copilul meu are diaree
va rog ajutati-ma!sunt foarte ingrijorata pentru k baietelul meu are diaree si nu stiu ce sa fac.dati-mi va rog un sfat
Raspunsuri
Andreea_AS spune:
Te-as putea indruma sa dai un telefon la salvare. spui ce are, varsta, simptomele. poti primi un sfat telefonic de la o persoana care este oarecum avizata.
Asta daca nu apare cineva intre noi care sa iti dea o parere avizata.
marius spune:
Dar ce varsta are?
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
laurenta spune:
acum o saptamana eram cu puiu meu la urgenta cu diaree.dar nu ai specificat varsta ........nimic.al meu are 10 luni si are cura lui dar al tau cat are?
eumada spune:
Incearca sa-l hidratezi..apa, ceai.Maine dimi te duci la doctor si ceri trimitere la spital la medic de infectioase.E posibil sa fie o enteroviroza.Ai grija sa nu opresti diareea asa se elimina virusul.Sunt obligatorii niste analize,daca e virus se da un tratament,daca e bacterie altul.Trebuie hidratat foarte bine,ei pierd apa rapid.Daca nu vrea sa bea incearca sa-i dai cu lingurita.Alaptezi?Ai nevoie si tu de analize.Dar nu sta asa e foarte periculos.Eventual roaga-ti sotul sa mearga la farmacie sa-i ia niste saruri de rehidratare.Smecta doar dupa analize,altfel virusul este retinut in corp si pentru ca nu stii ce balaur reprzinta,poate da insuficienta renala sau hepatica.
Mare grija.Sper sa-l poti rehidrata oral,daca ajungi la perfuzie e aiurea tare.
sanatate.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adriana14 va rog ajutati-ma!sunt foarte ingrijorata pentru k baietelul meu are diaree si nu stiu ce sa fac.dati-mi va rog un sfat |
Da telefon la salvare sau oricarui medic ii stii numarul de telefon. Ii dai toate datele despre copil si vei afla ce sa faci.
Sanatate copilasului.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
lucillegrl spune:
ai grija sa il hidratezi (hidrasec),daca ii dai LP sa ii iei lapte antidiareic ( humana,milupa sau nestle )facut cu mucilagiu de orez si sa ii verifici temperatura ... apoi fuguta la medic ca nu e de gluma...
CAMELIA28 spune:
Hmm, ce-ai vrea sa-ti raspundem?Zi si tu ceva: ce varsta are? E pe lapte peaf, papa san, cate scaune are pe zi, e la diversificare sau nu, a luat cumva un produs cu amoxicilina,are si febra, a facut vreun vaccin, ceva, ca sa ne putem da cu parerea din experienta noastra de mamici
Mami de gemenasi Luca si Marc 11 mai 2011