Proteste in tara

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

in acest context

cat de posibila ar fi o demisie!?
pur si simplu acceptarea unor alegeri anticipate...

parca nu imi vine sa cred insa nici in varianta aceasta
ar aduce ea rezolvare nemultumirilor generale??

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)

www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui BESTUTZA
Cred ca semnificativ ar fi ca toti sa iasa in dreptul strazii, blocului sau in apropierea caselor si sa manifesteze pasnic...

Toti care? Toti care se intorc acum de la ski? Sau toti care si-au umplut cosurile in hypermarketuri?

Oricat ar incerca infierbantatii opozitiei sa agite spiritele prin televiziunile lor isterice, tabloul general de-acum n-are nici in clin, nici in maneca cu tabloul ce-a precedat rasturnarea de regim din '89. Populatia nu va iesi in strada. Nu are motiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mai, eu am vazut un protestatar incadrat de jandarmi, izbit in plina figura de un bolovan. Banuiesc ca bolovanul ii viza pe jandarmi, dar...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Selene,dar ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin

Selene,dar ce?

Victime colaterale? Protestatarii neincadrati de jandarmi contra protestatarilor incadrati de jandarmi?

Niste tineri spargeau niste lazi din lemn. What for?

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

Citat:
citat din mesajul lui BESTUTZA

Da, interesant articol...

Eu la alegeri am fost suparata pe cei din STRAINATATE, CARE SE PARE AR FI DECIS!!

Am vorbit cu fratele meu in Canada si mi-am exprimat dezamagirea fata de modul inconstient in care s-ar fi votat acolo...

S-a aratat surprins si mi-a spus ca in localitatea unde este el, nu foarte mare,ce-i drept, aproape ca nu s-a stiut ca sunt alegeri...Din cunoscutii lui romani nu a mers nimeni la vot...
Si atunci?

Mami de viezurici:TUDOR-CONSTANTIN 9.02.2005, ILINCA-CRISTIANA 31.07.2006, DIMITRIE-DANIEL 21.04.2010
http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

nici dintre ai mei
pe cine zici ca esti suparata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Suporterii echipei Poli Timisoara au intrat în piata scandând "Ole, ole, noi urâm partidele", "PSD, PDL, toti se trag din PCR"

www.realitatea.net/proteste-la-timisoara-ole-ole-noi-uram-partidele-psd-pdl-toti-se-trag-din-pcr_904295.html#ixzz1jYV5PsTm" target="_blank">REALITATEA.NET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus
Suporterii echipei Poli Timisoara au intrat în piata scandând "Ole, ole, noi urâm partidele", "PSD, PDL, toti se trag din PCR"

Pai nu-i de mirare la cata adrenalina s-a acumulat in bietii suporteri de cand Poli nu mai joaca in liga. De juma de an nu tu stelisti, nu tu dinamovisti, nici rapidisti cu care sa te bati pe strazile Timisoarei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Din pacate eu nu cred ca democratia se apara cu demonstratii de forta.
2012 e an electoral, cred ca la vot se exercita democratia si nu asa. Romania nu mai este ce a fost acum 20 de ani !
Din pacate, acest gen de evenimente violente o arunca in trecut - exact ca si mineriadele.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Cred ca puterea si opozitia lucreaza la un scenariu comun din care posibil ca opozitia sa iasa “shifonata”.

Hai mai Deceneus, nu crezi ca mergi cam departe cu speculatiile? Mi-i si imaginez pe Ponta si Basescu stand tete a tete si consultandu-se cum sa traga mai eficient foloase de pe urma manifestatiilor si cum sa le imparta ulterior.

Are si scenarita asta limitele ei.

Mergi la inceput