o informatie ....va rog.

o informatie ....va rog. | Autor: numaieu

Link direct la acest mesaj

Buna ziua
In primul rand nu vreau sa creez polemici deschizand acest subiect.Pe net nu gasesc destule informatii care sa ma multumeasca.
Sunt nevoita sa fac o intrerupere de sarcina.Problema mea este ca alaptez si nu vreau sa intrerup alaptarea.Vreau sa va intreb daca pot alapta dupa anestezie?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Eu cred ca trebuie sa intrebi medicul (medicii).

_
Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Probabil ca se poate intrerupe alaptatul 8-12 ore, apoi sa reiei fara probleme, anestezicul eliminandu-se din organism. (cam cum se procedeaza cand e nevoie de anestezic pt lucrari dentare). Desigur, doar medicul iti poate spune cu siguranta cum e mai bine. (numai daca nu dai peste unul care e din principiu impotriva alaptatului mai mult de cateva luni si care va profita de moment pt a te pune sa intarci copilul fara motiv, de fapt)

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numaieu spune:

Tocmai din acest motiv ,vreau sa merg pregatita cu un raspuns.Copilul are 1 an si 8 luni deci nu este chiar mititel.Dar inca nu vreau sa il intarc (sincer vorbind nici el nici eu nu suntem pregatiti sa facem acest pas).Oricum eu voi intreba medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Trebuie sa intrebi anestezistul, ca el face anestezia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Da,se poate alapta,trebuie doar sa intrebi medicul dupa cat timp de la anestezie.Si chiar daca te vei confrunta cu raspunsuri de genul "deja e mare,intarca-l,e rusinos sa-l mai alaptezi la varsta ta" nu asculta,in momentele de dupa vei gasi alinarea ta in alaptat,cred ca o intrerupere de sarcina+intarcat ar fi prea mult pt tine.
Iti doresc multa liniste sufleteasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Nu dai copilului primul lapte dupa anestezie. Cel mai ok e sa te mulgi si sa arunci laptele. Numai bine.

Bella de Stefania si Anna
Buburuza mea
Fluturasul mic
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Cel mai bine te sfatuieste medicul dupa cat timp poti alapta,depinde si de tipul de anestezie.
Eu cand mi-am scos o masea dr. mi-a spus ca pot alapta dupa 4 ore.

Mergi la inceput