Gravidute cu tromobofilie - cap 9-
Raspunsuri - Pagina 16
dara76 spune:
Nu prea stiu cum se numesc analizele, banuiesc ca e vb de cromozomi, ca era o tipa la grupu' mthfr care constatase ca se nimerise bebe cu trisomie 7, nu era de la trombofilie cum credea ea. De-asta ziceam de analiza sarcinii, dar nu am idee exact ce analize se fac ca sa descopere.
27+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
MeAlex spune:
Nu stiu ce inseamna analiza cromozomiala a embrionului...aveti idee unde se face in Bucuresti?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
3 sarcini oprite in evolutie la 7 s, 9s, 9 s
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
sper spune:
La Genetic Lab.
Analize imunologice ti-ai facut? Imunofenotipare limfocite.
MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute(2 cu IA si una cu FIV)
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter+euthirox 25
O ultima incercare apr/mai 2012
MeAlex spune:
Sper, nu am facut.
Tratament sarcina 3: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
balanta_tm spune:
alex, se numeste cariotipul genetic al embrionului. In mod normal, orice clinica serioasa ar trebui sa il faca, dar am inteles ca pe la noi se face la cerere.
balanta_tm spune:
Uite, si cybele a facut analiza cand a pierdut sarcina la 8 sapt:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169657&whichpage=9
MeAlex spune:
Am citit acum. Cybele, heeelp! Ti-am trimis PM, multumesc anticipat!
pentru sanatos!
g_rainbow spune:
MeAlex, nu gasesc acu mailul ala, dar stiam ca la barbat se face cariotipul si pe cromozomul x si pe y, tot asa la <GeneticLab imi recomandase si mie cineva sa fac, oricum mai caut si cand gasesc iti spun. oricum poate reusesti sa faci acum pe embrion, eu cred ca e important
mi-am facut prima injectie
dara76 spune:
Am gresit eu, nu era de pe grupu' mthfr, era chiar cybele.
Stiu ca se mai fac analize si la Cytogenomic.
27+ Miruna Sanziana
*MTHFR C677T homozigot; PAI polimorfism 675 4G heterozigot; mutatia factorului XIII (G102T) V34L heterozigot // Clexane injectie 0.4 seara, Aspenter 2/zi seara, B12 metilat, acid folic metilat, Magne B6, Folowise, Cetebe, L-arginina*
danezza spune:
alex, recomad genetic lab .. vezi ca au si preturi si analize pe site parca.
Mie citogenomic aia nu-mi plac .. e ciudat la ei acolo .. treci printre pisici ..intr-o vila .. poate sunt eu mai nebuna.
in 36+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot