au spus absolut nimic despre ce ar putea sa se intample decat ca ar fi posibil sa nasca pe la 7 luni.-nu stiu de ce si cum...poate depinde si acolo de doctor, de spital nu neaparat cum spuneam in mesajul trecut ca depinde de tara.si mai tin minte ca apoi i au dat mai multe acte cu ce a avut bebele si ce analize si teste si experimente au fost facute inca de cand era in burtica.
-Biribu-nu stiu ce sa zic.inseamna ca mi am facut eu o parere gresita.si tu stai tot in germania(scuze dar nu mai retin,probabil ca ai mai spus unde stai). si eu si toata lumea tot ne intrebam de ce nu i au spus daca se stia?si asa a spus si ea ca probabil nu i au spus ptr ca oricum nu i ar fi facut avort.

14+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Mariuca88-bine ai venit.te asteptam
daconst-sti ce ma gandeam eu...de ce nu faci un test si vreo saptamana sa faci pauza la tot si sa nu mai faci nimic sa vezi cum stau lucrurile.sa vezi daca vei mai avea sangerari sau nu.
-am inteles ca nu prea poti sa stai dar o saptamana nu cred ca e un capat de tara.merita sa incerci.si probabil daca vei vedea ca te simti mai bine si nu vei mai avea sangererai o sa poti sa stai mai potolita.ce zici?

14+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

buna burtici! bun venit noilor gravidutze
mealex - multumim ca ai ramas alaturi de noi
adarev - si eu simt din cd in cd ca mi-o ia inima din loc, insa am inteles ca e de inteles datorita fluxului mai mare de sange din corpul nostru. oricum imi iau tensiunea si imi monitorizez pulsul periodic
carmina - deci si tu esti leoaica la fel k si mine :) eu sunt pe 14 aug si mi-am dorit tare mult sa am un BB leutz si se pare k o sa-mi iasa
azi ma simt mai bine cu raceala, insa m-a cuprins iar panica la auzul vestilor proaste parca nu mai am rabdare pana luni cd merg la echo...stiu k n-ar trebui sa ma ingrijorez, mai ales ca nu am avut deloc probleme - nu sangerari, nu dureri mari...sper sa ma linistesc...
azi dimi cand stateam in pat iar mi s-a parut k il simt pe BB

va pup si sa auzim de bine

Roxy
13 sapt

Mergi la inceput