Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

pe post de cra cra las un filmulet cu Miru facand puzzle de 24 piese
https://picasaweb.google.com/104078581201597294756/FilmMirunaPuzzle

am pus la un moment dat aparatul pe un scaun de am filmat ca a apucat-o cheful de puzzle cand eu mancam.Asa ca nu e tot f clar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Bravo Miru! isteata fata si nici n-are nevoie de imaginea de asamblat!!!

Io s cu intrebari din nou...

vreau sa-mi schimb medicul de familie si nu stiu ce minciuna sa-i zic ca vreau sa plec de la ea...

o minciuna mai putin ofensatoare ar putea fi ca de la locul de munca am fost rugati sa ne inscriem la un doc anume cu care avem contract de medicina muncii... vi se pare plauzibila???

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

vreau sa-mi schimb medicul de familie si nu stiu ce minciuna sa-i zic ca vreau sa plec de la ea...

o minciuna mai putin ofensatoare ar putea fi ca de la locul de munca am fost rugati sa ne inscriem la un doc anume cu care avem contract de medicina muncii... vi se pare plauzibila???

--------------------------------------------------------------------------------------------

Neatza!

Intelesesem mai demult, ca daca vrei sa-ti schimbi medicul de familie, este de ajuns sa mergi sa te inscrii la un altul, n-ai nevoie de niciun fel de hartie de la doctorul vechi.
In cazul in care imi amintesc gresit, sau in cazul in care vrei sa-i spui neaparat ca pleci de la ea, poti sa invoci faptul ca te muti in alta zona si ti-ar fi greu sa ajungi.
Iti trimit un PM.

Miru felicitari!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Neatza!

Intelesesem mai demult, ca daca vrei sa-ti schimbi medicul de familie, este de ajuns sa mergi sa te inscrii la un altul, n-ai nevoie de niciun fel de hartie de la doctorul vechi.
In cazul in care imi amintesc gresit, sau in cazul in care vrei sa-i spui neaparat ca pleci de la ea, poti sa invoci faptul ca te muti in alta zona si ti-ar fi greu sa ajungi.
Iti trimit un PM.

Miru felicitari!

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

abia m-am mutat in noul apart si i-am zis ca e la 2 pasi... si vreau in continuare sa fie pediatra copiluluim, desi... ar fi o ipocrizie din partea mea sa apreciez serviciile ei pediatrice si sa-i pun la indoiala competenta cand e vorba de mine...
doar ca ma tot piseaza la cap cu problema mea "psihiatrica" (anxietate) si orice i-as spun ea pune pe seama acestei probleme si asa mi-am descoperit singura ulcerul, problemele ORL, s.a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

pe post de cra cra las un filmulet cu Miru facand puzzle de 24 piese
https://picasaweb.google.com/104078581201597294756/FilmMirunaPuzzle

am pus la un moment dat aparatul pe un scaun de am filmat ca a apucat-o cheful de puzzle cand eu mancam.Asa ca nu e tot f clar

Wow, Dastefa!
Am ramas muta, bravo Miru! Cata dexteritate si rabdare are!

La iris...dupa 3 piese....zboara puzzle-ul in toata camera, daca nu se potrivesc piesele din prima, dupa dorinta ei!
Noi avem de lucrat la perseverenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

Rux....

Cu medicul de famile .... e exact cum ti-a raspuns Mire...te inscrii la medicul pe care il doresti, nu e nevoie sa notifici actualul medic, nu e nevoie sa dai explicatii, decat daca doresti. Medicii schimba intre ei documente, fise medicale, etc...

Stiu asta, pentru ca noi am avut medicul de familie in bucuresti, pana la nasterea lui iris. Dupa ce s-a nascut ea, ar fi fost cam nebunesc sa merg pana la bucuresti pentru vaccinurile si masuratorile copilei, asa ca am ales un medic de familie din buzau, ne-am inscris cu totii la ea, si am procedat exact cum ti-am spus.

Cu plecarile Dianei.....da, asa e...am incredere in ea...Chiar daca imi tremura sufletul cand pleaca, nu e necesar ca ea sa stie asta. Eu vreau ca ea sa-si poata purta singura de grija, sa fie responsabila, sa-si asume consecintele unor eventuale greseli....
Si apoi....nu i-as rapi bucuria unei perioade atat de frumoase, doar pentru ca mie imi este teama pentru ea....
O pregatesc, o sfatuiesc...stie ca daca greseste....plateste....
Cam asa am gandit eu treaba asta, si sper sa si aprecieze ceea ce fac, pentru ca realmente nu-mi este usor s-o stiu expusa.
Dar face parte din procesul devenirii ei ca adult independent si responsabil, si eu consider ca este..."un rau necesar".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna!

LA MULTI ANI, IVAN!

Sa cresti mare si sa fii tot timpul sanatos, vesel si sa asculti de mama!
Bea, sa-ti traiasca feciorii voiosi si sanatosi!

noi ne-am intors aseara de la munte. nu am avut zapada. insa sunt bucuroasa ca am pus pt prima data patinele in picioare si chiar a fost mai usor decat mi-am imaginat. si uite asa am indeplinit deja un obiectiv pe 2o12

am ratat ziua Anastasiei dar am s-o sun sa o felicit!

N-am reusit sa vad filmuletul cu Miruna dar intru la noapte pe laptop sa l vad. oricum mi se pare super tare. si bobitza face puzzeluri..dar nu din 2R piese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

eu am frecat menta....am chemat-o pe tanti sa stea cu jiji sa pot iesi cu JM la o coffe sa putem discuta linistiti prb care sunt sa punem tzara la cale..sa gasim solutii etc...

intram intr-o cafenea de pe decebal...sa nu fie aglomerat si la un momendat vad multa lume etc...si pe unul cunoscut...cand colo era marutza sa faca o falsa...vine la noi...ne roaga sa ne mutam ca tocmai acolo o sa vina victima...etc...si cine frate...matracuca aia de ramona gabor...doamnee atatde inalta...si de slabaaaaaa.....si marutza despre care ziceam ca e plinut( de, tv-ul) e slab...adik normal...si eta asa am pierdut timpul pana s-a consumat farsa..de guracasca....si acu n-am chef de nik..cupilul doarme..la tv nu-i nimic de vazut..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

o da....foarte plauzibila....seful nostru...stapanul nostru si de... nu stricam relatia cu sefii...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Ruxita, pana la urma cum ai gestionat subiectul cu fumatul?

Alexia28 si eu imi amintesc de tine pt ca ai o fata Natalia Maria, nu? Si stiu ca si eu ma gandeam la numele asta....

...Doamne, ce emotionant a fost pe forum in perioada naasterilor...imi amintesc cum traiam alaturi de fiecare care trvuia sa nasca si cat de emotionata am fost eu de mesajele voastre cand mi-a venit mie randul si cum m-ati felicitat ca am ales cu inima numele fetitei mele...frumoase amintiri!
va imbratisez cu drag!

Mergi la inceput