Prietene la bine si la greu - 154

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

va multumesc frumos fetelor pentru incurajari si sfaturi..
asa cum spune-ti si voi va trebui sa plece mai des de acum cu taica-sau, asa sper sa ii fie mai usor despartirea de mine cel putin 8 ore/zi
ea sta cu mamaie, iese cu mamaie afara fara mine, si asta ma multumeste pentru ca ea va sta cu mamaie cand incep serv.

Pirelia la multi ani, cu sanatate si noroc
multumim de cinsteala

monis5 o zi superba si tie si spor la treaba

carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian 13.09.1993

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

monis Sandra e bine. de obicei sta cu maica-mea cand sotul e la servici. insa sapt. trecuta a fost doar luni si marti de servici, iar saptamana asta intreaga are liber ( nu concediu) asa ca sta el cu ea. mai are seara cu trupele, insa atunci sunt eu acasa.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

dana, lucas e un scump, si noi tot cu forcosliping suntem, nici eu nu cred ca au trecut deja 2luni, am descoperit pana acum ca nu-i place cand beau lapte, mananc cartofi sau oua, ne pregatim de primul vaccin

pirelia savurat cinsteala, multumim si inca odata scuze de intarziere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

dana, lucas e un scump, si noi tot cu forcosliping suntem, nici eu nu cred ca au trecut deja 2luni, am descoperit pana acum ca nu-i place cand beau lapte, mananc cartofi sau oua, ne pregatim de primul vaccin

Raluca, mamica de doi baieti, Remus Andrei (8 nov '09) si Cezar Ioan (3 dec '11)

da, da, dupa lapte si Lucas reactiona urat. Noi primul vaccin il avem la sf lui februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

David cand ii spunca va merge la gradi...se bucura...dar raspunde ca va merge cu ila (mamaia), mama, tata, bebica, iga(eva) deci din martie ne gasiti pe toti acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Fetelor vin si eu cu o intrebare , a folosit cineva creme de la Phyt's si anume Crema oxigenanta Reviderm sau Fermitate si anti-imbatranire? Le recomandati? Trebuie sa-mi cumpar crema si parca as schimba ce am acum, dar nici sa-mi iau tzeapa nu-mi da mana
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Fetelor vin si eu cu o intrebare , a folosit cineva creme de la Phyt's si anume Crema oxigenanta Reviderm sau Fermitate si anti-imbatranire? Le recomandati? Trebuie sa-mi cumpar crema si parca as schimba ce am acum, dar nici sa-mi iau tzeapa nu-mi da mana
Multumesc!

mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

eu sunt pe gama bema acum care mi se par super, de alea de care zici tu nu stiu nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Eu sunt trista rau
Am fost cu Tudor la vaccin. Am vrut cu toata fiinta mea sa nu i-l fac. M-am framantat o groaza si cu inima indoita i l-amn facut azi, la aproape 3 luni( 2 luni si 3 sapt). Eram hotarata sa nu-l fac. Vorbisem si cu un avocat ( ca na, sa nu ma bata la cap in colectivitati gradinitele... ) .... m-am blocat insa cand am inceput sa derulam posibilele reactii ale celor din jur. pana la o varsta am fi fost noi, parintii intrebati, dar cred ca de la o varsta ar fi fost el intrebat si, mai mult, ar fi suportat constient reactiile celor din jur pentru decizia noastra. Asta m-a blocat. De asta nu am putu8t trece...
Sunt tare trista... extrem de trista... trebuia sa gasesc un raspuns si pentru asta....

Dincoolo de cele 1000 de reprosuri pe care mi le fac am si bilant de 2 luni si 3 sapt
7.100kg
64cm
Un gras si un lungan. Copil sanatos pana azi... sper ca deciziile mele in general sa nu strice prea rau ce natura facuse perfect

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Multumesc!

eu sunt pe gama bema acum care mi se par super, de alea de care zici tu nu stiu nimik

Raluca, mamica de doi baieti, Remus Andrei (8 nov '09) si Cezar Ioan (3 dec '11)

poti sa spui mai multe? un link ceva ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Eu sunt trista rau
Am fost cu Tudor la vaccin. Am vrut cu toata fiinta mea sa nu i-l fac. M-am framantat o groaza si cu inima indoita i l-amn facut azi, la aproape 3 luni( 2 luni si 3 sapt). Eram hotarata sa nu-l fac. Vorbisem si cu un avocat ( ca na, sa nu ma bata la cap in colectivitati gradinitele... ) .... m-am blocat insa cand am inceput sa derulam posibilele reactii ale celor din jur. pana la o varsta am fi fost noi, parintii intrebati, dar cred ca de la o varsta ar fi fost el intrebat si, mai mult, ar fi suportat constient reactiile celor din jur pentru decizia noastra. Asta m-a blocat. De asta nu am putu8t trece...
Sunt tare trista... extrem de trista... trebuia sa gasesc un raspuns si pentru asta....

Dincoolo de cele 1000 de reprosuri pe care mi le fac am si bilant de 2 luni si 3 sapt
7.100kg
64cm
Un gras si un lungan. Copil sanatos pana azi... sper ca deciziile mele in general sa nu strice prea rau ce natura facuse perfect

Mami fericita de Mihnea si de Tudor

Despre vaccin nu ma pronunt, am avut si eu framantarile mele dar am mers pe mana pediatrei, cred ca fiecare parinte decide ptr. copil. Insa aveti un bilant tare frumos, sa dea DD nici sa se prinda bolile de el si ma mearga totul ca pana acum. Si cand ma gandesc ca Vlad la fix 5 luni avea 7,300 kg, Tudor este un dolofan.
mamica framantata

Mergi la inceput