Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!
Raspunsuri - Pagina 13
Ruxita spune:
SOS situation!!!
in liceul Elei e epidemie de rubeola! si a zis ca si ea are niste bubite si mancarimi... mergem la medicul de familie, dar nu stiu ce facem cu gradi... le zic ca s-ar putea sa avem focar? astept sa se manifeste dupa care zicem ups! ... sau dau telefon si zic ca nu mai mergem la gradi ca sa nu expunem copii la rubeola desi la el inca nu a aparut niciun simptom?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
noi inca mai facem misto cu "tanti mama lu'X...il lasati afara??!!" asa cum strigam cand eram mici la bloc.... si cu somnul....o sa se invete el...sper. Eu nu l-am lasat inca sa il adoarma la gradi, ca se infiinteaza maica-mea sa il ia la 12.30. Maine va fi mai bine! de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
daaaa..si noi tot asa..tanti mama lui......
ale1212xa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ruxita SOS situation!!! in liceul Elei e epidemie de rubeola! si a zis ca si ea are niste bubite si mancarimi... mergem la medicul de familie, dar nu stiu ce facem cu gradi... le zic ca s-ar putea sa avem focar? astept sa se manifeste dupa care zicem ups! ... sau dau telefon si zic ca nu mai mergem la gradi ca sa nu expunem copii la rubeola desi la el inca nu a aparut niciun simptom? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
eu zic sa mergi la dr in dupa-masa asta...si vezi care e situatia
si maine dimineatza dai un telefon la gradi si expui situatia..daca are Ela sau nu, daca a fost expusa...sunt convinsa ca iti vor spune doamnele de acolo daca sa il duci pe Kay sau nu.
Ruxita spune:
am citi despre perioade de incubatie 14-21 de zile la rubeola, 7-14 zile la rujeola... si Ela merge la scoala de 3 zile, din 22-23 dec. a fost in vacanta... deci am putea sa ne gandim ca totusi nu e rube sau ruje... dar mai bine sa ne lamureasca doctora...
si mai zice ca exista sanse minime sa contractezi boala prin contact indirect - persoane neinfectate sau obiecte... si daca ii separ si n-au treaba unul cu celalalt si la el nu se manifesta... (sunt contagiosi copii care au eruptii pe piele, inainte si dupa 5-7 zile)...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
atlantique spune:
Blue_flower este din Bucuresti. Eu am comandat la o dna de la noi din br care este pasionata de decorat torturi. Mi-a facut unul mic de proba (pe care l-am platit
) si a fost f bun. La noi nu sunt asa multe cofetarii si niciuna nu lucreaza fara aditivi, plus ca voiam ceva mai special. Eu o sa ii fac unul cu tom si jerry ca puiul meu este fan.
Si noi avem vreo 10 copii si adulti .....la dublu![]()
atlantique spune:
Ruxita, ma bucur ca atrecut cu bine prima zi de gradi!

Super tare cu "mama lui Caius", suna foarte bine!Si eu in parc sunt "mama lui Alex", altele sunt "bunica lui Ovidiu", etc.... cred ca este mai usor asa.
Imi pare rau de problemele cu rubeola, era fix ce iti lipsea ca sa fie ziua completa.
atlantique spune:
Multumesc, Nyny pentru primire si pentru aprecierea nick-ului!
Voiam sa iti zic ca imi place foarte mult subiectul cu "traznai si replici memorabile". Felicitari ca te-ai mobilizat sa le notezi

alexia28 spune:
Atlantique bine ai venit!Foarte frumoase torturile, mi-au venit cateva idei pentru ziua Nataliei din februarie, pentru ziua lui Tudor de sambata am ales sa fac eu tortul.
Ruxita parerea mea este inca sa nu spui nimic la gradi, s-ar putea sa nu fie cazul, nu este obligatoriu sa faca si Kay, mie prin octombrie mi-a facut Tudor rubeola iar Natalia nu a facut. in legatura cu gradinita te inteleg foarte bine, si eu am cam aceleasi temeri pt 'Dede' al meu. Oricum pentru prima zi s-a descurcat super.
Nyny problema cu dormitul la ore tarzii seara o avem si noi, pe Tudor il apuca si 24.00 treaz si la fel Natalia merge la gradi, el doarme dimineata mai mult poate si 9-10 iar pe ea mititica de abia o trezesc la 7.30. Sper ca se va regla programul cand va merge si el la cresa, vor fi obositi amandoi si se vor culca devreme.
M-au emotionat multe mesaje de aici, de cand sunt mama am devenit foooarte sensibila, le doresc sarcina usoara mamicilor de bb2, va pup si va doresc o zi frumoasa in continuare
decenuela spune:
bf...
sunt laudate cofetariile....maria...alice...
eu am comandat de la cofetaria ALTFEL....tort e iaurt cu fructe de padure si mascarpone...si a fost ffff bun..excceptand crusta aia de..cik martipan pe care ti-o face daca vrei figurine...
acum..nu stiu ce sa-ti zic...e frumos cel comandat...dar e mai bun unul fc in casa, daca iese..oricum ei acum nu pun mare pret peaspect...poate de pe la 3 ani....
sorina ![]()
![]()
...ink o dovada ca sunt varza....da, lady era
e scris asta de nu stiu cand...am uitat sa continui..am uitat sa trimit...am uitat ce mai vroiam sa scriu....:(
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...