Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Kea si tu ne-ai lipsit Keutu se comporta asa din cauza fratiorului? Am si eu ceva e
emotii legat de asta, dar sper sa trecem cu brio. Ce face Keutu 2? Nu ne pui ceva poze?

Roro foarte faine pedepsele. Doar ca sunt crunte, intr-adevar si o vrem pe Ina pe-aproape. Eu sunt sigura insa ca va fi ok in lupta cu kg.

Anamariame te-ai uitat la emisiunea de care ti-am povestit?

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ce ma distreaza Novus cum nu uita nimic!!!

Kea, ce ma bucur sa te "vad"
Si eu imi aud destule de la destui ca sint permisiva si datorita mie copilul e rasfatat. Pe mine nu ma afecteaza pentru ca eu cunosc relatia mea cu Ian si stiu ca e un copil bun. Cel mai bun Dar, recunosc, in ultima perioada, este mai "violent" si lucram la asta pentru ca nu-m place MIE si EU consider ca nu e ok pentru el.\Ce face cel mai mic Keut?
Vacanta cu socrii?
Desi, daca va ajuta cu copiii si daca tie iti face placere asta, poate nu e o idee chiar asa rea! Eu cu ai mei -socri- sigur nu as face fata dar fiecare isi cunoaste "marfa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Olga- Mie nu imi placea ciocolata pana la sarcina cu Anastasia. Era ultimul dulce, pe care as fi pus mana de pe un platou cu dulciuri. Atunci nu stiu ce s-a declansat, ca mi s-a parut brusc cea mai minunata chestie de pe lumea asta.

Ina- Am uitat hainele din lista.
Eu nu cred in "penalizari".
M-am jucat nitel, doar ca sa te fac sa cugeti la cate "bucurii" ai tu intr-o zi pe langa mancare, asa ca poti sa ajustezi linistita la capitolul asta ca iti raman o groaza de chestii pentru sufletul tau de facut.
Eu sunt pentru adaptarea a ceea ce mancam cu starea sufleteasca. Tu acum esti pregatita mental pentru dieta, as aca da-i batatie si nu fii suparata pe tine, daca intr-o zi dai in balarii, ca maine o iai de la capat.
Nici cantarirea la o saptamana sau 4 zile nu poate fi batuta in cuie. Ce te faci, daca tr sa te cantaresti, taman cand esti intr-o anumita perioada si cantarul iti arata cu 2 kile mai mult...
Nu mai avem 14 ani si ne stim corpul, asa ca nu-ti ramane decat curajul sa-ti spui "start".

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Ina tu tot la Rina ai ajuns...
care ti-e target-ul? Cat vrei sa dai jos si pana cand?

Sincer, mie mi se pare cea mai tare "dieta" pentru ca tot timpul mananci ce iti place.

E ok prin permisivitatea ei dar nu e un "stil" pe care il pot impune familiei si ma incurca zilele de post ale lui Jambo: el posteste cind am eu carne si eu halesc cartofi cind lui si lui Jamborello le fac orez cu lapte

M-am propus sa tin...90 de zile!
Mai exact, pina inainte de Paashte: 14 aprilie.
Targhet: pina arat...satisfacator imbracata dar io sper sa dau jos...8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

V-ar enerva tare daca dau raportul aici in legatura cu kilele topite?

Te rugam sa dai raportul.

Si o rugam pe Novus, si pe aceasta cale, sa nu mai zica de punga cu covrigi de Buzau si nici de melci si alte batoane

Da Inapreda, raport zilnic aici !!

Bine, bine Bianca, da de clatitele fetelor nu zici nimic ,ai ?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Pai de clatite nu zic nimic. La clatite trebuie sa muncesti pana sunt gata. Covrigi, melci ai alte merdenele iti iei de la colt de strada. Simple as that!
In plus clatite faci o data pe saptamana daca vrei sa mananci clatite. (sau chiar mai rar) dar tu in fiecare zi bagi meniu d-asta de se pune cate un colac pe burta, cate o sunca pe cur...

Mergi la inceput

Nimanui nu-i place Italia?

Mergi la inceput

KEA, bine ai venit!
Era sa te intreb cum il cheama pe Keutu 2 dar imi aduc aminte de motivatiile tale. Te intreb insa cat are. Stiu ca par nesimtita insa zilele trecute ii ziceam unei cunostinte ca ce baiat mare are crezand ca are deja 4 luni...mi-a spus ca face 6 luni intr-o sapataman. Eu cu timpul sunt varza.

INA, vei slabi! Iti faci prea multe griji pt meniul familiei. Tin minte ca data trecuta te-ai descurcat bine.

Mergi la inceput

Citat:

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Ba da. Mai putin oamenii. De fiecare data cand am trecut prin Italia vroiau romanii de acolo sa ne "faca" cu ceva.

Noi o sa fim la Roma cateva zile la sf lui martie. Cadou de ziua lui Vladimir: il plimbam cu avionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Sincer, pe mine nu stiu de ce nu prea ma atrage...

Olga, mamica lui David iepurasul si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:

Citat:

V-ar enerva tare daca dau raportul aici in legatura cu kilele topite?

Te rugam sa dai raportul.

Si o rugam pe Novus, si pe aceasta cale, sa nu mai zica de punga cu covrigi de Buzau si nici de melci si alte batoane

Da Inapreda, raport zilnic aici !!

Bine, bine Bianca, da de clatitele fetelor nu zici nimic ,ai ?!

Pai de clatite nu zic nimic. La clatite trebuie sa muncesti pana sunt gata. Covrigi, melci ai alte merdenele iti iei de la colt de strada. Simple as that!
In plus clatite faci o data pe saptamana daca vrei sa mananci clatite. (sau chiar mai rar) dar tu in fiecare zi bagi meniu d-asta de se pune cate un colac pe burta, cate o sunca pe cur...

Zici tu ca tre' sa muncesti pt clatite ? doar in zona mea sunt vreo 4 ''clatitarii'' asa ca e ca la patiseriile mele mai nou

De shaorma am voie sa zic ?? ca am mancat una tare tare buna

Mergi la inceput