Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***386***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Nici ca se putea mai bine. eu sunt fan clatiteeeeeee, se stie!

vreau si eu la soareeeeeeee, dar lasati-ma sa ma bucur de ghiocei si margaritare(preferatele mele)!

Faza cu vasul e de rasu-palnsu, capitanul parasind printre primii vasul, in lok ULTIMUL-Exceptia care intareste regula, croaziera ramane croaziera nene!!!!!!!!!!!!

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Fetelor, eu va servesc cu clatite pe langa cafea, am fost matinale astazi si prima data asta mi-a cerut Eva, asa ca ne-am pus amandoua pe treaba. Eu nu ma ating de ele, pentru ca al meu cantar a fost un nesimtit in aceasta dimineata (el, nu eu, da? )

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

si acum spun frumos buna dimineata si ma prezint la cafea si clatite

pe mine ma "bucurat" in dimineata asta cantarul ca totusi mi-a aratat 1 kg mai putin fata de inceputul saptamanii precedente (asta dupa 2 zile cu ochiuri si carnati de casa si varza murata cu ulei- acum nu mai poftesc la asa ceva crec ca vreo 3 luni)

astazi nu stiu ce fac - zi de lactate sau vraiste ca nu m-am horatat inca, de-abia am baut cafeaua

eu raportez un wk ohihnitor si nu prea (cred ca am dormit 8 ore in total
sambata m-am enervat la teatru ca... sunt prea mult oameni mari in sala
dar am putut sa pupacesc pisikul care chir are asa un super aer de proaspata graviduta (nu ca s-ar fin ingrasat)
la patinoar am constatat ca reducerile mele erau chiar pe bune asa ca acum fac mai departe planuri pentru patine

aaa, si am mai descoperit ca ne place veronica (maria mirabela - nu prea, sau poate era obosita)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Neata gagici!

Ninge tare frumos si la noi, pacat ca asta mica a mea inca nu se simte bine asa cum am crezut, ca sa putem sa iesim si noi la sanius . A facut iar febra, iar diaree, astept sa ma sune dr sa ma duc sa o vada un pic ca ceva nu-i in regula clar, asta nu-i doar o simpla indigestie.

Floric, felicitari

La multi ani Chatonel , sanatate si cat mai multe bucurii

Fetele petrecarete vrem poze

Woaw, Anaan pe Andrei il dai direct la liceu in ritmul asta A mea habar n-are nici litere, nici cifre si nici vreun interes in acest sens nu are

Amalia

Mergi la inceput

alexandra - poate ar trebui sa-i faci analiza la kk
desi la cum povestesti pare a fi mai mult ca sigur un virusake burticesc
tin pumnii sa treaca repede

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

pupacim andreiul studios - parca vad ca peste vre-o 5 ani discutati pe marginea mamuthului

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Chato- La multi ani!
Daca faci minunea sa ne transporti pe insula, fa-o pana la capat adicatelea da mai tare cu bagheta aia sa aratam si corespunzator.

Eu raportez incetarea vomitaturilor si sper sa fie serioasa pana la capat ca diseara are dans ( si Alex pian in ac timp).. N-am mai apucat eu sa va zic, dar martea trecuta a rezistat cele 45 de min regulamentare si de atunci merge prin casa numai pe varfuri(profa nu face asa ceva cu ei, dar cine stie ce-si imagineaza ea acum).

Ilinca- E tare Phiphi cu jumulitul firului. Inseamna ca o deranja si a actionat.

Eu m-am gandit numai la Ramona, cand am vaut vaporul intr-o rana si la faptul ca asa s-a spulberat si ultimul meu vis de croaziera, ca de cand ne-a zguduit uraganul pe catamaran, ne promisesem ca mai plecam pe mare doar pe magaoi din astea imense ca-s stabile...Foarte stabile, dupa cat se vede.

Floric- Felicitari! Le meriti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna dimineata dragele mele!Mi-am facut timp sa mai trec si eu sa va salut si sa beau o cafeluta mica aici, cu voi!

[http://lt1m.lilypie.com/dxt5p2.png]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Alexandra, sanatate multa Amaliei !! sigur e ceva mai serios daca a revenit febra, off off !!

Andiaroro, ma bucur ca sunteti bine !! cu croaziera si Pisi mi-a spus ca pot sa-mi iau gandul dar eu totusi sper sa mergem candva

Azi a venit si clienta mea din Thailanda, dupa 30 de zile, a zis ca nici nu stie cu ce sa inceapa povestea

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

bravo floricule - la cat te-ai stresat si chinuit, cred ca trebuie sa ne dai de baut toata saptamana

andiaroro - dar la voi care-i cauza vomitaturilor?
tin pumnii oricum sa nu mai aneti nici un opisod vomitacios si sa ne povestesti despre entuziasmul lectiei nr.2

claudela - bine-ai revenit
maine dimineata asteptam cafeaua de la tine, daaa?

avem 2 anisori si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Nu mai apuc eu sa recuperez tot si, daca s-a spus deja, nu va suparati pe mine ca repet.
Clatitele ies mai bune, daca se lasa aluatul cateva ore inainte de a purcede la preparea propriu-zisa. ASta mi-au zis-o doi clatitari de meserie. Ei fac aluatul in ziua precedenta si-l tin la frigider. Asa ies mult mai fine si mai aerisite. Si nu pun niciodata zahar in aluat, ca sa nu se prinda.
Noi, cand facem seara de clatite, incepem cu varianta sarata. Dupa ce coc pe o parte, adaug pe parte cealata ce-si doreste musteriul: cascaval ras, sunca, un ou (ce-i trece prin cap fiecaruia).
Apoi trecem la chestiile dulci...
Am norocul cu un aparatoi de genul asta( am vazut si in Ro), care-i tare practic http://www.ubaldi.com/petit-menager/cuisson/cuisson-conviviale/krampouz/crepiere-krampouz--yello-ceepe1ao--220810.php
La noi vomitaturile pot avea 2 cauze:
- epidemie de gastro (era afis mare la scoala lui Alex vineri) si a avut si fericitul nostru tatic de miercuri(varianta nasoala)
- au mancat ca niste lupi samabata seara niste paste cu sos. Niciodata n-au mancat in halul ala. Daca nu se terminau pastele, nu stiu cum ii opream

Oricum, ieri seara n-a mai vomitat si mi-a tot cerut mancare ca numai compot de mere si morovi fierti nu prea tin de foame.

A fost bestiala ciocolata adusa de baieti de la muzeu...Au ales din Peru si Venezuela si se vedea ca-i pura. Sunt la pungute sub forma de pastile si nici nu-i exagerat de scumpa. Nu pot descrie gustul, dar iau cate o pastiluta din aia si parca as vrea sa nu se mai termine de topit.

Mergi la inceput