Bv.jassemine,mady_19!Hai anagel_lexi, silvi23!(54)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

bubbles21..se interneaza maine, are ceva probleme cu retentia de apa.Doamne ajuta sa fie bine

de la Mady nu mai am nicio veste!!!

Gianina esti ok???

Annesi, vreo schimbare?

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Ileana, si eu zic la fel. Pompita manuala pt inceput si batista bebelului mai tarziu. Aspiratoarele alea de nas sunt scumpe si nu te ajuta prea mult in caz de muci seriosi. Si se fac muci seriosi in nasucurile alea mici si frumoase

Anissia? Ai nascut??

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

cicineata, esti in listuta,nup.imi place prea mult Micaela...iar noua formula din mintea mea e Micaela Dana Christine

silvi....ai 39+.... cred ca e normal sa-ti suni ginecologul si in fiecare zi!!!

37+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Si cu care o veti striga? Eu te intrebam si in cap. anterior care, cum o striga pe Rebecca. Ayanna o striga cineva, fiindca tare drag mi-e numele asta si cred ca asa bine se potriveste cu mutrisoara ei
Cicineata bine ai venit! Sa ai o sarcina usoara (cat mai e pana la termen) si sa-ti ajute Dumnezeu sa poti munci pana "rupi apa" daca asa iti doresti si nici nu te streseaza. Si eu parca de abia astept sa nasc sa ma apuc de cate una alta. Azi am fost cu sotul la o negociere pt un spatiu de inchiriat (eu eram singura femeie) si parca mi-au mai inviat neuronii. Acum il ajut cu niste hartii. Doamne bine e sa te simti util!
Ileana sa te faci bine repejor
Tebligia ce mancati voi mama draga de faceti asa voinicei. parca vad ca a mea va fi cea mai pipernicita de pe aici. La 31s+4z avea 1500gr..cat va mai lua pan' la termen? Am fost si noi azi la dr, dar numai i-a ascultat inimioara si mi-a dat niste analize de sange. Adio eco! De acum merg saptamanal, dar numai pt monitorizare contractii si bataile inimioarei ei (non-stresul).
Ghiulten ce frumos te-ai gandit
Anne, Gianina cel putin ai vostri sa iasa fara colici, cu dinti si sa zica si 3-4 cuvinte Cu jocul asta al lor "Hai ca vin! Mai stai un pic!" ne-au pacalit pe toate de agitaram atatea majorete, Cred ca pt Gianina a fost foarte tare sa se intoarca acasa si sa gaseasca un capitol plin de felicitari pt pisicutza ei
Citat:
Mie mi s-ar parea sadic sa ai voie la contact fizic dar nu la orgasm
Matza welcome back!
Citat:
A facut o baie fierbinte si a doua zi dimineata s-a rupt apa.
Eu de cand a tabarat frigul si la noi fac mereu bai fierbinti, in cada, cu spuma, sare de mare, jucarii, alea alea. Si dusurile vara, la mine, is cu apa fierbinte..Deci daca dau si eu pe dinafara termenului, iese din schema baia.
Va pupam si va trimitem in dar o felie de chec cu stafide, alune si bucati de ciocolata

34+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Nu, nu... Nu am chef saptamana asta sa nasc. Am intrat in hibernare si doooorm cat e ziulica de lunga. Bebe e baiat salon si nu vrea sa ma deranjeze. Hihihih...

ANNISIA, mami de YANIS LUCA si suriorul lui ANDREAS FABIAN (37+)

Micul Yanis creste mare

Suriorul lui Yanis

Praslea cel voinic si perele de aur (ca mere avea mama inainte de odiseea in 40 de saptamani)...

"Nu-i nimeni drac si nimeni sfânt!
Credinta-i val, iubirea vânt
Si viata fum!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Mihaela mananc normal de toate si mai ales banane (nu mi-au placut niciodata dar de vreo 2 luni mananc si 3 pe zi )de a zis sotul k o sa iasa un pitic galben...
cat despre sex., orgasme etc ma gandesc k mai am 7 sapt si o sa ma bucur din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Abia m-am intors de juma de ora acasa, iar sunt frinta, dar asa poate dorm si eu la noapte.
Nu am mai ajuns azi la dr, m-a sunat si m-a rugat sa vin maine. Asa ca, maine am zi incarcata , la 13 ma duc sa ma vad cu anestezistul la spital, iar la 2 ma duc la dr mea.

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 36+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

FELICITARI BELA, JESAMINE, SHOARECU, MADY
SA VA TRAIASCA PUISORII SI SA VA RECUPERATI RAPID

ica, legat de buricut e normal sa mai sangereze putin, cateva picaturi si Sara a patat un pic body urile cateva zile dupa ce a cazut buricutul, eu o sterg bine cu alcool apoi pudrez cu baneocin.

despre alaptat e adevarat ca e o incercare, e destul de greu cand ar trebui sa fie ceva natural. Cred ca de vina e stresul, oboseala mamicii, eu cand dorm bine si mananc am lapte mai mult. Nu am cine stie ce productie dar bebelina mea e multumita, doarme 3 ore dupa supt si ziua si noaptea. Scaune are cate 5-6 pe zi, e normal pt copiii alaptati natural. Ma incapatanez sa cred ca voi reusi sa o alaptez in continuare, beau 2l de ceai pe zi, sunt tot timpul cu o cana dupa mine, mananc bine si o pun la san cand cere.
Lapticul vine alaptand, cu cat e pus mai des bebe la san, cu atat producem mai mult lapte. Iaura pauza din timpul noptii iti scade productia
Anesi, e interesant ce ai spus despre cura de 24 ore cu bebe, azi am stat si eu cu Sara la san mai mult decat de obicei, am dormit amandoua si m-a rontait tot timpul asta, mai scapa sanul apoi se trezea si cauta si se lipea singurica la tzitzi. Ma gandeam la tine ca iti era teama sa nu nasti prematur si ai rezistat eroic cu burtica pana acum si inca mai si depasesti termenul, iti doresc nastere usoara cat mai repede

Hai Silvi
Alina, succes sa vina repede lapticul

cu baietel mare Sebi si fetita dulcica Sara

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

felictari mady pt printesita ;bun venit pe lume puiutei
aerlilian , ce analize de sangerete faci ?
io am luat pompita de chicco pt mucisori , iar pompa de sani inca nu am luat .. io tot sper ca nu o sa fie nevoie ; ce am inteles eu e ca astea manuale sunt bune dar te cam doare mana sa tot dai manual la ele ..asa ca vacuta milka prinsa tatica la cele electrice , merge mai repede
dari, bai de sezut cat mai dese , crema de galbenele , si multe fibre
edit:beatrix, mie chiar mi se par ok sfaturile date de medicii de acolo , nu ezita sa le postezi , nu cred ca superi pe cineva
deci nu mai poci , am niste greturi de zici ca sunt la inceput de sarcina ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ica, ziceai de sfaturi? Ma tem ca o sa devin nepoliticoasa cu toate "cunoscatoarele" care se inghesuie la sfaturi. Nici nu a iesit copilul si se ingramadesc femei care au nascut acum 15-20 ani sa-mi dea sfaturi...Femeile astea n-au auzit ca sfaturile se dau daca iti sunt cerute? In plus va am pe voi cu experiente proaspete, nu din secolul trecut...Ca sa va dau un exemplu, ma opreste o vecina zilele trecute si imi spune pe un ton cu valoare de adevar absolut, cum ca in noaptea de dupa nastere, sa stau in pragul unei usi cu copilul in brate, sa scuip in fata si in spate si sa zic nu stiu ce...ca nu am mai ascultat-o, mi se incetosase creierul de furie...Si obligatoriu sa dorm pe burta dupa nastere ca sa mi se retraga burta...

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgi, analizele de coagulare.Probabil sunt relevante la ceza...

37+
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput