Pufi de 2010 (57) - LMA Daria, Stefan, Madalina!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atlantique spune:

Multumesc de primire!
Noi inca nu mergem la gardi. Am fost cu el prin vara la acomodare si a fost ok, dar am amanat inscrierea pentru primavara acesta pentru ca educatoarea la care vreau eu sa il dau ia grupa mica abia atunci. Oferta de gradi este limitata la noi,nu exista decat una particulara care sa primeasca copii asa mici si cu pampers. Pana atunci o sa stau cu el, deci la mine s-a amanat reinceperea serviciului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

La Multi Ani, Miruna!

Sa cresti mare, sanatoasa, norocoasa, si sa-ti bucuri mereu parintii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

WOWWWWW ana g gravi????????
eu nu am stiut.
ce frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!
urmeaza o perioada grea, dar frumoasa!

ai grija de voi1si daa du-te la medic please!!!!!!!!!!!!!!!!!

atlantique bine ai venit.cum ai putut sta atata timp dupa cortina?cred ca innebuneam sa nu scriu macar cate un mesaj.........si cati au mai invatat de la noi hohoooooooooooooooooooooooo

sper macar sa ne multumeasca intr-o buna zi......:)

bine ca v-am fost de folos!

simply

ruxita bafta la kay la gradi!!!!!!!!ioiiiiiiiiii

http://www.youtube.com/watch?v=XFZFupfG5vE&feature=youtu.be

Adam povestind........

Mergi la inceput

La Multi Ani Miruna!

Iti doresc tot binele din lume, esti deja frumoasa si desteapta si ai toate calitatile unui om deosebit...

Mergi la inceput

Neata!
cafea cine doreste??????????ca eu nu beau..........

ma duc sa mai dorm..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui atlantique

Buna!

Ne primiti si pe noi in grupul vostru? M-am hotarat sa ies de pe cortina pentru ca sunt aici de vreo 2 ani si jumatate, de cand eram insarcinata cu puiul meu, Alex si va citesc aproape zilnic.

bine ai venit!

de ce nu ai indraznit pana acum? hai spune-ne despre tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza...sarumana de coffe, bea...dak era si o bunaciune de praji din alea de faci tu....mmmmmmmmm

atlantique....bine ai venit printre noi si...woooowwww...de fapt niciodata nu e prea tarziu....sa-ti traiasca marinarul si sa ne auzim la cat mai multe mesaje..
nu stiu de ce cand am vz nick-ul tau...tot imi vine sa-ti zic..titanic...asa ca la cat de zuza sunt sa nu te superi daca in viitor o sa mai scap...porumbei...

sorina...nu mai stiu de celelate fete , dar imi aduc aminte de tine ca ai fost primita in forta...ai picat in timpul unui conflicat, ca sa zic asa...si mai stiai si ogramada despre fiecare dintre noi :))....

rux..sorry....eu cred ca fiecare dintre noi, in momentul cand va veni momentul sa dam puii la gradi va trebui sa-si ia o marja...aka intai 4 ore..apoi mai mult....de fapt nu stim cum vor reactiona..la noua situatie...dar speram ca va fi bine....

eu sunt intr-o oboseala continua de cand am inceput anul si nu stiu de ce...seara rar adoarme jiji inaintea mea...ma pun langa el si incep sa insir toti cunoscutii care drm la ora aia...etc.apoi frichineala...si in final ma intorc cu spatele la el...si asa raman....

e haios la ce dume scoate zilnic din el...cum poceste cuvintele...si ma distreaza de mor...

sa aveti o zi super...

LA MULTI ANI , MIRUNA! SA FII SANATOASA, CU NOROC SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA FRUMOASA

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI MIRUNA! SA FII SANATOASA, SA AI MULT NOROC SI O VIATA FERICITA !

Mergi la inceput

Multumesc de cafea Bea si de primire! Sa iti traiasca uriasii si sa sa creasca mari si sanatosi!
Am vazut filmuletul ca Adam.....woooooow... cand ii vad asa mici si frumosi... mi se face dor.
Nu numai ca am stat dupa cortina dar am mai trimis ceva persoane acolo V-am facut reclama de-o gramada de bani
Ale1212xa merci, nu-i vorba ca nu am indraznit, doar ca nu mi s-a parut ca as avea ceva de adaugat, toate pareati sa stiti de toate.
Dece, multumesc! Mai degraba "tzurtzurel" decat "mariner", c-a venit pe un viscol groaznic...iar marea era inghetata.
Iar cu porumbeii...poti sa dai drumul la tot stolul ca nu-i bai!

Nu stiu cine a zis pe aici ca ne dorim continuu sa vorbeasca f corect, sa faca una sau alta dar este o perioada cu care nu ne vom mai intalnim....
Al meu,v-am spus, are nevoie de translator de cele mai multe ori....de ex la gargarita ii zice "didia", cantat, asa....
Acum cateva zile spunea ca "imana" bate "bum, bum, bum" si mai tarziu cand nu si-a mai amintit a zis ca face "poc, poc". ....si spune la "de deochi" "puuu, puuu, oti" ......si eu ma uit si ma minunez in fiecare zi de el!

Sa aveti o zi ....calduroasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

La Multi Ani, Miruna!

Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si vesela, si sa-i bucuri pe parinti!

Mergi la inceput