Piersicute de iul-aug 2012 ( 6)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmina_s/carmina_s.jpg)
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui niccostea Carmina, si mie mi-era rau seara in trim I (aveam ora fixa: la 17 incepea), dar acum s-au rarit considerabil greturile. In schimb acum ma lupt cu dureri de cap si de mijloc zilnice. ![]() |
tu cate sapt ai acum? eu am 15 si credeam ca trec starile astea.
am si eu niste dureri de cap
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
b_1403 spune:
Buna dimineata.
Dannette am vazut ca esti din iasi...la ce medic mergi..eu la prima ecografie (cea care mi-a si confirmat prezenta lui micu') am facuta la un medic cu care credeam ca o sa merg pana la capat pentru ca mi s-a parut de treaba..insa m-am razgandit imediat ce am cunoscut doctorita actuala (primul motiv fiind ca face garzi in orasul din care sunt eu, al doilea pentru ca prima doctorita ma panica ff tare) e venita tot de la Iasi...Pe mine ma trimis sa imi fac morfofetala pentru dublu test la o doctorita din Iasi pe care ti-o recomand cu drag pentru ca e minunata...D-na Mihalceanu Elena..Sper sa iti fie de folos.
O zi minunata mamici
12 + , viitoare mamica de print
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/niccostea/niccostea.jpg)
niccostea spune:
tu cate sapt ai acum? eu am 15 si credeam ca trec starile astea. am si eu niste dureri de cap ![]() ![]() ![]() |
Am 14 sapt. Durerile de cap au inceput de sapt trecuta, ma viziteaza zilnic si tot astept sa treaca, dar vad ca sunt mai 'capoase' decat mine
![](bang.gif)
![](chatterbox.gif)
![](gravida.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ali24/ali24.jpg)
ali24 spune:
Porumbita-mersi de raspuns.tot asa citisem si eu dar m am derutat cand am vazut ca unele fete deja o fac.
Daconst-la multi ani baietelului tau
si eu m am trezit cu niste dureri de cap teribile.daca imi miscam capul simteam ca explodeaza.acum mi a mai trecut putin.-cele cu dureri de cap ati depistat de la ce or fi?
dannett si eu stiu ca in cazul unui diagnostic nu tocmai bun se cere si parerea unui alt doctor ptr a fi sigura de verdict.eu oricum nu prea am incredere in doctori asa ca si daca imi zice ceva bine tot nu sunt sigura si as mai cere si parerea altuia.pana acum am stat totusi linistita ca stiam ca mi a iesit dublu test bun dar deja cand am vazut ce ti s a intamplat tie m am nelinistit total si deja ma gandesc sa mai merg si alt medic sa vad.si cautand aseara sa ma lamuresc depre morfologia fetala am gasit ceva care zicea ca unele probleme cardiace se pot rezolva inca de cand bebele e in burtica.sper sa nu te derutam mai tare decat esti...
va doresc o zi placuta!!!14+
rafael albert(25.05.2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
IIuli spune:
buna dimineata la toata lumea
am ajuns si eu la birou si am remarcat dupa ce am parcat ca cineva mi-a zgariat masina. oameni prietenosi ca la noi nu mai gasesti nicaieri
Danett: imi pare foarte rau ca te-ai speriat; dar cred ca cel mai bine e, cum au zis toate fetele, sa repeti eco si sa mai astepti un pic, sa se faca mai mare inimioara.
Carmina_s: si mie mi se face rau numai seara. de pe la 5-6 incep sa ametesc si imi este o greata oribila, care trece doar cu uscaturi. cred ca si de asta m-am ingrasat :(
eu am setat un target sa nu ma ingras deloc luna asta. sper sa reusesc. nu mai mananc dulciuri de cateva zile si o las pe bebelusa sa isi ia zaharul din fructe si cereale (unele mai au un pic de zahar).
va pup pe toate si sa aveti o zi usoara! 10+
dannett spune:
citat din mesajul lui b_1403 Dannette am vazut ca esti din iasi...la ce medic mergi..eu la prima ecografie (cea care mi-a si confirmat prezenta lui micu') am facuta la un medic cu care credeam ca o sa merg pana la capat pentru ca mi s-a parut de treaba..insa m-am razgandit imediat ce am cunoscut doctorita actuala (primul motiv fiind ca face garzi in orasul din care sunt eu, al doilea pentru ca prima doctorita ma panica ff tare) e venita tot de la Iasi...Pe mine ma trimis sa imi fac morfofetala pentru dublu test la o doctorita din Iasi pe care ti-o recomand cu drag pentru ca e minunata...D-na Mihalceanu Elena..Sper sa iti fie de folos. |
La Gheorghita Anda merg pentru supravegherea sarcinii, dar ecografia asta problematica am facut-o la dr Nemescu Dragos.
Doctorita mea pe timpul rezidentiatului a fost la Dr Mihalceanu si prin intermediul ei am aflat si parerea Drei Dr Mihalceanu prin telefon: e cam timpuriu de pus un astfel de diagnostic, dar sa merg in continuare pe mana dr Nemescu (momentan el e singurul in Iasi care se baga la biopsii)..
Saptamana 13+
dannett spune:
Pentru fetele cu stari de greata sau arsuri.
Eu am reusit sa le pacalesc pana acu tot cu uscaturi sau mancare uscata (fara prea multe sosuri, ciorbe acre, muraturi etc).
Si acum daca trec mai mult de 3 ore de la ultima masa e grav. La servici am mereu langa mine o punga de covrigei sarati.
Saptamana 13+
b_1403 spune:
Eu...ca toate fetele de aici...zic ca e cam devreme si totusi ar fi bine de cerut inca o parere, poate chiar si o solutie. Eu ti-am recomandat-o pe dr. Mihalceanu pentru ca e ff draguta si se vede ca stie exact ce face. Asa ca nu ar fi rau sa iei rezultatete sa te vezi cu ea odata.
Mult succes si apropo de uscaturi ..clar sunt dependenta de Bake Rolls 12 + , viitoare mamica de print
Daconst spune:
M-am intors si eu de la dr si se pare ca e cu putza!!!
Cred ca vom avea tot baietel dupa cum se arata,dar eu asta am simtit din prima clipa,asa ca eram obisnuita cu ideea.Fi-miu e in al noualea cer de bucurie!
Imi mai trebuie si nume ca eu la baieti sunt pe linga...ce imi place e dat deja si nu am nicio alta idee.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
14 sapt
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmina_s/carmina_s.jpg)
carmina_s spune:
citat din mesajul lui Daconst M-am intors si eu de la dr si se pare ca e cu putza!!! ![]() Cred ca vom avea tot baietel dupa cum se arata,dar eu asta am simtit din prima clipa,asa ca eram obisnuita cu ideea.Fi-miu e in al noualea cer de bucurie! ![]() Imi mai trebuie si nume ca eu la baieti sunt pe linga...ce imi place e dat deja si nu am nicio alta idee. |
super pt putza! vreau si eu
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
oricum, felicitari si sanatos sa fie!
![](smiley_pregnant.gif)