copilul meu are diaree

copilul meu are diaree | Autor: adriana14

Link direct la acest mesaj

va rog ajutati-ma!sunt foarte ingrijorata pentru k baietelul meu are diaree si nu stiu ce sa fac.dati-mi va rog un sfat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Te-as putea indruma sa dai un telefon la salvare. spui ce are, varsta, simptomele. poti primi un sfat telefonic de la o persoana care este oarecum avizata.

Asta daca nu apare cineva intre noi care sa iti dea o parere avizata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Dar ce varsta are?

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurenta spune:

acum o saptamana eram cu puiu meu la urgenta cu diaree.dar nu ai specificat varsta ........nimic.al meu are 10 luni si are cura lui dar al tau cat are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Incearca sa-l hidratezi..apa, ceai.Maine dimi te duci la doctor si ceri trimitere la spital la medic de infectioase.E posibil sa fie o enteroviroza.Ai grija sa nu opresti diareea asa se elimina virusul.Sunt obligatorii niste analize,daca e virus se da un tratament,daca e bacterie altul.Trebuie hidratat foarte bine,ei pierd apa rapid.Daca nu vrea sa bea incearca sa-i dai cu lingurita.Alaptezi?Ai nevoie si tu de analize.Dar nu sta asa e foarte periculos.Eventual roaga-ti sotul sa mearga la farmacie sa-i ia niste saruri de rehidratare.Smecta doar dupa analize,altfel virusul este retinut in corp si pentru ca nu stii ce balaur reprzinta,poate da insuficienta renala sau hepatica.
Mare grija.Sper sa-l poti rehidrata oral,daca ajungi la perfuzie e aiurea tare.

sanatate.

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana14

va rog ajutati-ma!sunt foarte ingrijorata pentru k baietelul meu are diaree si nu stiu ce sa fac.dati-mi va rog un sfat

Da telefon la salvare sau oricarui medic ii stii numarul de telefon. Ii dai toate datele despre copil si vei afla ce sa faci.
Sanatate copilasului.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucillegrl spune:

ai grija sa il hidratezi (hidrasec),daca ii dai LP sa ii iei lapte antidiareic ( humana,milupa sau nestle )facut cu mucilagiu de orez si sa ii verifici temperatura ... apoi fuguta la medic ca nu e de gluma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CAMELIA28 spune:

Hmm, ce-ai vrea sa-ti raspundem?Zi si tu ceva: ce varsta are? E pe lapte peaf, papa san, cate scaune are pe zi, e la diversificare sau nu, a luat cumva un produs cu amoxicilina,are si febra, a facut vreun vaccin, ceva, ca sa ne putem da cu parerea din experienta noastra de mamici

Mami de gemenasi Luca si Marc 11 mai 2011

Mergi la inceput