Proteste in tara

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Cica o parte din studentii din Regie se vor alatura la orele 20 protestatarilor din P-ta Universitatii. Daca vor mai fi protestatari acolo, ca au inceput sa se bata cu jandarmii, care au adus noi efective (multe).

Printre protestatari au fost identificati, din nou, suporterii Stelei si Dinamoului. Ce cauta aia acolo, beats me.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Cica o parte din studentii din Regie se vor alatura la orele 20 protestatarilor din P-ta Universitatii. Daca vor mai fi protestatari acolo, ca au inceput sa se bata cu jandarmii, care au adus noi efective (multe).

Printre protestatari au fost identificati, din nou, suporterii Stelei si Dinamoului. Ce cauta aia acolo, beats me.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Da, sunt destul de incinse spiritele in piata, se pare ca sunt cam acelasi tip de huligani de aseara, o parte a manifestantilor prostesteaza pasnici in timp ce unii arunca sticle incendiare si pietre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiris spune:

Citat:
citat din mesajul lui madau

Mie mi se pare de neacceptat ca in 3 zile nimeni din Guvern nu a iesit sa spuna nimic. Nu mai zic de surogatul de prim ministru care azi s-a dus sa viziteze la spital jandarmul ranit ieri. Tara arde si baba, pardon Boc, se piaptana.... Mi-e sila...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Si mie mi se pare revoltator. Parerea mea este ca sunt depasiti de evenimente si nu sunt in stare sa-si dea seama ce ar trebui sa spuna in asa fel incat sa nu fie nevoiti sa demisioneze.

Si sunt destul de putine lucruri.....
Boc in declaratia de la spital a fost jalnic...

Edit: 300-400 de studenti din Regie au anuntat ca pleaca acum spre piata universitatii. Si-au pus banderole albe ca sa fie usor de identificat in piata si sa nu fie acuzati de violente facute de agitatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui balanta_tm
te rog explica-mi de ce crezi ca maine va sari euro de 4.4. Merci.

Simplu: slabirea sau caderea unui guvern nu este deloc pe placul investitorilor, cu atat mai mult cu cat alternativa este si mai proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

intrebare.... ce cauta jandarmii acolo?

http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

jandarmii nu sutn basescu si nici clasa politica. Nu jandarmii au distrus industria romaniei, nu jandarmii sunt de vina ca nu avem salarii decente cu totii si pensii si sistem sanitar cum se cuvine unui stat sanatos.

http://noideea-noideea.blogspot.com/2011/04/divort.html
http://noideea-deea.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui noideea
intrebare.... ce cauta jandarmii acolo?

Scrie-le celor de la Radio Erevan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramiris

Citat:
citat din mesajul lui madau

Mie mi se pare de neacceptat ca in 3 zile nimeni din Guvern nu a iesit sa spuna nimic. Nu mai zic de surogatul de prim ministru care azi s-a dus sa viziteze la spital jandarmul ranit ieri. Tara arde si baba, pardon Boc, se piaptana.... Mi-e sila...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Si mie mi se pare revoltator. Parerea mea este ca sunt depasiti de evenimente si nu sunt in stare sa-si dea seama ce ar trebui sa spuna in asa fel incat sa nu fie nevoiti sa demisioneze.

Si sunt destul de putine lucruri.....
Boc in declaratia de la spital a fost jalnic...

Edit: 300-400 de studenti din Regie au anuntat ca pleaca acum spre piata universitatii. Si-au pus banderole albe ca sa fie usor de identificat in piata si sa nu fie acuzati de violente facute de agitatori.

Ideea este ca noaptea e greu de identificat de unde s-a aruncat o piatra si cine incepe galcevava...

Iar cu banderolele albe...iar e greu de diferentiat dupa 2-3 ore de manifestatii...

Cred ca semnificativ ar fi ca toti sa iasa in dreptul strazii, blocului sau in apropierea caselor si sa manifesteze pasnic...

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

A zis cineva ceva de jandarmi? Sau nu ma prind eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citeam pe hotnews ca oamenii cer majorarea salariilor si pensiilor.
Offffffff, of,of.

Mergi la inceput