o informatie ....va rog.
Buna ziua
In primul rand nu vreau sa creez polemici deschizand acest subiect.Pe net nu gasesc destule informatii care sa ma multumeasca.
Sunt nevoita sa fac o intrerupere de sarcina.Problema mea este ca alaptez si nu vreau sa intrerup alaptarea.Vreau sa va intreb daca pot alapta dupa anestezie?
Raspunsuri
Laura25 spune:
Probabil ca se poate intrerupe alaptatul 8-12 ore, apoi sa reiei fara probleme, anestezicul eliminandu-se din organism. (cam cum se procedeaza cand e nevoie de anestezic pt lucrari dentare). Desigur, doar medicul iti poate spune cu siguranta cum e mai bine. (numai daca nu dai peste unul care e din principiu impotriva alaptatului mai mult de cateva luni si care va profita de moment pt a te pune sa intarci copilul fara motiv, de fapt)
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
numaieu spune:
Tocmai din acest motiv ,vreau sa merg pregatita cu un raspuns.Copilul are 1 an si 8 luni deci nu este chiar mititel.Dar inca nu vreau sa il intarc (sincer vorbind nici el nici eu nu suntem pregatiti sa facem acest pas).Oricum eu voi intreba medicul.
btz_ovi spune:
Da,se poate alapta,trebuie doar sa intrebi medicul dupa cat timp de la anestezie.Si chiar daca te vei confrunta cu raspunsuri de genul "deja e mare,intarca-l,e rusinos sa-l mai alaptezi la varsta ta" nu asculta,in momentele de dupa vei gasi alinarea ta in alaptat,cred ca o intrerupere de sarcina+intarcat ar fi prea mult pt tine.
Iti doresc multa liniste sufleteasca!!!
Picky_toto spune:
Nu dai copilului primul lapte dupa anestezie. Cel mai ok e sa te mulgi si sa arunci laptele. Numai bine.
Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai
julia23 spune:
Cel mai bine te sfatuieste medicul dupa cat timp poti alapta,depinde si de tipul de anestezie.
Eu cand mi-am scos o masea dr. mi-a spus ca pot alapta dupa 4 ore.