Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***

Raspunsuri - Pagina 37

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Barbatu-meu e fericit ca a depus el nu stiu ce dosar in programul "Casa verde" si ne-au aprobat dosarul, desi nu ne facusem nicio speranta, pur si simplu am mers pe principul "incercarea moarte n-are", asa ca o sa ne acorde statul o finantare de 6.000 RON sa instalam panouri solare pentru incalzirea apei. Ma bucur si eu, in ton cu consortul, desi nu prea stiu cu ce se mananca toata treaba

Superrr !! felicitari sotului intreprinzator !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Bianca ce suvite iti pui? din alea cu crosheta? ce culoare? pe ce baza?
Sau, mai bine, pune o poza!
Sa-ti iasa ceva admiro-invidiator!
Copilul tau mortal e tot la bunica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca ce suvite iti pui? din alea cu crosheta? ce culoare? pe ce baza?
Sau, mai bine, pune o poza!
Sa-ti iasa ceva admiro-invidiator!
Copilul tau mortal e tot la bunica?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Pai mi-am luat niste pudra decoloranta (nu intrebati de marca ca nu stiu), mi-am pus un sac de gunoi in cap, si apoi mi-am scos cateva suvite de par cu croseta (nu am avut croseta asa ca am folosit penseta).

Am pus preparatul si l-am lasat putin astfel incat sa nu iasa foarte decolorate suvitele ci doar sa fie o nuanta mai deschise. M-am si spalat pe cap...o sa vad maine pe lumina care e treaba.

Copilul meu e tot in deplasare si a zis ca nu vrea sa vina acasa. O sa ma duc maine seara sa vad cum il ademenesc ca e prea ordine in casa:))

Mergi la inceput

Si eu am avut mai multe anestezii generale si fara niciun efect secundar, la nastere am avut din aceea in coloana si mi-am miscat capul intruna, ma uitam sa vad cat imi e tensiunea care tot oscila si tot asa nu am avut niciun efect secundar !!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, mie imi place Italia mult, cu toata mizeria de pe ici-colo, are un farmec numai al ei. Eu am fost la Roma, la Napoli si la Capri, ultima dintre destinatii fiind unul dintre locurile mele favorite, acolo as vrea sa traiesc.

Nu ti-ai ales deloc rau locul in care vrei sa traiesti, nu am fost in Capri dar am ramas cu gandul la el dupa ce am vazut pozele prietenei mele care merge de cativa ani acolo !!
Fain de tot
Tu cand ai fost pe acolo ?

Mergi la inceput

Pisigri, ti-ai inaugurat cizmele pe-afara? Ceva reactii? Cum le-ai asortat?

PS. Asta cu "pe-afara" e pentru ca eu obisnuiesc sa ma falesc prin casa si-l disper pa Jambo intrebind "ASA-I ca sint faine/mortale/dementiale? N-are nimeni ca mine!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ilinca, si la noi nu-urile (unele) au cam acelasi rezultat, dar eu plinsul fals si chinuit nu prea il gust/tolerez, ba din contra, imi sare tandara mai rau . astept sa inteleaga si Pisilinca chestia asta

No daca ma enerveaza ceva atunci plansul chinuit si fortat ma scoate din minti
Si tanguiala ma enerveaza

Mergi la inceput

Bianca, ce mi-ar placea sa ma auto-invit la tine la...ce-mi dai! Nu conteaza ca fumez pe balcon

Tocmai am terminat niste chiftele -din care Jambo va minca de 2 ori la prinz ca n-am chef sa ma auto-seduc olfactiv cu carnarii in zi de barabule- si prima zi de dieta. Foame nu mi-e dar am chef sa socializez! Fare copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Bianca, ce mi-ar placea sa ma auto-invit la tine la...ce-mi dai! Nu conteaza ca fumez pe balcon

Tocmai am terminat niste chiftele -din care Jambo va minca de 2 ori la prinz ca n-am chef sa ma auto-seduc olfactiv cu carnarii in zi de barabule- si prima zi de dieta. Foame nu mi-e dar am chef sa socializez! Fare copii

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Am apa, fructe, tiramisu, seminte si niste vodka buuuna.

Fumam amandoua in casa ca doar sunt singura si stam ca fetele...

Mergi la inceput

Oki, apa si licoare d' aia buna.
Nu stiu daca am spus dar, indiferent de dieta, la paharul mei de vin eu nu renunt si, pentru o seara, pot sa ma prefac ca vodca e vin

PS. Nu prea pot sa ma prefac ca sint acolo: il aud pe Ian cum ii cere lui Jambo al...4-lea iaurt iar tv-ul merge la max in bucatarie pe ceva canal ce comenteaza (cam multi de "ce ca co", stiu ) manierele protestatarilor.

Mergi la inceput