Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!
Raspunsuri - Pagina 11
Ruxita spune:
La multi ani Mirunica, fata frumoasa si desteapta! La cat mai mult bucurii si realizari! O copilarie fericita!
... deci s-a intamplat, l-am dus de-acasa... 
m-a pus naiba sa-i zic ieri ca azi il duc la gradi si ca acolo vor fi multi copii si ca se va juca cu jucarii noi si va face chestii noi... si culcat la ora 10 adormit in jur de 1... statea cu ochii deschisi si se uita in tavan... oare ce-o fi gandind in capsorul lui mic? ce-a inteles din ce i-am zis?
n-a plans la despartire... nu plange nici acum la o ora jumate... am sunat-o pe educatoare si a zis ca e bine, se joaca, a mancat...
ingrijitoarea mi-a zis ca daca azi nu va plange, sigur va plange maine... ca azi a fost ceva nou, maine isi va da seama de toata tarasenia si va plange... rari sunt copii care nu plang deloc, foarte-foarte rari!... eh, n-as vrea sa fie unul din ei... macar un pic sa planga! ca eu is fiarta in ceaun...
aaa, si era pe-acolo si un copil de 1 an si 5 luni... dus la gradi de la 1 an si 3 luni care acum mananca singur bine mersi!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ale1212xa spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui plateea![]() ![]() ![]() La Multi Ani, Miruna! Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si vesela, si sa-i bucuri pe parinti! ![]() ![]() ![]() Visez, visez... ![]() povestea unei pastai...numita bbTo |
subscriu

ale1212xa spune:
bea
de cafea...incepusem eu sa raspund si urma sa dau cafeau dar s-a trezit Dragos si nu am mai apucat
ruxita..asa-i..nici Dragos nu a plans primele 2 zile...apoi a inceput sa maraie...pana a dat in plans care a tinut vreo saptamana...asta in septembrie zic..cand am inceput
acum il duc din 3 ianuarie si plange in fiecare dimineatza..dar din ce in ce mai putin...sper intr-o luna sa ne acomodam de tot...asta daca nu mai trage vreo raceala si tre sa stea acasa...atunci o luam de la inceput..dar zic Doamne ajuta...are 2 saptamani jumate si nu a patit nimic pana acum..inainte dupa fix 4 zile incepeau mucii
si in legatura cu temerile tale..sunt normale...dar de exemplu daca pe Dragos nu l-am gasit niciodata iritat..neschimbat...sau nemancat...si tine seama ca la el in grupa cred ca sunt 30 de copii..
asa ca, virgula, curaj..o sa fie bine
gata pauza...revin la munci
o zi frumoasa sa aveti
decenuela spune:
rux m-au trecut toate cele cat am citit postarea ta....offfffffff...e grele...tu obisnuita cu el...din nefericire n-avem incotro....stii..ori bona..ori gradi...tot dupa munca il vezi....daca vei fi multumita de gradi...eu zic ca-i mai bine decat cu bona...sigur ea nu va avearabdarea ta...acolo socializeaza invata chestii noi..etc...
hai ca o sa fie bine
Mihaela,
de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
atlantique spune:
Ruxita,
Este greu pentru tine, dar trebuie sa te gandesti ca e o etapa care ar fi venit oricum. Pentru el va fi bine ca toti copii evolueaza foarte bine la gradi.
Sa treci cu bine peste ziua de azi!
blue_flower spune:
Am lipsit o gramada, scuze, dar...asta e jobul, viata si toate cele.
In primul rand, zic LA MULTI ANI pufilor a caror aniversare am ratat-o si un special LA MULTI ANI pentru Miruna!
Sa fiti sanatosi si frumosi la sufletel. Sa va iubiti parintii si viata sa va fie usoara!
Ruxita, cred ca e greu cu despartirea. Eu am experimentat-o cand avea Dani 5 luni si cateva zile....atunci am simtit emotiile astea...ma gandesc ca - asa ca o incurajare - ca trebuie sa te gandesti ca Kay e acum mai mare decat Dani la 5 luni....ca acum el poate manca singur, ca poate cere ce vrea, ca poate sa faca infinit mai multe lucruri decat poate un bebelus de 5 luni.....si ca sigur supravietuieste
...mai greu e cu inima mamei...dar na...trece, te obisnuiesti.....hai, capul sus si ai sa vezi ca o sa fie usor.
Simply- pentru ca am citit postarea ta....sa stii ca nu se supara nimeni. Eu apreciez fiecare postare de a ta, tu esti foarte sensibila si sufletista, Ariana are noroc cu o asa mamica. De asemenea, nu toate femeile sunt la fel, iar faptul ca Ruxita a scris ceva...nu inseamna ca s-a suparat...asa a gandit ea atunci.....na, zic si eu....ca sa zic ceva
.
Eu nu sunt asa sensibila....dar asta e alta poveste.
Eu parca am tendinta sa il imping de la spate pe fi-miu - metaforic vorbind - sa il las singur sa se descurce....nu am sentimentul ca il vreau in brate la mine, eu simt ca ....du-te singur, vezi ce se intampla...nu mi-e teama de el la gradi, nu mi-e teama decat de boala incurabila, atat....in rest il las peste tot...incepand cu imbratisarile cainilor si cu scormonitul in pamant....vrea sa se catere, lasa-l, cade...asta e, invata si poate nu se mai duce altadata....
Viata e uneori grea si dura si trebuie sa fii pregatit pentru asta!
Ma tot gandesc ce sa fac de ziua lui Dani....as comanda un tort din ala masinuta sau tren....sau e mai bun un tort facut in casa, ca e mai sanatos.....nici eu nu stiu ce sa fac.
Stiu ca s-au tot vehiculat pe aici nume de cofetarii care fac torturi la comanda....dar nu le mai stiu. Trebuie sa fac un mic research pe net.
Nici nu stiu cati copii voi chema....vreo 9 tot se aduna....![]()
Mai vedem, inca nu ne-am hotarat. Nici cu mancarea nu stiu ce sa fac, ca anul trecut am comandat de la catering si nu pot sa zic ca a excelat....iar timp de gatit nu am....mai vedem....desi trebuie sa ne hotaram rapid, in cateva zile.
gata, back to work.
pup you all.
miremia spune:
Neatza!

La multi ani Miruna!
Sa cresti mare, norocoasa si sa le aduci multe bucurii parintilor!

Rux
o sa fie bine!
Dece nu Sorina a venit in mijlocul conflictelor, ci Lady. Sper ca ne mai citeste din cand in cand si ca vom mai afla si noi cate ceva de BBX.
Atlantique daca ai de gand sa ramai alaturi de noi sa-mi dai numele intreg al lui Alexandru (in caz ca mai are si alt nume), sa-l trecem pe prima pagina.
_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
atlantique spune:
Miremia numele lui este Alexandru. Merci
Blue_flower, uite poate iti place ceva de aici :http://www.viorica-torturi.ro/
Scuze, dar nu am reusit sa ascund linkul.
tomaca spune:
La multi ani Miruna!
Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai mereu acea lumina deosebita in ochi care mie mi-a inspirat mereu o mare profunzime.
sorina_bz spune:
Ruxita...
...cred ca iti este tare greu, offf!
Mire, Dece...
...daaaa, cred ca era vorba de Lady...eu am aparut prin decembrie anul trecut, de dupa cortina...era o perioada tare frumoasa pe forum, atunci...
Bea...
de cafea! L-am vazut pe vorbaretul de Adam...

...e o scumpete de bebe!
BF..
...wow, 9 copii! Tare fericit o sa fie Dani, la petrecere!