Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!
Raspunsuri - Pagina 12
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_bz BF.. ![]() ...wow, 9 copii! Tare fericit o sa fie Dani, la petrecere!![]() ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
si creierii nostri vor fi varza...
inca nu ne-am hotarat....dar daca facem ceva, trebuie sa ii invitam macar pe cei apropiati....
Ruxita spune:
Fetelor, va multumesc mult pt sustinere si incurajari! M-au ajutat mult!!! De cand va "am" pe voi nu ma mai simt singura! Ceea ce e un lucu extraordinar!
sa zic update-ul de la ora 11... s-a lipit de un copil, asa da! m-am bucurat enorm sa aud asta (si aici mi-am amintit de fetita prietenei mele care atunci cand a venit o fetita noua la gradi prietena ei s-a jucat cu cea noua si seara a plans acasa si a suferit saracuta de ea ca ea cat timp n-a avut nicio prietena si a fost singurica si aia vine din prima zi si isi face prietene!!!)... au pictat... s-au jucat de-a culorile si Kay incerca sa repete dupa educatoare!!! (si cand ii zic eu ceva nici macar nu incearca)... cica il vor pune si la somn si pe la 4 pot sa ma duc sa-l iau... daca nu vor reusi sa-l culce ma vor suna... deocamdata nimic, cat le sun eu, ele nu ma deranjeaza... deci pot sa ma dezbrac si sa-mi iau ceva de casa, ca am stat pana acum pe stand-by cu telefonul langa mine...
am citit si articolul ala cu "mi-am uitat bebelusii" si incercam sa rememorez fetishoara lui in diferite ipostaze si sa le imortalizez cumva in stop-cadre... si asta am facut cam timp de-o ora... si abia astept sa-l revad si sa-l imbratisez si sa-l iau acasa!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
da, si eu imi amintesc ca cea primita cu suspiciuni a fost Lady!
atlantique, welcome!!! (mi-a scapat...)
--------------------------------------------------------------------------------------------
simplicity spune:
Eu sunt pe fuga, revin la schimbul 3
La multi ani Miruna! 

Sa fii mereu cu zambetul pe buze 

Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
nyny spune:

LA MULTI ANI MIRUNA !!!
Sa fii sanatosa si sa ai parte doar de fericire in viata !
Dastefa m-a lasat cu gura cascata Miruna cu puzzle-ul
. Asta da CRA... sa-ti traiasca printesa!
Unboticutz WB... sa-ti traiasca minunile
. Despre muscaturi... si noi am avut o perioada vara trecuta cu Mara. Am depasit-o (din fericire) cu multe multe explicatii, supravegheati aproape non-stop, intervenit la nevoie... am mai si 'pedepsit-o' uneori cand s-a lasat cu urme grave (musca atat de tare incat imi era frica sa nu ramana cu bucati de piele in dinti
) si se impunea o 'izolare' de cateva minute pt reinstalarea calmului. E drept ca ea era un pic mai mare decat e Rares al tau acum, avea 3 ani si jumatate si cat de cat n-am inteles cu ea.. si nu-l musca decat pe frate-su, cu noi nu avea nimic.
Simply felicitari pt examene si succes in continuare!

Despre timiditate... si Dav are momente cand lipeste de piciorul meu cand intalneste o persoana noua, dar are si multe momente cand socializeaza cu toata lumea... dupa cum e cheful
. Intrebai de lapte.. noi inca suntem pe Humana_junior.
Ruxita sa va fie cat mai usoara acomodarea cu gradi si cu serviciul. Asa cum spunea si Simply
, incerca sa te mai relaxezi un pic. Stiu ca iti este foarte greu sa faci lucrul asta dar cu siguranta ii transmiti si lui Kay emotiile tale si starea de neliniste. Fii barbata! 
Alantique bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca "Tzutzurelul"
! Ce nick interesant ai
. Si Daviducul meu face pp daca il pun la olita/wc, dar inca nu am curaj sa-l las fara pampers.
Bea ce dulce-i Adam

Dece si noi cu probleme seara la culcare
. Ne apuca si 23.30 cateodata si e nasol ca Mara se duce la gradi dimineata si nu se odiheste suficient, sa-i separ nu am cum, samd.. dar sa speram ca in curand lucrurile vor intra in normal...

Sorina
am mai spus, imi place mult atitudinea ta fata de Diana.

BF eu zic ca odata pe an merge si un tort mai putin sanatos decat cel facut in casa. Noi l-am comandat www.cofetariaalice.ro/" target="_blank"> aici si a fost deliciosss
. 
Sper ca n-am uitat nimic. Trimit ca l-am inceput la 10 dimineata...
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
azi e ziua cand m-am procopsit cu un nou nume "mama lui Caius" si am senzatia ca o sa raman cu el multa vreme de-acum incolo (toata viata?!), si suna cam in genul numelui "stifler's mum" sau "mama lui Stefan cel Mare"? ...
m-au chemat! ca n-au nicio sansa sa-l adoarma dupa multe incercari esuate... daca n-au paturi de 1.80 x 2.00!!! si nicio mama de gatul lui...
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui atlantique Miremia numele lui este Alexandru. Merci ![]() Blue_flower, uite poate iti place ceva de aici :http://www.viorica-torturi.ro/ Scuze, dar nu am reusit sa ascund linkul. |
Multumesc.
O fi din Bucuresti?
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Ruxita azi e ziua cand m-am procopsit cu un nou nume "mama lui Caius" si am senzatia ca o sa raman cu el multa vreme de-acum incolo (toata viata?!), si suna cam in genul numelui "stifler's mum" sau "mama lui Stefan cel Mare"? ... m-au chemat! ca n-au nicio sansa sa-l adoarma dupa multe incercari esuate... daca n-au paturi de 1.80 x 2.00!!! si nicio mama de gatul lui... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
noi inca mai facem misto cu "tanti mama lu'X...il lasati afara??!!"
asa cum strigam cand eram mici la bloc....
si cu somnul....o sa se invete el...sper. Eu nu l-am lasat inca sa il adoarma la gradi, ca se infiinteaza maica-mea sa il ia la 12.30.
Maine va fi mai bine!
Ruxita spune:
aaa, sotul imi zice "tanti mama lu' Nelutzu" ... deci asa se striga pe la bloc? N-am stiut!
m-am umplut de "wow-uri"... cica a fost foarte afectuos cu fetitzele... voia sa le ia in brate si sa le pupe... eu stiam ca dimpotriva ii displac fetele (nu in sensul ala) ca numai le impingea...
pana acasa mi-a cazut lat la datorie... aerul de-afara il anesteziaza in 5 min... sper sa rezolvam si cu somnul de la gradi ca in rest a fost super ok! N-a plans cand m-a vazut! si nici n-a parut prea dornic de-a pleca de-acolo... dimpotriva l-au scos in hol si el voia sa plece inapoi in sala de clasa!!!
pt party educatoarea ne-a recomandat o tarta cu fructe, nu tort! sper sa gasesc ceva la un pret rezonabil... ca iar nu mi-au intrat banii de indemnizatie si azi mancam paine unsa cu cutzitu...
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Multumesc. O fi din Bucuresti? de Daniel, n.01.02.2010Mama fericita |
sotul a fost in cap dupa o tortareasa dupa ce i-a vizitat site-ul... o fi tipa de care pomenirati? o sa-l intreb deseara...

de Daniel, n.01.02.2010