Strugurasi de Sept-Oct 2011 *23*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata,


Inutsa, e boier mare Teo. Si plimbat si leganat si hranit :D
Si eu mai recurc la asa metode cand e agitata pitica. dar de obicei dupa ce am mufat-o pot sa ma asez
Eu cand aud "I-am dat si e foarte bine" ... Pai efectele unei greseli se pot vedea peste zeci de ani. Cum poti sa spui k e bine?

Sei, si eu mor de placere cand alaptez picea.
Zilele astea am citit despre cazuri de copii bolnavi, am vazut si un film in care mamica si-a pierdut bebelusul de 10 zile (in realitatea i-a fost furat) dar toti ii ziceau k a murit in incendiu si l-a gasit peste 6 ani.
In fine, ce vroiam sa spun este ca este un miracol sa o am pe Maia langa mine si sa fie sanatoasa.

Ce le-au zis-o Lali . Eu cred k era sa spuna asa la orice fel de job... faza cu cititi pe net si va credeti specialisti.





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Neata fete dragi!!
Ce frumos ati mai scris voi pe aici. Lali te pup si eu
Lena multumesc mult pentru link, arata bine coverul, cred ca o sa iau de la tipa asta ca e si convenabil ca pret.

Noi am fost la vaccin aseara. Mariuca a fost foarte curajoasa, nu a plans deloc-deloc. Nu a facut nici febra, locul vaccinului abia daca se mai vede, a dormit bine aseara, intre noi in pat, m-am trezit cam din ora in ora sa ii iau temperatura dar ea a dormit fara nicio grija.Sper ca am scapat cu bine si de data asta.

Mamica fericita de Maria Alexandra (20.09.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

ehe...despre alaptare. Mi-am dorit mult de tot sa alaptez. La inceput a fost un chin ! Mameloene de silicon, bebe puturos, cu icter...
imi zicem: macar o luna sa il alaptez, apoi macar 2 luni, macar 3.... Acum imi doresc sa il alaptez cat mai mult.
Cea mai mare satisfactie a mea ca mama a fost cand am renuntat la mameloanele din silicon si am alaptat puiutzul direct de la san !
Nu pot uita acele momente !!!

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Ionela, am o intrebare , stupida de altfel, insa de vreo saptamana ma gandesc daca sa intreb au ba..
Citind acum duverse bloguri de diversificare, am dat si peste articole care sustin infocat alaptarea ( si ma bucur, eu nu o sa pledez in fata altora pt ca nu sunt genul, insa de voi mai avea 10 copii o sa ma lupt sa alaptez pe toti), in care se zice ca pt a avea lapte suficient e indicat sa pui copilul in prima ora la san, sa nu se invete cu biberonul, sa nu ii dai biberon pana vine laptele, ca LP la inceput ,strica sansele de a avea lapte..
Ei intrebarea mea e : Elena dupa cum stii in primele aproape 30 h nu a stat cu mine, apoi a stat 24 apoi 30 iar nu a stat cu mine.. ma gandesc ca in timpul asta a mancat ceva, la alaptat nu mi-au adus-o, cum e posibil sa nu fii luat biberonul in aproape 3 zile de LP ? e posibil sa nu ii fii dat cei din maternitate sa manance atatea ore?
Nu e neaparat relevant raspunsul insa de cand am nascut m-am gandit de f multe ori la asta... mai ales ca vedeam ca alti bebei nu mai voiau titi la 6-8 h de la nastere, ca facuera deja cunostinta cu biberonul.

Cea mai fericita de Elena (24.08.2011)



In unele spitale se da glucoza, nu LP. Poate i s-a dat glucoza...Nu stiu in ce forma se da.
Cert este ca atunci cand am nascut-o pe Maya, am facut crize pana mi-au dat-o in salon, desi nu aveau voie, nu se practica, tocmai pt a o pune la san si a-mi stimula lactatia. Am infometat-o rau mititica 3 zile, pana mi-a venit laptele serios...nu i-am dat decat o data LP, le-am rugat pe asistente sa-mi aduca, pt ca era 2 noaptea, nu aveam lapte, urla si nu se mai oprea de ni stiu cate ore...
Si se pare ca i-a prins bine infometarea, ca ii facea o placere sa stea la san...:)

Astazi Sasha a ras in hohote pt prima data.
A facut kk (s-a reglat, face zilnic, ieri chiar de 2 ori), l-am dezbracat si l-am gadilat si a ras asa de frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ia uite Iasi-ul ce matinal este!

Innutsa nu stiu fata cand imi iau numar de orange,ca uit mereu,si cand ii zic la sot sa imi ia,zice ca ala imi mai trebuie,nu imi ajung voda,cosmote,rds mobil si rds fix...

Oana maai,nu mi-ai furat autostrada,ma ajuti la construirea ei. Ma bucur ca mama ta te sprijina. Si mama ar fi facut la fel ,stiu de cand a nascut sora mea cum ii dadea sfaturi,dar daca sora-mea o contrazicea , asculta cu interes ce spunea si nu contrazicea decat rar. Si ii chema la ea pe sora-mea cu cumnaatul,sa stea ea cu fetita si ei sa mearga la discoteca(sora-mea si cumnatul avea 16,respectiv 19 ani cand s-a nascut nepoata mea.erau copii cu copil,dar copii responsabili).

Revin,ma suna matusa,tot din Iasi


Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

referitor la diversificarea timpurie sustinuta vehement de mame si soacre, ganditi-va ca ele asa au fost educate. Diversificarea timpurie a fost sustinuta inclusiv de medici, pentru ca bietele mame aproape ca nu aveau concediu de maternitate... Azi lucrurile s-au schimbat. Ele nu inteleg asta.

It's a boy !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Edit,a invatat Paul sa umble la Mozilla,a dat inapoi si a retrimis mesajul.
Mikka,pupici la curajoasa.
Lena,la mine rasasre soarele mai repede,ca sunt putn mai la est cas tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:


Eu inca nu am nici o amica pe care sa fi trebuit sa o conving. Dar daca o sa fie cu siguranta o sa incerc. Daca o sa mi se dea peste nas o sa ma retrag...
Vreau sa fac acest lucru pentru ca la randul meu am avut multe de invatat de la voi

Sincer eu in timpul sarciniii nu m-a gandeam deloc la acest aspect (pana sa intru pe forum). Adica era o ceata in sensul ca nu ma gandeam o sa ii dau LP sau LM, pur si simplu nu m-am gandit ce o sa fac... poate ca eram cu capul in nori.
Nu stiu cum era sa ma descurc daca nu citeam, vedeam filmulete etc, dar cu siguranta nu mai bine decat m-am descurcat. Datorita filmuletelor mi-am pus pitica la san singurica chiar data asistentele spuneau ca e prea devreme (din cauza operatiei si anesteziei). Dar nu aveau dreptate, pentru ca eu am intrebat anestezistul daca pot pune bb la san si el a spus ca da, nu e nici o problema, la fel au spus si asistentele care mi-au dat "painkillers" :).
Ma gandeam... cat de nasoala faza poate sa fie, sa trebuiasca sa ma ascund de asistente cand imi alaptez copilul. In sensul k stateam pe ace, k daca intra o sa comenteze de ce am pus copilul... (asta fiind prima alaptare, in care trebuia sa imi alint bebelusul nu sa stau cu ochii la usa)... that;s really lame :(.
Off daca as fi acum, ce le-as arata eu lor. Lasa k imi iau revansa la urmatorul bebe
Prima alaptare care nu o sa o uit niciodata este cand m-a ajutat sa ma asez comod o asistenta mi-a pus perne peste tot si Maia statea broscuta pe burtica mea cu sanul in gurita si papa. A fost bestial, nu pot sa exprim in cuvinte....
Pana atunci stateam in pozitii destul de precare si ma durea spatele sau operatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Mikka, cu mare placere .

Lali, normal ca suntem matinale, la noi rasare soarele mai devreme

Ma duc sa calc o tura, cat doarme pitica :P... off ce m-as baga langa ea in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Lali , ne-am vorbit pe aici pe la iasi! Unii cu manifestatiile altii cu forumeala

Oana mamica fericita de Maria Ecaterina 18.09.2011

Doamne iti multumim!

Mergi la inceput