Prietene la bine si la greu - 154
Raspunsuri - Pagina 11
dankutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_80 Va dau si o veste proasta: Lumi e in spital cu Alexa, care din pacate are pneumonie interstitiala. |
Multa sanatate Alexei!
dankutza spune:
citat din mesajul lui monica_80 Si cum o problema nu vine niciodata singura, nu ca nu aveam o stare destul de blue, azi a murit bunicul sotului si acum ne pregatim de inmormantare. |
Condoleante!
dankutza spune:
citat din mesajul lui gabitza35 salutari ieri cand am ajuns acasa de ela srv, mucosul Dragos ardea , 40.1 rectal. am sunat salvarea , a venit acasa un medic care l-a consultat si ne-a trimis cu o salvare mai mare la spital. Acolo nu am facut mare lucru, un consult si o reteta. Are amigdalita pultacee si bronsiolita. Avem si antibiotic, aerosoli si siropele... Problema mea este administrarea antibioticului.... cu seringa il scuipa, se ineaca, urla, tipa, vomita... in lapte, suc il simte si tranteste bibe si urla... De mancat astazi mai slabut spre deloc.... Plus miorlaieli cam pe la 39 grade. Azi nu am mai depasit 39.3 cu toate antitermicele luate, dar nici nu sta sub 38 mult timp. Cica amigdalita asta da febra mare... asa o fi |
Multa sanatate lui Dragos!
Lumi_Richard spune:
Neata! Nu da nimeni o cafea? Mor dupa o cafea si o tigara
Suntem in spital,fetelor, cu pneumonie.... Am venit alaltaieri, pe la 13:30 noaptea. Alexa a avut o repriza de tuse de o ora- la fiecare 2 minute, nici nu mai putea sa respire si pareaca nu se va mai termina niciodata. A tusit,saracuta, pana a vomat....dupa,a continuat sa tuseasca... Nu am mai putut sa stau,si am fugit cu ea la spital. Cum a vazut-o, d-na doctor a si spus ca noroc ca am venit, ca avea probleme serioase de respiratie... Asa ca,internare!
Au si bagat-o pe Hemisuccinat(s-a vazut o diferenta imediat), analize,trecut pe antibiotic intravenos etc.
Starea ei este vizibil mai buna,doar ca ne-a spus astazi d-na doctor ca ar fi mai bine pt Alexa sa ramanem pana maine....
Ramonika spune:
offff Lumi, imi pare rau, sanatate multa Alexei.
macar sunteti la Arcadia?
PS: cafea iti dau cu drag, insa tigara n-ai sa vezi de la mine.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
laurairina13 spune:
Lumi, pup pisicoasa sa se faca bine si sa plecati mai repede acasa!
Si pe Dragosu cu amigdalita il pup, si Amalia a avut asta primavara, intr-adevar numa in febra 39-40 o tinea, cu antibiotic in vena am tratat-o, ca altfel nici nu ne-a lasat dr de garda care a vazut-o. De mancat nici atat nu manca.
Eu sunt fara chef de nimic, Amalia tot cu mofturi, mai e si asta micu care nu imi mai doarme asa bine noaptea, si dimineata a inceput sa se trezeasca prea devreme.. Mai sunt si cu moralul la pamant ca nu mai am acces la interzise si dulciuri.. Dar am slabit 1.5kg, asta e singurul lucru imbucurator, si am scazut in sfarsit sub 60kg, pragul meu psihologic
smaranditza spune:
Lumi, multa sanatate va dorim!
Noi ca de obicei, ne inscriem in tendintele modei la fulgusori. Si cum atatia sunt bolnaviori, bifam again! De data asta toti trei in afara de tati. Abia astept sa ajunga sotul de la lucru si sa mearga cu Timi la medic, ca toata noaptea a avut temperatura in jur la 39 rectal. Dora a inceput si ea sa stranute si sa tuseasca din cand in cand. Eu sunt fara glas. Vorbesc in soapta.
Simt ca o iau pe campii cu raceli cu tot.
Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta
simina_kin spune:
ooofff
nici nu pot spune "buna dimneata" ca nu-i buna deloc , la cati fulgusori bolnaviori avem. Sanatate multa Alexa, Dragos,Timi , si celorlati care mai au probleme!
Tina tu cum mai esti???
Noi , slava Domnului, suntem bine.Ne-am cantarit ieri, fata 15kg, eu 65kg. Ma mentin la greutatea asta de 1 an...1kg nu scad si eu,da oricum ma declar multumita,kg astea le aveam in liceu
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
monis5 spune:
neata
extra pentru mamici si o pt Lumi.
Multa multa sanatate tuturor, inclusiv noua ca si Iulian e racit, a 5 a zi azi, asa ca mergem la doctor diseara, iar eu... am luat si eu
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)
strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Nici nush de unde sa incep...
Sanatate multa tuturor fulgisorilor bolnavi.
Monica condoleante...
Ionela sper ca pana la ora asta ai confirmat participarea... stiu sigur ca o sa te descurci. Intrebari nu mai am in plus fata de cele spuse pana acum.
Raluci am trimis un PM...cand ai timp...
Noi suntem asa si asa...adik Andra e cu raceala pe trecute...a scapat usor fata de Mariuta, Alexa.... ca microbul se pare ca l-am luat din acelasi loc...dar sub forme diferite...partea proasta e ca s-a suprapus cu aparitia a 2 masele...deci n-a mancat mai nimik...dar a baut sucuri, ceaiuri si nectar...toata ziua. De ieri a inceput sa manance binisor..sper sa-i revina pofta de mancare inainte sa intru eu in panica. Tot de ieri a inceput si mie sa-mi fie rau...iar peste noapte s-a agravat treaba si azi ma simt naspa...imi curg ochii si stranut intruna...si abia pot vorbi....noroc ca tre sa scriu
Si mai am o problema...nu ne-am hotarat la nume si incepe sa ma streseze si asta...
Mami fericita de strumfita si 33+ cu Motzata